„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.София
Да,много нелепо беше да легне с този от ДАНС,че и сълза да пусне накрая.  А в същия епизод убеждават девойката-сирак да не проституира.

# 286

Точно тази сцена с поискването и услугата ми беше толкова абсурдна - не знаех, че някои са толкова загорели в ДАНС, че за един кекс разкриват класифицирана информация Joy

И аз много се смях на тази сцена Grinning И то ще кажеш, че Ралица е една млада, загоряла мадама, че тоя от ДАНС направо си мечтае да си легне с нея Grinning

# 287
Е, то е очевидно, че имат история.

# 288
  • Далечният изток
Тя колко пъти така е получавала информация, ехеее Smile

# 289
  • София
Нямаше да е лошо, да вземат за консултанти обикновени работещи полицаи. Поне щяха да им кажат какви са процедурите при претърсване и т.н. За да имат толкова пропуски, 100 % консултантите са полицейски шефове Laughing

# 290
Тя колко пъти така е получавала информация, ехеее Smile

Ааа, за първи път й беше... сълзичката го показа Grinning Но ме изкефи как мъжа й я надъха да направи всичко по силите си, за да реши случая... Горкия рогоноско... Честно, доста плоско ми дойде специално тази история.

# 291
Петър Антонов е този загорелия от ДАНС, както по-горе някой писа. Толкова много го харесвах в младежките си години, ето това е песента им с Йоко ( Йоана Непомнякояси )

https://youtu.be/Ksotw0s5tJs

Сори за офтопика !

# 292
Как се казва актьорът, който играе онзи от ДАНС, когото Ралица помоли за услуга? Не мога да се сетя откъде ми е познат.

Петър Антонов се казва. Освен като актьор, по едно време и пееше.
Благодаря! Flowers Hibiscus Бях сигурна, че съм го виждала точно като певец, но се чудех дали не се припознавам.

# 293
Аз пък не мога да се сетя къде съм гледала този младият колега, който доведе Петкова?

# 294
В  "Забранена любов ", един сериал на сигурно повече от 20 години. Не помня завършиха ли го, но беше отчайващо глупав. Но нали нямаше кой знае колко бг продукции по това време гледах всичко родно.
А коментирахме ли ,че единият от полицаите ( пф, не му знам точно длъжността ) е Димитър от сезон 2 на "Игри на волята " ? Ей тоз " хубавец "

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 10:44 от ant

# 295
Не го знам този Димитър кой е и откъде, но го загледах със сигурност, че е хубавец Grinning Grinning Grinning

# 296
  • Велико Търново
Разпитваше го този от ДАНС, дето спа с Ралица, за да й даде информацията.

Всички декламират много неприятно, с изключение на Вергов и младото полицайче, дето е бившия Филип от Забранена любов (просто не мога да му запомня името, ни на актьора, ни на героя).
Първото го болднах, защото ей така бях като го прочетох - Тотално съм го пропуснала това.
За второто болднато - Пламен Димов е актьорът, Андрей е героят. И дава отговор на Вив*. Blush

На Христо Петков героят пък се казва Валери. И май нещо с Р беше фамилията. Русев, Русанов - от тоя род...

Само на мен ли ми прилича на тази жена на Нео от Матрицата?
Май само на теб. Докарали са я като тринити Ралица.
Скрит текст:

Ама тя Ели-Мели си е написала, че ѝ прилича на жената на Нео.

Е, чак пък да го жалим. Нали са разведени.

# 297
Да,много нелепо беше да легне с този от ДАНС,че и сълза да пусне накрая. 
Мале, много съм мигала! Въобще не съм го видяла този момент.

# 298
Скрит текст:
Разпитваше го този от ДАНС, дето спа с Ралица, за да й даде информацията.

Всички декламират много неприятно, с изключение на Вергов и младото полицайче, дето е бившия Филип от Забранена любов (просто не мога да му запомня името, ни на актьора, ни на героя).
За второто болднато - Пламен Димов е актьорът, Андрей е героят.
А първото го болднах, защото ей така бях като го прочетох - Тотално съм го пропуснала това.

На Христо Петков героят пък се казва Валери. И май нещо с Р беше фамилията. Русев, Русанов - от тоя род...

Само на мен ли ми прилича на тази жена на Нео от Матрицата?
Май само на теб. Докарали са я като тринити Ралица.
Скрит текст:

Ама тя Ели-Мели си е написала, че ѝ прилича на жената на Нео.

Скрит текст:
Е, чак пък да го жалим. Нали са разведени.

Леле, леле, изложих се! Ми пропуснала съм на-то. Simple Smile Извинявам се за грешката.

# 299
  • Велико Търново
Хахха, Азалия, нали? Добре, че е имало и немигащи в тези моменти, че да пишат тук.

А Петър Антонов вчера сутринта отговаря на 5-те въпроса на "Стартер" по Бг Радио и стана въпрос, че участва в сериала. Иначе и аз щях да се чудя откъде ми е познат.

pticasprujina, май не си единствената

Общи условия

Активация на акаунт