Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 567
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Как се казва песента, която слушаха Врабчев и Поли?

От проекта на Игор Марковски - пеещи артисти
https://m.youtube.com/watch?v=nKJdKndCiec

# 706
Песента се казва Роднина на дъжда, не мога да прикача линк.

Честно, има ли зрители, на които им е интересна тая линия с Фотев и сие? Искам анкета в следващата тема Joy

# 707
Благодаря! Страхотна е песента.
Сюжетът с Фотев ми е досаден ужасно на мен.

# 708
  • София
Злати, и аз се чудя защо са решили, че тази линия е много интересна и ни занимават с нея в 80% от времето. Боксуват на този сюжет вече 3-ти сезон, няма никакво развитие и вече става досадно за гледаме.

# 709
  • София
Зърнах Наков в промото, качено в нова плей. Може би ще имам шанса да му се порадвам минута😁Явно Петре ще се теши сам, Светльо е зает да утешава сестра Кирилова. 🥴
Абе вие сигурни ли сте, че Марио е реален!? Откакто се е появил, изскача изневиделица до Димова, добронамерен, но неутрален. Подкрепя я с мъдри съвети с един такъв тих, равен глас.. Да не би това да е ангел!? 😮
Марио палеше от четвърт и спореше с Банков, Калин и сие за операции, скачаше от нищо... Но откак се ожени е някъде в облаците и раздава обич и подкрепа на всеки 😉. Е, на някои повече...😜

# 710
И моят играе ангел в този сезон 😝😍
Ух че хубав, макар и вече започващ да се разсейва в пространството. 😁

# 711
  • София
Марио е пример, че любовта облагородява 🥰 Иначе той винаги е бил емпатичен и подкрепящ, не е нещо ново. Проблемът е, че сега Поли видя как подкрепя Димова, а това вещае бури. 😂😂😂

# 712
Историята на Фотев беше интересна, когато дойдоха с Ина. И после беше любопитно как ще се измъкнат с Боби от него. От там нататък... 😒
Не мисля, че и те самите намират тази история за интригуваща, а по-скоро я дъвкат заради липса на други идеи. На всички двойки и персонажи самостоятелно им се случи каквото можеше да им се случва, даже и по няколко пъти и тотално се изчерпаха.
Според мен щеше да бъде по-добре да намалят личните истории на лекарите и да залагат повече на медицински казуси и истории на пациенти, за да бъде по-разнообразно.

# 713
Поли бързо ще изклюкари случката на Огнянова и после милата ще иска обяснение от мъжа си. Grinning

# 714
Пиленцето и Поли ми харесват .
Може би ще гледам с по-голям интерес , когато разкарат Фотев от картинката .
Този сезон ми е доста блудкав . Даже не ме подкарва да гледам активно , а все си намирам някаква работа ,а епизодът е фон . То и за фон не става , защото озвучаването е под всякаква критика .
Захаринчо много гадно  се изказа за Поли , че на тези години не трябвало толкова да се прави на независима . Сега ще  се оплези като разбере за  новата и тръпка /преди това младият келеш  ги ръсеше  тези глупости пред Кая/.
За Магда толкова вече не ми пука , че  мафиотското рязане на пръсти  не ме впечатли .

# 715
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 11

# 716
  • София
Марио е пример, че любовта облагородява 🥰 Иначе той винаги е бил емпатичен и подкрепящ, не е нещо ново. Проблемът е, че сега Поли видя как подкрепя Димова, а това вещае бури. 😂😂😂
😂 Най-голямата клюкарка ги видя 😂
Марио този път може пръв да каже на Зорница като я познава Поли, а тя пък улисана в собствените си чувства, може да пропусне 😂

# 717
  • Разпиляна във въображението
Ох, спрях да гледам активно сериала. Заглеждам се по други канали и прехвърлям по време на реклами. Нищо не ми е интересно, никой не ме вълнува. Прочитам какво се случва тук и във фейса и май така ще е до края, освен ако не разбера, че нещата вървят на оправяне към края. Изморих се, а мислих, че ще имам търпението да сложа точка на сериала както трябва.

# 718
  • София
Miriel, почти всички сме на доизглеждане 😉

Мярката продължава да им се изплъзва. И монтажът им е слаб. Можеха да накъсат досадата с Жекова, Васко и Фотев с други сцени. Нора изчезна, Куртева, Петмезов - също, Наков - бекграунд...🤔

# 719
Вярно. Сега Нора пак не е "интересна". Магдето е главен герой. Wink
Новата "двойка" Поли и Врабчо, Димова и Романова с нейния бек. Smile Все "интересни" хора. Smile

Общи условия

Активация на акаунт