Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 35

• 68 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
marcheva14 тортата изглежда много вкусна, може ли рецептата?
Написах и я пуснах. Изядох още едно парченце, тортата е повече от разкошна!!
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2021/02/blog-post_59.html

# 91
  • На брега на реката
Добро утро!

Марчева, страхотна торта! Heart Eyes
Гръцкото кисело мляко, от Лидъл ли е и ако не намеря, с какво бих могла да го заменя?

# 92
# 93
Таратор с червено цвекло:

Разядка от извара, лъжица две кисело мляко, сол, пресен лимонов сок, краставица, пресен чесън и копър:

Печено пиле с гарнитура ориз:

# 94
# 95
  • там където има винаги вятър

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 09:22 от mama iasi

# 96
  • София
Рецепта може ли?

# 97
Нямам навика да снимам храна, затова чак сега се записвам със сьомга и зеленчуци на пара и печена тиква.

# 98
  • София
Добро утро!

Марчева, страхотна торта! Heart Eyes
Гръцкото кисело мляко, от Лидъл ли е и ако не намеря, с какво бих могла да го заменя?
Скрит текст:
Не, не е от Лидл, а е от СВА, малки кутийки, които аз много харесвам и винаги имам на разположение.Ето как изглежда а с какво може да се замени, най-добре е малка кофичка бълг.  заквасена сметана, тя е 20 % и остатъка кисело мляко от 4.5 %. Уточнявам за сметаната да е бълг. защото аз ползвам заквасена сметана само руска, тя е истинска с висок процент от 30%, както трябва да е една заквасена сметана. Хубаво, че ми обърна внимание , към рецептата ще сложа малка снимка на това гръцко кисело мляко, като информация да го има. Благодаря!

# 99
  • Някъде Там
салатка

ориз със зеленчуци и пилешки бульон ( и салатка моркови със земна ябълка и орехи, но нещо не мога да я кача Sad )

# 100
  • София
За днес това.

# 101
# 102
  • Bарна, морето, сините вълни

Елда с домашен течен шоколад и лешници

От ММ арабски питки с лютеница, маруля, домат и пилешко филе с чедър

Отново от ММ калмари в масло и чеснова багета (готова замразена)

И последно от ММ Grinning сьомгова пастърва и гръцка салата

Крем супа от червена леща и сладки картофи със сметана и крутони

# 103
Ех,сладка,сладка Мони!
Понеже моят син е в сесия ,та се застоя в къщи да учи ,днес му направих курабийки.Е,от Пинко откраднах идеята това е ясно.

# 104
Айде на паелята!.... с подправки за джамбалая Smiley  Ама било едно и също, така казват, само подправките различни. Значи вътре има пиле, два вида скариди, и наденица, чушки, лук, домати и ориз. Подправките са за джамбалая, но няма бамя в този сезон, ще я правя както си му е реда по-нататък. Междуконтинентална манджа се получи сега, епично вкусна. Оризът само се падна малко особен, много вода му сложих и за да се сгъсти му добавих един пакет натрошени нудли. Stuck Out Tongue Winking Eye Още дими тука на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт