Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 461
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 655
Ренски,мерсаж!
Пека люспи и не отново,а пак и непрекъснято ме мързи.
Добри,що така тоз куч го тормозите?

# 2 656
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
болна била нещо, имала проблеми със стомаха...
ама вида на куче пред паница с ориз води мен направо към психиатрия.

# 2 657
Добри,да ни го покажеш като дойде! 🥰
Вчера намачках едно бебе кане корсо,мноого сладка! 😁
Мойто хърка тука до мене,та чак ме изнервя. 😂

# 2 658
аз съм я показвала, но пак ще снимам.
Simple Smile преди време синковецът обяви, че това е внучката. да взема да ѝ изплета рокличка? Simple Smile

# 2 659
Ей, много ме дразните с това хойкане в почивните дни 🤬😡😢😭!

# 2 660
Знам,помня,но пак да видим. Май беше блу нос,нали? На нас ни почина питбула преди месец и ще търсим друг,че ММ е болен.

# 2 661
Ей, много ме дразните с това хойкане в почивните дни 🤬😡😢😭!
Аз завиждам дори за "почивните дни" 😭.Нервно и апатично ми е,паля от четвърт за нищожни неща,имам нужда да се развикам на някой,че да ми олекне малко.
Скания,той пак е намерил начин и време да се прибере,та да ги направи тез деца 🙄.

# 2 662

само тази снимка успях да прикача Wink
довечера повече.

# 2 663
Не точно, замина когато бях в 5-тия месец с големия, 4 месеца след раждането аз с бебето отидох на кораба за седмица. После смени компанията и го извикаха още преди да се е прибрал.

# 2 664
Кроте идвам веднага, колко ще изчистя не знам, ама в багаж ще сложи достатъчно запаси ядене и пиене Stuck Out Tongue Winking Eye
Ооо никого не обвинявам, искам да помогна без да се натрапвам. Знам какво е да се грижиш сам за детето си, помня още колко не ми се бутваше нищо в къщи когато бременях. Помня и че първата ми мисъл за развод с БНД беше като се прибрахме от родилното, а в къщи беше по голяма кочина отколкото като влезнах, но беше организирал професионално почистване за свеки,щот аз мога да си изчистя сама след секциото. Помня... Та за това ще се опитам да помогна.

# 2 665
Ох,нИмоааа! Сама от преди малко се хиля сама.
Тринки!🤣
Ся Ренко ме довърши! 🤣
Балонит,идвай! То е ясно,че никаква няма да я свършим,пак ще е само пукница,ама мерака,мерака е важен.Рена изклинчи.🤣
Добри и кво гледаш куч и разпознаваш погледа на диетуващите в него.

# 2 666
  • София
Що бе, шъ ям казах Simple Smile. Мога и чинии да мия. Това някак не ми е досадно.

# 2 667
Пак на хляба мекото,паак! 🤣

# 2 668
  • София
Ай ся, а без ич 🤣🤣🤣.

# 2 669
Добри,да ни го покажеш като дойде! 🥰
Вчера намачках едно бебе кане корсо,мноого сладка! 😁
Мойто хърка тука до мене,та чак ме изнервя. 😂
Ени, кане корсо е любимата ми порода куче. Един ден ако се навия за куче в къщи ще е точно  такова.
Преди все бъзиках БНД, че ще му взема такова и никоя няма да смее да го заговори и доближи. Понеже той ми обясняваше как с малките кученца стават запознанствата- много ти е сладко кученцето, ама то и ти си много сладък и размяната на контакти става покрай кученцето.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 11:04 от Sunnyhobi

Общи условия

Активация на акаунт