Mъжа ми не иска бебе

• 7 684
  • 189
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
И като настояваш какво? Онзи директно е поставил ултиматум за аборт. Ако тя няма къде да отиде, и да настоява, и да не го прави, все тая. От много настояване най-много да си види багажа стегнат и вратата отворена. Че и да си замине без голямото дете, защото бащата има дом, а тя не.

# 46
  • София
Скрит текст:
Вие не сте ли се разбрали в тази ситуация с едно дете ли ще останете?Мъжът ти казвал ли е ,че не иска да имате други деца?
А ти мислила ли си по въпроса?
Ако той не е искал други деца,защо не сте взели мерки тогава?
В 21 век живеем има много начини...
Сега,след като бебето вече е станало,аз лично на твое място нямаше да направя аборт.Щях да настоявам да се изнесем на квартира.

Интересно какво мислят по въпроса неговата майка и твоите родители?
Много интерено - нямаш дом, нямаш пари да се изнесете на квартира или да купите имот, дори и с ипотека, ама тропаш с краче и казваш "няма пък, ще го родя и се изнсяме на квартира, която ти ще плащаш" Satisfied А той се очаква какво - да извади вълшебна пръчица и да превръща трохите по масата в пари? В този вариант най-много да получиш документи за развод по някой адвокат и да останеш сама на улицата бременна, ама без първото дете. Човека явно си знае никаквите възможности и е преценил, че и с 1 се озорва, щом още са в детската му стая, не може да поеме разходите по още 1 дете - такъв си го е избрала.

# 47
  • Най-красивата страна
Тя родители няма ли?
Те какво мислят по въпроса?
Аз бих прибрала дъщеря си в такава ситуация.Даже и с две внучета.

# 48
  • София
Авторката изплака и офейка.
Панелни драми.

# 49
Авторката е ужасно емоционална сега, чувства се отхвърлена и предадена, не мисли трезво.
Но, пък щом е родила едно в детската стая, защо да не роди и второ.
Мъжът мисли по- рационално и прагматично от двамата, ама той се изкарва насилникът с решенията.
Еми - не е.
Всеки има мнение, всичко трябва да се осмисли, защото това не е юруш на сладкото бебоче, а доживотен ангажимент.
Ама него няма да го стържат.

# 50
  • ☀️София / London🌂
Авторке, планираш ли да се върнеш в собствената си тема, или ние само да гадаем и мислим вместо теб ?

# 51
  • София
Тя родители няма ли?
Те какво мислят по въпроса?
Аз бих прибрала дъщеря си в такава ситуация.Даже и с две внучета.
Голям залък хапни, голяма дума не казвай!
Ако бъркам, поправи ме, но нали ти твърдеше, че не би живяла в един апартамент с дъщеря си?

Идея нямаш колко бързо ще се смразите- да я прилъжеш още едно да роди, и да се пренесе от едната детска стая в другата, ама без мъжа си, но с още едно дете.

# 52
Мъжът не разсъждава трезво, мисли като егоист. Правил си кефа, сега жена му да я стържат.

# 53
Мъжът не разсъждава трезво, мисли като егоист. Правил си кефа, сега жена му да я стържат.

Абсолютен уруд, дето не може да стиска. Не заслужава това семейство.

# 54
Тя така още пет може да роди, щото нали мъжа.... Не е много ясно кой не може да стиска.

# 55
  • София

И жена му си е правила  кефа, без да мисли трезво, че на нейния .........е стърженето.
Глупаво е  да се обвиняват един - друг, но истината е, че не е време за второ- родителите му не са длъжни да живеят като в наколно жилище.

# 56

И жена му си е правила  кефа, без да мисли трезво, че на нейния .........е стърженето.
Глупаво е  да се обвиняват един - друг, но истината е, че не е време за второ- родителите му не са длъжни да живеят като в наколно жилище.

ми те като младо семейство да се изнесат, има жени самотни майки работят като за трима, та тоя льольо ли няма да бачка, какъв мъж е

# 57
Всички знаем, че перфектно време никога няма. Да се заплашва бременна жена с развод, ако не направи аборт съвсем не е мъжко и трезво решение. Какъв е този мъж, който не може да си гледа децата.....

# 58
Всички знаем, че перфектно време никога няма. Да се заплашва бременна жена с развод, ако не направи аборт съвсем не е мъжко и трезво решение. Какъв е този мъж, който не може да си гледа децата.....

най са ми смешни такива и са мислят за големите мъже, а са държат за родителите си ...

# 59
  • София
Дами, това семейство живее над 4 години при родителите на  мъжа и има 4 годишно дете.
Явно, нямат възможност на нищо повече на този етап.
Освен ако имат, ама авторката не дава умишлено повече подробности.

В случая, двамата имат еднаква отговорност за направата на бебето- не сме им светили кой как и какво не е опазил, пък и да сме- все тая.
За да се дърпа мъжът неистово, явно второ дете в тази обстановка, е компромис ,който е в повече от разумното и нормалното.

Общи условия

Активация на акаунт