Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 465
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Не са го заредили (поне при нас). Simple Smile
Утре ще видя дали го има при мен Smile

# 511
  • Ст Загора
Има си избелители на кислородна основа. Но  и при нас го няма.

# 512
Дано скоро  да го  заредят ..
Ама и без това трябва да ходя до ДМ , ще потърся и този.

# 513
Оказа се, че в Тео Бебе има избелители - 5-15%.Жалко, че се набутах с тоя Ариел, който освен здушаващия аромат, има ужасно неудобна опаковка и тъпо дозиране от 105 мл. Поне да беше 100 мл.
Има избелители, но няма активатор. Трябва висока температура - 60 градуса и повече. За прах Тео Бебе става въпрос.

В Турция Hayat Kimya все още произвежда и продава прах Бинго без аромат за чувствителна кожа с натриев перкарбонат и активатор, но при нас отдавна не съм го виждала. Евентуално може да се открие в магазините за турски препарати или паралелен внос.

# 514
Нищо му няма.
Шишетата ги правят по-големи просто.

Купувай прах...от него няма как да се отсипе Joy
Това в кръга на шегата.

Милилитрите можеш да си ги измериш и така да провериш. 😉

Хаха, така е:)
Благодаря!

# 515
  • София
За Тео Бебе - задължително пера на висока температура с праховете за бяло пране.

Веро = течен препарат за миене на съдове (не за съдомиялна).
Леле, какви обяснения трябва да пиша...

# 516
Рекс са пуснали капсули за пране .

# 517
Течен препарат Медикс Алвина не съм купувала от години, но имам много хубави спомени за дълготраен аромат. Дрехите миришеха със седмици в гардероба. Още ли е такъв? Някой може ли да сподели?

# 518
  • София
Купувах капсули за проба- слаб аромат, по-скоро никакъв. Посредствено изпиране. Добре, че са малко бройки, та бързо ги изхабих.

# 519
Течен препарат Медикс Алвина не съм купувала от години, но имам много хубави спомени за дълготраен аромат. Дрехите миришеха със седмици в гардероба. Още ли е такъв? Някой може ли да сподели?
Мирише . Аз скоро взимах , но на промоция за 3 лева в Билла . Беше при стоки с изтичащ срок .
Гел беше в розова  опаковка .

# 520
Аз много дълго време ползвах оранжевия, бях доволна от аромат и изпиране.
Даже онзи ден пак посегнах към един, но пусти навик- пак заложих на Персил- оправили са му аромата поне.

# 521
  • София
....Веро = течен препарат за миене на съдове (не за съдомиялна).
Леле, какви обяснения трябва да пиша...

Схванах от първото пояснение.
Не бях наясно "Веро" дали е име на препарат и ли сборно наименованието на препарати за съдове останало от миналото когато друго нямаше...., нещо като "елка" или  "памперс"/"ксерокс", но те все пак са нови и "внос".
Да поясня аз и че не хвана шегата:
"Мия с таблетки" означава, че не мия на ръка, съответно не съм в течение от години с препарати за това. Когато ми се случва извън къщи, мия с това, което друг е купил.
"Преди миех с мъжО"означава, че друг е изпълнявал тази дейност, тук малко пресилено, може би сме си поделяли тази дейност.

# 522
Привет,
Новият ми течен гел на Ариел не прави много пяна Sad.
Та се разрових и разбрах, че се слага в директно в барабана Simple Smile
Колко години вече пера с течен прах до сега все съм го слагала в пластмасовото чекмедже на пералнята, та се замислих, трябва ли  да го слагам барабана, да не са се е запушила пералнята и да не стига гела добре?!?!

# 523
Привет,
Колко години вече пера с течен прах до сега все съм го слагала в пластмасовото чекмедже на пералнята, та се замислих, трябва ли  да го слагам барабана, да не са се е запушила пералнята и да не стига гела добре?!?!
Няма проблем , че не се пени .  Даже е по–добре .

# 524

Привет,
Колко години вече пера с течен прах до сега все съм го слагала в пластмасовото чекмедже на пералнята, та се замислих, трябва ли  да го слагам барабана, да не са се е запушила пералнята и да не стига гела добре?!?!
Привет,

Да, така е, пяната няма изплакване но все пак, до сега не ми е правило впечатление?!?
 В барабана с дрехите ли се изсипва или в отделението на пералнята?

Общи условия

Активация на акаунт