Омагьосан кръг

• 1 791
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се срещаш да поговориш с терапевт според мен е най-добрата идея. Във всички случаи е добре да си "отпуснеш дешата" да си поговориш и споделиш с някой, който ще те изслуша внимателно, ще ти даде съвет. Гледай на него повече като на приятел, отколкото на лекар. Това са хора, които ще ти дадат увереност, нови идеи, ще ти помогнат да достигнеш сама до изводи, които да те накарат да намериш нови сили и интересни идеи, за неща, които да те правят щастлива и удовлетворена от себе си.
Подобно е чувството, когато изгледаш вдъхновяващо видео за лидерство например, получаваш допълнителен стимул. Същото е и когато пътуваш и придобиваш нови впечатления и се връщаш пълен с идеи и чевството, че мое;жеш да постигнеш всичко.
Та, терапевтът ще е този приятел, който ще вникне в проблема, ще открие, какво го отключва и ще видиш как след разговорите с него малко по малко ще разбереш, че страховете ти намаляват и изчезват.

# 16
Вие с терапевта ще обсъдите подробно нещата. Но междувременно можеш да си помислиш какви нерешени проблеми имаш в живота си. Понякога точно подтиснати проблеми (добре заметени "под килима" на подсъзнанието) избиват в подобни разстройства.

# 17
Аз пък ще кажа, че колкото и срещи да си чукнете с терапевти, може да усетите някакво облекчение, но едва ли ще ви решат проблема.
Вижте какво се случва физиологически в организма ви - проверете всички хормони, задължително тези на щитовидната жлеза, важни витамини, кръвна захар, инсулин. За подобни състояния си има основателна причина и тя не е в главата, както ще чуете не само от "загрижени" познати, така и от повечето псевдо лекари.
Потърсете групи, има такива за хронични възпаления и причини, ще откриете отговори на много от въпросите си, а ако сте готови да поемете отговорност и да действате, ще намерите решение, ще си върнете себе си, както и варианти да спрете тези хапчета - те не ви помагат, само замаскират и усложняват положението ви.

# 18
Здравейте отново. Събрах някакви сили и се върнах в моето жилище. Общо взето ставам в 05:30,отивам на работа, връщам се, ям само боклуци, защото нямам желание да наготвя и си лягам в 19:00 за да не мисля... Нямам желание да изляза, нямам желание да изчистя, да наготвя... Искам да взема живота си в ръце и да го живея, но всякаш нещо ме дърпа надолу.

# 19
В момента явно си в по-трудна фаза. Но има и нещо хубаво: като се понаспиш, ще събереш сили, а в това време подсъзнанието си работи и дай боже да минеш скоро в нова и слънчева фаза. Ето, и пролет идва след месец, тогава жизнените сили ще са ти на ствсем друго ниво.

# 20
  • Там, където мечтите се сбъдват
Постави си малки цели за всеки ден у дома и ги изпълнявай. Прави нещо за себе си, което ще те накара да се почувстваш по-добре и да те зареди с енергия - хоби, спорт, разходки, книги, филми.

# 21
  • Варна
Аз пък ще кажа, че колкото и срещи да си чукнете с терапевти, може да усетите някакво облекчение, но едва ли ще ви решат проблема.
Вижте какво се случва физиологически в организма ви - проверете всички хормони, задължително тези на щитовидната жлеза, важни витамини, кръвна захар, инсулин. За подобни състояния си има основателна причина и тя не е в главата, както ще чуете не само от "загрижени" познати, така и от повечето псевдо лекари.
Потърсете групи, има такива за хронични възпаления и причини, ще откриете отговори на много от въпросите си, а ако сте готови да поемете отговорност и да действате, ще намерите решение, ще си върнете себе си, както и варианти да спрете тези хапчета - те не ви помагат, само замаскират и усложняват положението ви.
Моля, обяснете малко повече за тези "хронични възпаления". Стана ми интересно, но до сега не съм попадала на такава група.

Общи условия

Активация на акаунт