Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 529
  • 3 052
  •   2
Отговори
# 2 865
Да ме видите Simple Smile
Скрит текст:
Цял живот те търся, моя близначке!
Същото ми се падна Wink

# 2 866
Къдя ви се падна това ?
При мен скреч картите са или Опитай пак или нещо там дето или го няма в магазина или пък не бих си купила.
Десертчетата рекох няма да вземам - после съм взела пък такива дето скреча не ги отразява.
Взех си спортен сутиен , оказа се малък . Ще го върна .
Гледам другата седмица ще има други . Дано се вместя в някой от тях . 
Харесах си и тези широки дънки или са панталон . Та другата седмица съм за тях.
Течният сапун на Сиен - зимната там селекция много бързо се свърши и трябва да купя нов.Но определено ми изсушава ръцете . Ухае чудесно / портокалов е / .  Препоръчайте ми някакъв друг .

# 2 867
При нас изобщо нямаше от тази извара плодовата. Чисто празно там. Благодарности за снимката!

На голяма част от стоките няма никакъв етикет. Включително на зехтина, който се е паднал на някои от скреча. Ако може някой да ме ориентира за цената му..

Тъй като днес ходих два пъти до там, нямаше как да не ми направи впечатление как нещата, които от утре са намалени, от сутринта (първото ми посещение) до следобед (към 5 второто ми посещение) бяха без цена. Няколко човека пред очите ми си взеха мас. Едва ли на всички точно сега им трябва. Успях да спася 2ма, които искаха да я вземат по-евтино, но им казах, че е от утре. Явно е умишлено, за да се бъркат хората кое от днес, кое от утре. Но е неприятно.

# 2 868
С тази пък мас .
Преди там Коледа ли имаше промоция . И аз барбар Петко с мъжете / за къв праз щеше да ми е цяла кофа мас .. / и търся - няма .
Питам служителка къде е поставена , която е в постоянен асортимент и тя учтиво ме убеди , че в такъв не я зареждат - и не са я зареждали ама никога .
След седмица - две като се шматках пак за нещо си и я видях.
Вече баба Марта иде и мас няма да си купя пък .
 Свинският врат е хубав и нямаше грам водица .
Но пък произведен в Ловеч , пък произход Испания и в съдържание можело да има наличие на соя / откъдя в месо соя /
В онези наденички с праз по италианска рецепта - произведени в Попово или къде беше имаше бамбукови там влакна или нещо таквоз . Нерде Италия - нерде Попово - нерде бамбук Simple Smile

# 2 869
Аз пак да си повдигна въпроса за детския скрин, който ще пускат следващата седмица. Някой да има отзиви за него - здрав ли е или е боклук?

# 2 870
BonniBonn, зехтинът от скреча е Примадона, 750 мл, редовна цена -8.99, цена с купон от скреча - 5.99.
А относно сапуните - Spuma di Sciampagna (от миналата седмица, има ги още) според мен са с по-добра консистенция  (поне така ми се струва).

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:50 от fenyx

# 2 871
  • shumen
Саня,мас и аз сега няма да си купя.То пролет иде,а те мас пускат.
Аз вчера отидох за друго,а аз намазах едни черни маратонки,последните останали номер 41.

# 2 872
Здравейте, Лидъл да са пускали рендетата-острилки? Тези за спагети от краставици и тиквички? Благодаря

# 2 873
Саня,мас и аз сега няма да си купя.То пролет иде,а те мас пускат.
Аз вчера отидох за друго,а аз намазах едни черни маратонки,последните останали номер 41.
Има хора на режими готвят с мас постоянно ,недейте така.
Иде Великден,има хора правят курабии с мас.
Аз ще я търся за маската за коса,нищо че е толкова много и не знам кога ще свърши Joy.
Пълнозърнестото брашно хубаво ли е?

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 04:24 от Morkovel99

# 2 874
И козунаците се правят с мас Wink  .
Пълнозърнестото брашно е хубаво, ползвам го редовно.

Аз харесвам продуктите на РС.  Корите за баница са с изчистен състав и ги купувам. Харесват ми сиренАта, кашкавала, гюбека (хапвам го без термична обработка, не ми е гумен, харесва ми, мисля да пробвам и този с манатарките).

# 2 875
Кой детски скрин?
Сигурно е хубав. Ще си го огледаш на място колко дебели са плоскостите и ще си прецениш. Едва ли същ са пускали.
Аз пак да си повдигна въпроса за детския скрин, който ще пускат следващата седмица. Някой да има отзиви за него - здрав ли е или е боклук?

# 2 876
Здравейте, Лидъл да са пускали рендетата-острилки? Тези за спагети от краставици и тиквички? Благодаря
Имам такива, купувани от Лидл, но не мога да си спомня отпреди колко време беше (от преди опцията с дигиталните бележки и Лидл + е, не им пазя бележката за да знам датата). Видях, че са били в брошура от 15.-21.07.2019, а миналата година дали ги е имало не си спомням. Моите е вероятно да са от тогава.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 08:19 от fenyx

# 2 877
Аз този скрин не помня да са го пуснали преди

# 2 878
Аз не виждам да е ДЕТСКИ този скрин.
Прасто скрин, шкаф и мебел.

Имам подобна мебел от лидл, в кухнята като бюфет си я ползвам - с три врати и 3 чекмеджета горе и повдигнат плот.
Тънки са плоскостите, пангите се лопат..тоест обикновени са. Водачите на чекмеджетата са ми странни, те са и плитки моите де. Та не е масив, зсраво и тежко, но ми върши работа на мен. Подмених му дръжките и стана джиджан на вид.

Този не знам с какви механизми ще е. Както казах - отиваш, гледаш, пипаш и си решаваш. Ти си знаеш какво искаш, какво не, ще ти върши ли работа, ще правиш ли компромис, ще извадиш ли двоъно пари за масивно и още и още и т.н и т.н

# 2 879
Аз не виждам да е ДЕТСКИ този скрин.
Прасто скрин, шкаф и мебел.
Може би за това пита по-скоро...

https://www.lidl.bg/bg/p/pokani-proletta-v-spalnyata/detska-rakla/p51298

Общи условия

Активация на акаунт