Hercai/Вятърничав по ATV Тема 12

• 80 894
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Честно, чаках с голямо нетърпение фрагмента, а сега като го изгледах чак сърцето ме заболя.  Много ме сърбят пръстите да напиша нещо, но ще изчакам да изгледам епизода. И въпреки всичко ще кажа само, че това, което направи Дилшах, дори Азизе не си го е позволявала.

# 92
Ееее това вече е брутално накрая във фрагмента, не очаквах, че сценаристите ще стигнат толкоз далеч то бива да има жестокост и насилие над жени ама това е върха на айсберга и то над бременна жена. Хубавото е, че Миран се намеси интересно сега какво ще се случи. След като вкараха Дилшах си мислех, че ще бъде мехлем за раните на сина си и благодарна на Реян, а то излиза съвсем обратното. Вярно, че е преживяла големи страдания, но тази нейна роля, която създават излиза извън рамките на нормалното и показвайки такива сцени имам чувството, че насилието над жени е нещо нормално и сигурно се харесва на турската аудитория щом снимат такива сцени не мога да си го обясня жалко за малкото хубави и приятни сцени  който ни показват направо ги обезмислят с едни такива неща. Направо съм шокирана и си задавам въпроса тази продуцентка добре ли е с главата си.

# 93
Оооо, тая Дилшах направо е за махане от сериала вече! Започва да си излива омразата към Азизе върху Рейян и да постъпва така, както с нея са постъпвали, може би! Не ми харесва въобще образа й!

# 94
Оооо, тая Дилшах направо е за махане от сериала вече! Започва да си излива омразата към Азизе върху Рейян и да постъпва така, както с нея са постъпвали, може би! Не ми харесва въобще образа й!

Има и друга вероятност - да си излива ревността към майката на Рейян върху нея. Докато не изгледаме епизода няма как да кажем. Но след тази случка, не знам как  Миран ще може да погледне в очите Рейян, та дори и детето си.

# 95
Дори и да има ревност към Зехра, а невиждам за какво дали не си отмъщава за думите който Зехра и каза за майка и, но и така да е наистина идва в повече всичкото това насилие определено Миран е в шок и  е поставен между любимата си жена и майка си. Мисля и не мога да разбера защо направиха такъв образа, какъв е смисъла и какво се опитват да ни покажат с това поведение на майка недоумявам.

# 96
Четох някъде,че точно ей този шамар трябваше Зехра да спре Дилшах но след като има изтичане на информация правят промени и това не е първият турски сериал,който го прави.
Но Дилшах прекалява.Все пак Азизе е баба на Миран не можеш да спре кръвта във вените му.

# 97
До колкото знам в книгата, образа на Дилшах е на лоша жена, от която Миран се разочарова. Но тук не следват точно книгата, просто сценаристите така са решили. Насилието над жени и момичета е много разпространено в онези географски ширини, така че не знам дали това иска турския зрител или просто показват действителността.

В 59 епизод Хазар каза на Азизе, че всичко може да разбере - мъката, болката, изпитанията през,  които е преминала, но това да стане и да бъде лош човек е лично неин избор. Това важи с пълна сила и за Дилшах. Нейният избор е да стане лош човек, да тормози невинните, да удари в най- скъпото, без капака срам и съвест. В иначе безизразното лице на Дилшах, в стиснатите и зъби се четеше толкова много злоба и омраза към Рейян. За първи път показа емоция и то не на любов към човек, а на омраза. От тук насетне сценаристите ако ще и с ''варов разтвор'' да я залеят, тази жена няма да ми допадне.

# 98
Абсолютно е така, че в тези райони насилието преобладава над жени, но четох някъде, че са започнали да се променят нещата. Ако си спомняте и сте гледали филма  Завръщане беше сниман и той там и в него имаше доста тормоз убийства насилие, но тук избиха рибата с този герой и образ на майка. Щв видим в неделя какво ще ни покажат тогава ще добием ясна представа, но дори и да и променят образа не бих я харесала, даже мога да кажа, че Азизе която направи толкоз злини и лоши неща не ме отблъсква да гледам образа и защото ролята и е много силна и като актриса играе невероятно. А тази актриса е отблъскваща

# 99
Язък за сладката баба, майка на Дилшах.

# 100
Абсолютно много си права за бабата такъва мила жена и добродушна да се чуди човек дали това е нейната дъщеря. Носят се слухове из нета, че Реян не се чувства добре и отивайки на лекър ще и кажат, че трябва да прекратят бременността и за нейната безопасност, ако се окаже истина май ще се откажа да го гледам филма ако измислят и такава глупост

# 101
Абсолютно много си права за бабата такъва мила жена и добродушна да се чуди човек дали това е нейната дъщеря. Носят се слухове из нета, че Реян не се чувства добре и отивайки на лекър ще и кажат, че трябва да прекратят бременността и за нейната безопасност, ако се окаже истина май ще се откажа да го гледам филма ако измислят и такава глупост

Не знам за слуховете, но то бебето вече мърда, няма как да стане това...
А бе, бебето ще се роди и Рейян ще е добре, не се поддавай на апокалиптични прогнози, на хора хранещи се с негативизъм...

# 102
59 с бг субтитри има ли го някъде?

# 103

Описание на предстоящия 60 епизод. Милата баба Шукран се завръща.

Скрит текст:
Рейян и Мирана, которые помирились, продолжают проживать свою любовь. Миран с помощью Рейян решается дать Азизе шанс, но он тоже поставить свои условия Азизе. Когда Хазар и Насух будут в особняке, они услышат выстрел от Азизе, то что увидеть Хазар, его шокирует. Ярен сообщить очень важную новость Фюсун. Таким образом, ее жизнь будет в безопасности. Дильшах, которая боится потерять Азры, будет идти по неправильной дороге. Во время всего этого жизнь Мирана и Рейян меняется. Сто будет после встречи Фюсун и Дильшах? Азизе примет условия Мирана?

# 104
59 епизод все още го няма може би тази вечер ще бъде качен. А относно описанието на 60 епизод, интересно каква ли важна новина ще промени живота на Миран и Реян.

Общи условия

Активация на акаунт