Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, втори месец правя тестове. Миналия не ги пазих, за да ги сравнявам, така и не хванах овулация постоянно беше по бледа втората черта. Този месец реших да ги пазя, според вас дали имало овулация. Не мисля, че успявам да спазвам правилото без вода и пишкане,даи това може да окаже влияние на яркостта

Никой не е положителен. Колко дни ви е цикълът и от кой ден почвате с тестовете?

# 106
Здравейте, втори месец правя тестове. Миналия не ги пазих, за да ги сравнявам, така и не хванах овулация постоянно беше по бледа втората черта. Този месец реших да ги пазя, според вас дали имало овулация. Не мисля, че успявам да спазвам правилото без вода и пишкане,даи това може да окаже влияние на яркостта

Никой не е положителен. Колко дни ви е цикълът и от кой ден почвате с тестовете?

25. 02 е 9 ден от началото на цикъла. Мисля последно утре да направя. Днес ми изглежда по бледа, мисля че утре ще е още по.

# 107

25. 02 е 9 ден от началото на цикъла. Мисля последно утре да направя. Днес ми изглежда по бледа, мисля че утре ще е още по.

А колко дена ви е цикълът попринцип? Ако е дълъг или нередовен, може и все още да предстои овулация?

# 108
Момичета,
доста трудно ми е да ги преценявам тези тестове.
Качвам снимка от снощи и от тази сутрин, на вече изсъхнали тестове.
Дали има някаква градация/наситеност или и двата са еднакви?
От снощи:

Вече сухи:

# 109
Момичета,
доста трудно ми е да ги преценявам тези тестове.
Качвам снимка от снощи и от тази сутрин, на вече изсъхнали тестове.
Дали има някаква градация/наситеност или и двата са еднакви?
От снощи:

Вече сухи:

На мен втория ми се струва по-наситен. Изглежда, че пикът наближава. Колко дни ви е цикълът попринцип?

# 110
Pistachio

След раждането на 36, 35 и 31 ден.
Около 17-18 ден чакам О, ЦС започна от 13ти ден, заедно с болки ниско долу, вчера болките бяха доста силни, днес ги няма, но ЦС е обилна.
Знам, че не са показателни, но до момента не съм обръщала внимание, а и не сме хващали случайно О.

# 111
Pistachio

След раждането на 36, 35 и 31 ден.
Около 17-18 ден чакам О, ЦС започна от 13ти ден, заедно с болки ниско долу, вчера болките бяха доста силни, днес ги няма, но ЦС е обилна.
Знам, че не са показателни, но до момента не съм обръщала внимание, а и не сме хващали случайно О.

Значи добре се насища чертичката и скоро ще в хванете според мен 🙂

# 112
Здравейте,
Имам 2 теста за бременност  от комплекта на <клиър овю>
Много подробно изчетох листовката, но никъде не пише кога мога да го направя.
Предполагам най-рано 10 дни след  позитивния тест за овулация ? Пише , че са за ранно отчитане, но не пише кога да се правят...Thinking
Може ли отзиви за тях, надеждни ли са?

# 113
Тук няма положителен тест, изглежда, че избледнява. Сега като гледам и предните тестове, да не би пикът да е бил на 14 и вече да спада, не знам. Ако е така, най-вероятно този месец цикълът ви ще е по-кратък от обичайното, ако не сте забременяла, разбира се. Дано да сте в улучили. И все пак може да спрете с тестовете, но да си продължите с опитите.

# 114
Здравейте, за първи път си взимам тестове за овулация и имам няколко въпроса. Към 20-21ч мога ли да ги правя, тъй като сега с детето излизаме следобед и не знам дали ще сме по едно и също време вкъщи, за да ги правя. И колко време преди това не трябва да пия вода и да пишкам, за да отчете правилно? Цикълът ми е на 26-27 дни, днес е 9ти ден и мисля тази вечер или утре да ги започна.

# 115
Да попитам нещо - какво ще се случи, ако се направи тестът с първата урина, рано сутрин? Пише, че не е препоръчително, но защо, каква е точната причина? Възможно е да се отчете фалшиво положителна или фалшиво негативна овулация?

# 116
Момичета след колко време или дни може да се види на видеозон жълтото тяло. Питам защото днес 12 ден от Ц. бях на доктор и той ми каза че О. е минала, а преди 3 дни (9 ден от Ц.) засякох обилна Ц. слуз. И сега се чудя кога ли е била О.

# 117
Момичета, а по колко време имате обилна ЦС?
При мен тече вече 5ти ден и това почва да ме притеснява. Не мисля, че е нормално. Отделно имам и леко ПМС. Не ползвам ленти, защото ме натоварват и заради много нередовен цикъл. Ориентирам се точно по ЦС. 🙁

# 118
Да попитам нещо - какво ще се случи, ако се направи тестът с първата урина, рано сутрин? Пише, че не е препоръчително, но защо, каква е точната причина? Възможно е да се отчете фалшиво положителна или фалшиво негативна овулация?

Първата урина е най-концентрирана и може да покаже фалшиво
положителен резултат.

# 119

Първата урина е най-концентрирана и може да покаже фалшиво
положителен резултат.

А към 20-21ч може ли?

Общи условия

Активация на акаунт