Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 322
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 375
Effe, продават се и минита на Alexander J в parfumi-shop

# 376
Effe, продават се и минита на Alexander J в parfumi-shop

Да, видях ги, но не ми излизат на сметка Grinning. А и нямам все още мерак да ги тествам като марка, а конкретно мандарината си харесах Simple Smile.

# 377
Щом го познаваш цената на тестера е добра. Има и код Hands Ok Hand

# 378
Вчера взети 2 поръчки от Парфимо.
Едната направена на 01.02 / за моя приятелка/  Бакара пълнители с флакон, опакован добре имаше и комплимент, тук доволна.
Моята поръчка направена на 26.01. дойде вчера Олаплекс на много добра цена. Още в офиса на Спиди ми направи впечатление, че кутията допълнително е лепена с тиксо, но въпреки всичко я платих. Отваряйки кашона в къщи видях, че липсва помпата и проверявайки срока на годност ми излезе с изтекъл януари. Сега следва да направя рекламация. Филоргата я проверих в Спиди, тук обаче сигурно ще ме мотаят поне месец. Скоро не съм връщала продукт на Парфимо, тези които са наясно с процедурата, много моля да ми пишат лично съобщение. Благодаря предварително!
И от тук искам да се извиня на дамите с които щяхме да делим продукта, съжалявам, че ви подведох!

# 379
  • София
Това получих от Starcorp:
С промокод MAR5 ще получите 5 лв отстъпка за поръчки над 50 лв.
С промокод MAR10 ще получите 10 лв отстъпка за поръчки над 100 лв.
Важи за всички стоки във www.starcorp.bg до 08.03.2021 г.

# 380
На сайта на ramonmonegal има промо за Свети Валентин, валидно от днес. При поръчка на сет от мостри (7 x 2 мл., по избор) , получвата още един безплатно. После, сумата му ( от €30 ) се приспада автоматично, ако решите да си купите  парфюм от бранда.

Поръчах си сет на Flamenco, много ми допадна.

Същия сет ти добавят нали ?
Доставката кой я извършва имаш ли представа ?

MARFA  е по-изгодна в сайта
https://www.beautytheshop.com/de/user/orders

# 381
На сайта на ramonmonegal има промо за Свети Валентин, валидно от днес. При поръчка на сет от мостри (7 x 2 мл., по избор) , получвата още един безплатно. После, сумата му ( от €30 ) се приспада автоматично, ако решите да си купите  парфюм от бранда.

Поръчах си сет на Flamenco, много ми допадна.

Същия сет ти добавят нали ?
Доставката кой я извършва имаш ли представа ?

MARFA  е по-изгодна в сайта
https://www.beautytheshop.com/de/user/orders
mimozata, не мисля, че е същият сет, по скоро техен микс. Но има накрая форма, в която съм написал какво желая, в случай, че може.

Пратката идва с UPS

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 12:46 от Milen™

# 382
  • Пловдив
Аз не мога да разбера каква е схемата с доставката от https://www.beautytheshop.com/de. На доста парфюми пише, че са с безплатна доставка, а като ги сложа в количката начислява 7,90евро.
По принцип в условията на сайта пише, че е безплатна над 299€, но защо тогава слагат стикер на някои за БД.

А тази оферта на  ramonmonegal откъде е? Milen, на е-мейл ли я получи?

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 13:25 от lili_78

# 383
  • До сърцето...
Ами, kalina_pehlivanova, трябва да сте благодарна, че за едни 40 лв ви се реши основен проблем - от къде да пазарувате. Обидите в постовете ви само олекотяват вас самата и показват очевадната липса на убедителни аргументи (каква е конценрацията на парфюма, кой фланкър сте подарили и др).
Вижте как правилно сте постъпвали преди - продължете и ще си спестите едни ядове!
По принцип си купувам парфюми и козметика от Бютизон, Дъглас, Сефора и т.н. Там не съм имала проблеми.

А тази оферта на  ramonmonegal откъде е?

Тази оферта е от край време на сайта, аз съм я получавала доп. мостра още преди 2 години като поръчвах.

# 384
Аз не мога да разбера каква е схемата с доставката от https://www.beautytheshop.com/de. На доста парфюми пише, че са с безплатна доставка, а като ги сложа в количката начислява 7,90евро.
По принцип в условията на сайта пише, че е безплатна над 299€, но защо тогава слагат стикер на някои за БД.

А тази оферта на  ramonmonegal откъде е? Milen, на е-мейл ли я получи?
На мен също не ми начисли доставка,може би има значение куриера.

# 385
Тази оферта Ради и lili_78 е нова, по случай Свети Валентин. Освен аз да съм сгрешил? Simple Smile Получих я снощи по имейл .

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 13:57 от Milen™

# 386
Ей затова не ги обичам пазаруванията от чужди сайтове. Ами аз докато ги разуча кое, как, цъкна накрая, изгубила часове и оп, доставка сума и пари до България. И ми скочи кръвта в главата. Не е за мен това, нямам време и търпение, карам си на оферти от български сайтове, когато има и това е. Smiley

# 387
  • Пловдив
Напротив, Милен, обясни много ясно. Просто не я виждам тази оферта на сайта и се зачудих кое ще ми гарантира, че ще получа втори сет. В количката също не добавя подарък. Затова исках да разбера, дали няма някакви други условности.

Редактирам се:
Добавя безплатни мостри на избрани от тях аромати и като гледам най-вероятно ги подбира подобни на избора на мострите в първия сет.

Смятам да се възползвам и аз, благодаря, че сподели офертата!

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 14:15 от lili_78

# 388
lili_78, аз направих поръчката така или иначе, до 5 дни ще видим, да не дойде само един сет с надпис LOVE. Simple Smile

А и в крайна сметка, наистина ниъде не е упоменато, логично е да се знае.

# 389
Не намирам пресни коментари за “makeup.big“ Това bg нещо ме протеснява, а цените да по-ниски от notino дори. Това възможно ли е? Поръчвали ли сте? Ок ли са?

Общи условия

Активация на акаунт