Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Според мен чертичката е щяла да се насити в следващите няколко часа, приемете този тест за положителен. Овулацията настъпва 24-48ч след положителен тест, аз бих опитала и днес, за всеки случай. Успех!

# 556
Според мен чертичката е щяла да се насити в следващите няколко часа, приемете този тест за положителен. Овулацията настъпва 24-48ч след положителен тест, аз бих опитала и днес, за всеки случай. Успех!

Много благодаря за отговора!
Този почти наситен тест е от 30-ти вечерта. Ако на 30-ти сутринта сме правили опит, а след това на 31-ви вечерта, има ли шанс да сме уцелили? Също правихме опити и всеки ден от 27-ми.

# 557
Със сигурност сте уцелили с толкова опити, успех!

# 558

Здравейте, какво ще кажете за последния 20 ден от МЦ. Нарочно качвам две снимки, едната в по-близък план. Спазвам условията за тестване. Правни са след 18:00, въздържание от тоалетна и течности поне 2 часа преди теста.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 18:46 от Zlatomira21

# 559
Здравейте, дали е положителен? Правен е преди два часа. Благодаря.

# 560
Да, положителен е! Действайте днес и утре. Успех! 😊

Здравейте, дали е положителен? Правен е преди два часа. Благодаря.

# 561
Здравейте, този тест от преди малко. Пак положителен ми се вижда. Сутринта имах покачване на БТ с 0.4 спрямо вчера. Приемам, че съм в овулация или вече е минала, за да има повишение. Благодаря.

# 562
Бих ви посъветвала да повторите теста следобед, иначе в момента е +, но сутрин не винаги е точно отчитането

# 563
Здравейте! Четох, четох, но сякаш не видях въпрос като моя. Лекарят ми каза да си правя тестове за овулация с първата сутрешна урина. Тъй като се намира в София, реших да си проследя фоликула на местна почва при друг гинеколог, някак за по-голяма сигурност. Вчера се видя фоликул 19мм, а днешния ми тест, отново уточнявам - сутринта с първа урина си е все така отрицателен като предходните. Доколкото чета, не е особено точно отчитането сутрин, та се чудя защо ме накара да тествам с първа урина.. И щом имам такъв хубавичък фоликул, дали е възможно да съм изтървала пика на ЛХ при тестването. Колко време трае въпросният пик на ЛХ? До сега при следобедните тествания в предходни месеци винаги съм си хващала овулацията.

# 564
Аз препоръчвам да действате 3 дни.
Забременях точно след като ми измериха фоликул 19 мм и лигавица 9.
В деня на измерването и още 2 след това се обичахме и се получи. (по-назад съм разказвала какво се случи, с бременността ми).

Успех!

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 15:07 от BellAaAa

# 565
Аз все пак да ви пиша какво стана с мен този месец. Имах запитване по-напред за тестовете за овулация. Ми днес ми дойде даже с 3 дни по-рано Sad трети месец стана...и пак не успяхме. Този месец цикъла ми е 31 дни. Юни ще правя 10 дни тестове и ще спра да мисля, че... Успех на вас. Дано скоро имате късмет...

# 566
Здравейте, аз чудех нали е положителен тест- резултат. Вие какво  мислите
Имах овулация ми е 29.05 и не спирам да правя любов преди и след овулация. Имах 2 положителни тестове и след 3 деня отрицалетен тест, не можах да разбера

# 567
  • София
Здравейте, аз чудех нали е положителен тест- резултат. Вие какво  мислите
Скрит текст:

Имах овулация ми е 29.05 и не спирам да правя любов преди и след овулация. Имах 2 положителни тестове и след 3 деня отрицалетен тест, не можах да разбера
О се проследява с един и същи вид тестове (в един МЦ), защото при различните марки може да има различни реактиви. От показаните розовия май е +, но зеления е отрицателен. О не е в деня на положителен тест, а до 48ч. след него и за да е верен се прави следобед с тестуване всеки ден в един и същи час, като спазват изисвания за не пиене на течности и не ходене до ВЦ 2-4 часа преди това. На кутийките им и вътре в описанието много добре е написано как се ползват и как се разчитат резулатати.

# 568
Момичета как ви се вижда? Предполагам още трябва да изчакам за 2 плътни черти.
Всички тестове са правени около 3/4часа, не всеки път отбелязвам правилен час в приложението .

# 569
И аз мисля, че още малко му трябва, за да стане като другата или даже по-тъмна. Може би утре ще е.

Общи условия

Активация на акаунт