Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 569
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Магда сътвори такава глупост с прехвърлянето на акциите, така че и да и дойде акъла ще е след дъжд качулка. Ще гледаме Фотев, Васко и компания още дълго, уви.

Поли и Врабчев много ми харесват. И двамата преживяха големи разочарования изаслужават да намерят човек, когото да обичат и който да ги обича.

Романова и Методиев ми стоят нелепо заедно. Той може да и е син. Но след двойката Галя и Захариев, където Петър минаваше за баща и, беше редно да имаме и обратната конфигурация. Все пак нали застават срещу предразсъдъците 😉

Не разбирам какъв би бил проблема ако ХХ научи за Алекс. Нали уж тогава е бяха заедно с Ракова? А и честно казано не виждам на Кая да и тежи тази постъпка, че да се връща към нея. Много по достоверно би било, ако страда след аборта, а не че е преспала с Алекс.

Димова си изигра ролята при Марио и Зорница. Не очаквам повече да повдигат тази тема, а и на Марио е отредена ролята на “истински всеотдайния” и за него друга освен Зорница не съществува. Друга ще е драмата им и дано по-скоро започне, защото ще е загуба да ги държат в периферията.

# 691
  • София
Роси, за да не са в периферията, трябва да ги прикачат към безценния Фотев 🤮, но там има навалица в момента 😜 - не е за тях. Но се надявам да го свитнат Фотев по-рано, за да се развият нормално другите линии 😀

# 692
Ако ги дават в такива лежерни сценки добре, ама те все в крайности отиват - или ще ги правят на идиоти, или ще им изсипят кофата с гадории.

# 693
О, да! Сега ще видим как изгубената душа Васил, която най-много има нужда от любов, ще се трогне толкова от обичта на Магда, че ще се жертва да погуби и Фотев и да спаси света! Cry Само не знам кой освен Магда ще извади кърпичките.

# 694
  • София
Едел, обещавам, ако е скоро, аз ще се напъна да рева за него.😂

# 695
Ама никой не казва защо клъцнаха пръста на Магдето въпреки саможертвата Simple Smile

# 696
Поликсени, в същия момент Васил реши да се прави на мъж и да заплаши Фотев, че ще свидетелства срешу него. Освен това Жекова му каза, че се надява да си плати за стореното на Ина. Според мен и двете повлияха, но най-вече първото.

# 697
Егати мафията. Smile Магдее, душоо, дано след случката с пръста ти дойде акъла. Кая и Владо ми харесват ама все им измислят глупави спорове. Радвам се, че Зорница и Марио се върнаха. Лъха една нежност и хармония от тях, има химия между актьорите. Wink
Романова наистина е смешна с тоя. Поли не я харесвам с Врабчев. Със Захариев си бяха добре, но наистина той не цени това, което има и я взимаше за даденост. Заслужава да ги гледа как флиртуват и почват връзка, а Захариев очаквам да се хване с някоя пациентка накрая. Стига е гонил жените в болницата. Smile
Димова след всичко очаквам да се хване с Мазов. Тамън за него е.
Чудя се дали ще стане нещо с Мира и Петмеза или и те останаха в миналото като Кунка и Пенев. То и около Пенев завъртяха Кунка, Девора и Лили и насреща пак няма нищо. Аман от тия сценаристи.
Тръгват в една посока, оттам отклонения и накрая пак нищо.
Сигурно действат с това, което им е подръка. Wink
Като ги няма някои си измислят драми, с тези, които са на линия.
Дали за да не плащат хонорари на още хора или защото са заети с други неща и т.н.Wink

# 698
Магдето как я мандахерца тази ръка, все едно нищо ѝ няма. 😁

# 699
  • София
''Лела Живка'', вика тази скица
на глас се смея... Grinning

# 700
Димова сега с тази самоувереност ще вземе да оплеска нещата яко според мен

# 701
Димова се влюбва във всеки, който я хване за ръката, май. 🤣

# 702
Как се казва песента, която слушаха Врабчев и Поли?

# 703
Зърнах Наков в промото, качено в нова плей. Може би ще имам шанса да му се порадвам минута😁Явно Петре ще се теши сам, Светльо е зает да утешава сестра Кирилова. 🥴
Абе вие сигурни ли сте, че Марио е реален!? Откакто се е появил, изскача изневиделица до Димова, добронамерен, но неутрален. Подкрепя я с мъдри съвети с един такъв тих, равен глас.. Да не би това да е ангел!? 😮

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:26 от HumbleDrumble

# 704
Как се казва песента, която слушаха Врабчев и Поли?
Мисля, че е тази:
https://www.youtube.com/watch?v=nKJdKndCiec

Общи условия

Активация на акаунт