Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 478
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 620
Аз регистрирах снощи към 21ч., днес 14:30ч. получих мейл, че ми е одобрена и след 17ч. получих мейл, че печеля.Simple Smile

# 1 621
  • Сливен
Да Ви споделя-днес пазарувах в Кауфланд,плащам,минавам касата и какво да видя-в обекта на "Инмедио",започнали да продават "тото" и билети на СпортТото.Става дума за гр.Сливен.

# 1 622
В либрес с една кб веднъж ли само участва в тегленето за деня или във всички дневни тегления!

# 1 623
В деня, в който ми одобриха бележката, в него ден получих мейл, че печеля.
Благодаря. HugТо логиката е да е така, но от правилата не ми стана ясно. Странно ми е, че днес не одобриха бележката. Освен да ги цъкат на порции, ако няма много участници.

# 1 624
  • Вестерос
И аз така. Щом нямате мейл, значи не печелите.

# 1 625
Аз нямам имейл, че е одобрена бележката. Не би трябвало да съм участвала в тегленето днес. Blush

# 1 626
  • Бургас
Тази вечер:
2:0 за Пиринско
1:0 за Колата и Тефал

Единият код ще го регна посред нощите, ако се събудя.
Някой да е получавал мейл от СС Арр-а, че печели?
Много ми е странно това ново приложение. Съмнявам се, че има печеливши от там.

# 1 627
Оо, има, има. Нали качваха кашони с награди от там. Smile

# 1 628
  • Бургас
Кашоните не бяха ли от Спаркса?
Там поне обявяваха печелившите, а тук-нищо.
Чудя се на тези,, награди,, които съм си взела в профила 🤔🙄
Защо ли се занимавам с тях, не знам.

# 1 629
От новия апп бяха. Като бяха пуснали клавиатура, колонка и не се сещам какво друго беше.

# 1 630
  • Бургас
Ха, товс ми се губи явно.
УжасТ 😰

# 1 631
Благодаря много за информацията, ма ко! Току-що разговарях пак с тях и ми казаха, че те били заплатили данъка и подали декларация към НАП, но трябвало и аз да го подам декларация, защото иначе съм щяла да имам глоби...
Nerd

Нищо няма да се случи.  Отговорните и задължените да декларират наградата са те, а не ти. Ако има последствия, ще са за тях, не за теб. Няма значение стойността на наградата, дали е 4000лв. или 101. В закона всички награди над 100лв. са облагаеми, независимо с колко ги надвишават

Няма как ти да декларираш и платиш. Вече това е задължение на платеца на дохода, не на спечелилия.

Спечелилите, вече не декларираме.

От коя игра е наградата?

Да не е нещо различно от томбола?

# 1 632
Мен колата не иска да ме уважи. Тази сутрин още 1 капачка в 7 ч. и нищо. 4-5 сме пробвали досега на моя профил и на този на мъжа ми.
Снощи регистрирах бележка в играта на Либрес. Харесват ми ваучерите за биокозметика, че съм на тази вълна в момента. Искам да изхвърля всички химии от живота си.

Пробвайте за Кока-колата след 1ч. през ноща,аз тогава регистрирах и с първият код спечелих ваучера.

# 1 633
Оо, има, има. Нали качваха кашони с награди от там. Smile
Това бяха моментни награди и излизаше веднага дали печелиш  , а сега е томбола и е странно ,че никой не получи имейл и не се похвали.

# 1 634
Явно в Либрес се печели трудно, с 2 бележки миналата седмица не печеля. Но пък има късметлии от темата, което ме радва. Ще пробвам още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт