Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 404
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Сигурно още е рано, възможно е утре да има бледа черта, а другиден вече да е положителен. Това да не ви притеснява. Продължавайте с тестовете и ще я хванете.

# 196
Благодаря ви ! 🙏🏻🌹

# 197
Най-вероятно този месец пак съм с късна О или съм я изпуснала..или пък не правя нещо както трябва. За пръв път следя с тестове и не съм много стриктна откъм спазване на точен час.
Приложението дава спад в стойностите, но и там не е сигурна работа, защото при различна осветеност на един и същи тест дава 0 и 0,37.

# 198
Момичета моля споделете каква марка тестове за овулация използвате.Аз исползвам Lady test обаче мисля че не съм много доволна. Имам нужда от помощ. 😊❤

# 199
Най-вероятно този месец пак съм с късна О или съм я изпуснала..или пък не правя нещо както трябва. За пръв път следя с тестове и не съм много стриктна откъм спазване на точен час.
Приложението дава спад в стойностите, но и там не е сигурна работа, защото при различна осветеност на един и същи тест дава 0 и 0,37.

Колко ви е дълъг цикълът попринцип?

# 200

Последната половин година варира от 28 до 32-33 дни.
Момичета моля споделете каква марка тестове за овулация използвате.Аз исползвам Lady test обаче мисля че не съм много доволна. Имам нужда от помощ. 😊❤
Аз използвам Clear Ovu

# 201

Последната половин година варира от 28 до 32-33 дни.

Тогава предполагам, че не сте я изпуснали, а в следващите няколко дни ще имате положителен тест, не се отказвайте 😉

# 202

И аз съм на 14ти ден от началото на МЦ и все още не съм хванала овулация. Продължавам с тестовете.
На 11.03 бях на префлед и финеколожката видя фоликул 14 мм. Възможно ли е овулация да не настъпва, да не се пука фоликула? Чудя се да нямам ендометриоза ...

# 203
Здравейте, вторият тест според вас положителен ли е?

# 204
Здравейте, вторият тест според вас положителен ли е?

Не, трябва да стане абсолютно същата като първата.

# 205
От 9 ден от цикъла съм започнала с тестовете, днес ми е 16 ден и не мога да получа положителен резултат. Започвам да се притеснявам, че имам някакъв проблем и нямам овулация. 😟😟😟

# 206
От 9 ден от цикъла съм започнала с тестовете, днес ми е 16 ден и не мога да получа положителен резултат. Започвам да се притеснявам, че имам някакъв проблем и нямам овулация. 😟😟😟

А колко дни ви е цикълът?

# 207

А колко дни ви е цикълът?

Аз бях писала преди няколко дни тук като тогава още се надявах да я уцеля, но вече май няма смисъл да продължавам с тестовете. Иначе средно ми е около 28-30 дена, но миналия месец ми подрани много и ми беше дълъг само 24.

# 208
Аз бих продължила още няколко дни, пък кой знае. Дано да я хванете. Само да кажа, че е нормално по един цикъл в годината да няма овулация, та може и затова да е.

# 209
Имам още 3 лентички и упорито ще си ги използвам в следващите 3 дни, но май май от неспазването на еднакъв час съм изпуснала положителния тест. Днес избледня още повече. А и приложението показва спад.Persevere
Стискам палци поне заради редовното обичане да сме уцелили деня (МЦ-приблизително 29 дни) Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт