Седмокласници 2020/2021 - Тема 7

• 28 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София

От сърце ти го пожелавам не само на теб, а на всички ви. Няма нищо по-прекрасно за един родител от това детето му да е спокойно и да ходи с удоволствие на училище. Тогава дори и дребните неразбории не се забелязват и не им се отдава такова внимание.
[/quote] Точно това искам за моя "хубостник". На ясно съм че няма да е във Френската (знам какви са му възможностите и не смея да мечтая чак до там), но ми се иска да попадне в добра среда, в която да изгради здрави връзки. Все пак всички сме минали през този период и знаем, че именно в тези години се оформят характери и се създават трайни връзки.
Дано догодина да се похвалим всички

# 721
  • София
Какви деца ще се съберат в един бъдещ клас, можем само да гадаем. Това са неща, които не можем да предвидим. Може тази година в този клас във ФЕГ или НЕГ да са се събрали чудесни деца, а пък догодина да се съберат деца, които не си пасват. Каквото и да четем, каквото и да проверяваме, пак си има доза късмет. В едно и също училище, по един и същ предмет може да има и добри, и лоши преподаватели. Кой ще се падне на конкретен випуск, не можем да предвидим. Гаранция няма, за съжаление.

# 722
  • Варна
Точно така, Клер Simple Smile И затова пием и мечтаем да са ни здрави децата и да имат късмет Simple Smile Ние каквото можем - правим. Те - също.
А на МианаНия да не забравя да кажа - разкошни са творбите на твоята художничка! Дано и в гимназията продължи да се занимава с изкуство - личи си, че е талант!
Наздраве и от мен!

# 723
Само ще добавя, че моето дете и детето на мама Мони са в 2 различни класа. Т.е. поне 2 чудесни класа има в този випуск и поне 2 са случили на учители. Като моето дете ходи и при учителката на трети клас от випуска, която им води извънкласната подготовка за олимпиади, т.е. има и трета прекрасна учителка. Може и други да има, просто нямаме толкова информация.

# 724
Ще си взема отпуск от седмокласните неволи.
И аз искам да си взема отпуск, обаче като си представя, че след 5 години ме чакат седмокласничка и дванадесетокласник, не мога да се предам от сега Simple Smile
Ако още пиша в темата в недалечната 2026 год. тогава вече сигурно няма да съм на себе си.

MianaNia, рисунки от пети клас викаш...Много ми харесват, много!

MollyBy и на мен ми липсва в темата.

# 725
  • Варна
Vox, малкият ми е на 2.5 г. Докато стане 7 клас кой знае каква образователна система ще имаме Simple Smile та гледам по-спокойно да карам, не че не издивявам редовно. Все си повтарям, че не може само детето да е виновно. Монетата винаги има 2 страни. Друг въпрос, че другата страна е винаги безгрешна
..

# 726
  • Варна
Привет и от мен в края на една дълга работна седмица. Така чаках този момент ☺️ Боли ме дори главата, но мъжът ми ми сипа сега едно червено винце и мисля, че скоро ще ме отпусне 😁🍷
MianaNia, уауу, невероятни рисунки. Дъщеря ти има голям талант. Много съм впечатлена.
Maria07, Мама Мони, благодаря за споделената информация. Точно това удовлетворение искаме всички за бъдещите осмокласници. Дано имат късмет децата и попаднат на вдъхновяващи учители и добри съученици. Много бих се радвала, ако се включи и някой от вашия набор  от Варна, с детенце, прието в 5та  или 1ва ЕГ и да сподели впечатления.
Моята дъщеря от 2 дни е в София с отбора си по синхронно плуване и познайте какво прави наборът - не е излязъл от стаята. Първо ДО, и после игри със съученици. Не е ставал от сутринта от лаптопа. Искал да си се разполага сам в стаята, да не съм го притеснявава 🙄 Наливам си!

Хубав уикенд на всички!

# 727
  • Варна
Момичета, имаме поща Wink Само първи модул, ако някой има текста за преразказ, нека сподели. Наздраве!

# 728
Озадачават ме инструкциите на "Регалия" за изпита по математика в неделя:

# 729
Аз не виждам нищо озадачаващо. Опитват се да приближат онлайн изпита до реалните условия.

# 730
Изпитът е по математика, а става дума за белова на преразказ.

# 731
  • София
Моят син също попадна на прекрасен клас. Не мога да кажа, че са задружен, защото (пак се повтарям) за почти две години е ходил само 5 месеца на училище. От разстояние трудно се гради дружба. Има трима съученика с които излиза от време на време.
В кварталното училище беше кошмар. Няма да влизам в подробности там на какво сме се нагледали и той който гледа все да му е леко и лесно, в 7 клас си седна на четирибуквието и се зарече, че ще направи и невъзможно, но ще учи в добра гимназия (не харесвам думата елитна), защото не иска да става като съучениците си.
Мисълта ми беше, че независимо от гимназията в която попаднат децата, в повечето случаи тя е по - добра от кварталното, тъй като в едното децата са подбрани и са се борили за място в нея докато в другото са събрани от къде ли не.

# 732
Копи-пейст. Не са си коригирали съобщението. Листовете за задачите с разширен свободен отговор имат предвид.

# 733
Копи-пейст. Не са си коригирали съобщението. Листовете за задачите с разширен свободен отговор имат предвид.
Мда, неслучайно оставих и предния абзац, където се споменават формули.

# 734
Някой случайно утре да има ПИ по МАТ със СМБ - Русе? Че не им разгадавам старт-часа за започване на втората част...
В 10.10 ще ви пратят втората част.

Общи условия

Активация на акаунт