Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 660

Доволна съм от Марвито! Blush Sunglasses

Продуктите на Nuxe и Apivita от снимката не са част от кутията, а са поръчани допълнително, така ли? Че не ги виждам в описанието.

# 661
Кутията на BOOX я поръчах през фейсбук, едно от момичетата е постнало линк по-назад. Сега отивам за MFB, и ще кача снимки. Simple Smile
Редовното за март

Специалното за Деня на жената

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 13:49 от slavina713

# 662
Malinochka, и аз си имам измивен гел на Апивита + флоралното масло на Нукс. Явно са пропуснали да ги добавят към описанието:)
Доволна, та даже и предоволна съм от кутийката. Хубавото е, че не се припокриват с продуктите ми от Кибрит. Сбъдна ми се желанието за продукти за коса - от утре ги започвам. Балсамът за устни изглежда страхотно в тази цветна картонена кутийка. Душ-гелът също ми е много любопитно да тествам, понеже съм чувала много хубави отзиви за марката.
Тази кутия BOOX изглежда много добре. Каква и е цената?

# 663
Ехее, Malinochka, какво набито око имаш! Явно Марви са ги пропуснали да ги напишат или грешка на печатницата, или решили допълнително да сложат. Но благодаря им!

# 664
  • Варна
Оххх много ме зарадвахте с тези кутии,браво на вас,чудни неща показахте. Че и нови кутии изнамерихте.
Кутията с книгата не ми е по вкуса ,не бих поръчала.
Някой назад пита за Кокосолис и в кутиите на Гуд бокс ги има.
Лейди бокс я мислех и не знам ама се отказах нещо.... може би трябваше да я взема. Ще чакам отзиви за серума за коса.
Марви също не ми е по вкуса,а и толкова малко бройки и дебнене не е за мен....

# 665
След малко отивам да си взема МФБ. Дано не ми се падне шампоан на Aussie, че онзи ден си купих 😂 Аз го купувам на 5.5. Тези, които го продават за 10.5 са гадни кожодери 😜

# 666
Много си харесах двете кутии MFB Simple Smile

# 667
Аз съм проспала, че има специална и съм поръчала редовната, която хич не ми допада. Специалната повече ми хареса, но ще я взема, че ми е кофти да я откажа.

# 668
Много съм доволна и аз и от трите кутии, които получих днес - Марви и двете на МФБ.  Направо ми оправиха деня!

Пълнолуние Специалната кутия на МФБ още е налична за поръчки, само редовната е изчерпана.

# 669
Ох, много искам този Нарс, но само заради него цяла кутия , която определено не е моята Sad някой не иска ли да се раздели с него?

# 670
"Нарс" от редовната кутия на "MFB" ли е? В случай, че е, ще ти го подаря.

Аз съм си поръчала "MFB", "Марви" и "Бела", но още не съм ходила до куриера.

Ох, много искам този Нарс, но само заради него цяла кутия , която определено не е моята Sad някой не иска ли да се раздели с него?

# 671
  • София
Аз чакам специалната, но дано ми се падне маска за коса. Нещо много финиши ми станаха.

# 672
Malinochka, и аз си имам измивен гел на Апивита + флоралното масло на Нукс. Явно са пропуснали да ги добавят към описанието:)
Доволна, та даже и предоволна съм от кутийката. Хубавото е, че не се припокриват с продуктите ми от Кибрит. Сбъдна ми се желанието за продукти за коса - от утре ги започвам. Балсамът за устни изглежда страхотно в тази цветна картонена кутийка. Душ-гелът също ми е много любопитно да тествам, понеже съм чувала много хубави отзиви за марката.
Тази кутия BOOX изглежда много добре. Каква и е цената?
35 е boox-a
sparkling eyes и аз мога да ти подаря ружа, пиши ми на лс, ако искаш. 🌸

Pick N Dazzle, ако ви интересува за какво изгърмях 50 лв 😁
Отдавна я позаглеждам, както казах наколко мнения по-назад основно заради продуктите на Cocosolis, серията на Abellie (много ме грабна) и кремовете на Professor Herb си направих абонамент. Маската на Cougar и мостри те на Frudia са ми ги сложили подарък.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 17:43 от slavina713

# 673
Кутията на BOOX я поръчах през фейсбук, едно от момичетата е постнало линк по-назад. Сега отивам за MFB, и ще кача снимки. Simple Smile
Редовното за март

Специалното за Деня на жената

Slavina713 тези две кутии на кой са?

Момичета само аз ли още не съм получила Марви?

# 674
И аз не съм получила Марви

Общи условия

Активация на акаунт