Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 754
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
Тя защо пък не си е взела набор?

# 121
Извинявайте, ама какво значи да "вържат с бременност"?

Доколкото виждам, авторката участва съвсем доброволно в отношенията.

Жена, която не иска да я връзват с бременност, ползва контрацепция, подходяща за здравословното й положение. Или посещава лекар, или прави тест след седмица закъснение.

# 122
Тя защо пък не си е взела набор?
Явно не го и принуждава да учи и да прави нещата, които се правят на 20 също. Докато обратното явно не е така.

Да  “вържат с бременност “ е еднакво понятие и при двата пола и е уж пазене, а не точно.

# 123
За съжаление съвременните млади са все по-инфантилни.Ами като не искаш дете,вземи съответните мерки,ти ги вземи,защото всичко на тебе се пише.
25 г са една добра възраст,сега обикновено чакат до 35,и после се тюхкат.
Мъжът е на 35 год. На него му е време за дете.Разберете се кой какво иска и не си губете взаимна времето.

# 124
  • София
Те са се разбрали. Той е решил да чува избирателно.

# 125
Тест така или иначе ще направя. Но не е там въпроса, а в лигавата му и незряла реакция.
И на мен ми е лигаво такова поведение, не съм съгласна за "незряла" обаче. Има такива хора, Ако е често, ти решаваш дали можеш да преглътнеш такова поведение или не.

Вие говорили ли сте за деца? Имам предвид преди, не сега.
По-нагоре писах, че сме говорили и много добре знае, че в момента не искам. Изяснила съм много ясно, че първо искам да поживеем заедно, да видим как ще е и после ще решим.
Безотговорно е тогава държанието му след като знае как се чувстваш. Но и контрацепцията е прерогатив на жената, която не желае дете в момента.

Каква е тази тенденция мъже към 40 да търсят 20 годишни жени, които да вържат с бременност, която жените не искат, не им е времето и сега трябва да учат, работят, живеят , без дундуркане на бебета и битовизми?

Нормално в жена на 32-36 да иска дете, но не било. Наборките не са им интересни, искат млади жени, които въобще не им е до техните въжделения за деца и семейства.

Тя темата не е точно за това, но аз пък забелязвам сред днешните жени на 20+ много по-голямо желание да раждат рано, отколкото при по-предни поколения, които са преживели големите кризи и недоимък. Може би защото хората, чийто съзнателен живот е започнал след 2000 г., са израснали сравнително задоволени и откъм капризи, и нямат притеснения толкова, че родителите им няма да им помогнат финансово, дори и те самите да бе могат.

А и основен чар на 30+ годишни мъже е, че вече са започнали, тези, които изобщо ще започнат някога, да печелят по-прилично, стабилизирали са се, та защо да не са привлекателни за десетина години по-млади от тях жени, които искат да елиминират икономическите дефицити от връзките със студенти и току-що завършили. Да не е само мъжете да търсят по-млади жени? Те охотно им се слагат.

# 126
  • у дома...
Те НЕ са се разбрали, а ТЯ е казала, че не иска. Това според нейните думи. И твърдо не ще да каже какво мисли мъжът по въпроса.

# 127
Мъжът като има твърда и непоклатима позиция, това не значи, че оказва подкрепа. Като си гледа собствените интереси, защото е примерно на повече години, това не значи подкрепа. Явно, че позицията му да иска дете е толкова дефицитна в обществото, че повечето са автоматично на негова страна само заради това. Чак ѝ пожелаха всичко най-лошо някои. А всъщност, тя е момиче, което се сблъсква с нова ситуация и се панира. Отстрани изглежда, че се превзема, но сякаш не знаем как притеснението води до драматизации. В разсъжденията си обаче е трезва, този човек би я подкрепил само ако интересите им съвпадат, но не и безусловно. Тоест, на него не му е приоритет тя, неговото щастие не е обвързано с нейното (иначе би я подкрепял в това, което я прави щастлива, а не в това, което той иска или което форумът счита за стойностно), съответно ѝ светва червена лампа.

Темите са пълни с жени, родили деца от неподходящи за дългосрочно партньорство мъже. Коментарите общо взето са къде спа, защо не поживяхте заедно, защо не мисли. Тук авторката иска да поживеят заедно, да прецени човека, да помисли, за сметка на това настроението е - раждай, че сега ти е паднал, какво ще му проверяваш, давай, че утре като се пенсионира няма да му се гледат деца...

# 128
Много добре, само защо не се пазят с надежден метод, ако е така?

# 129
  • София
Те НЕ са се разбрали, а ТЯ е казала, че не иска. Това според нейните думи. И твърдо не ще да каже какво мисли мъжът по въпроса.
Да, и след като тя е казала, че не иска, той остава с нея. Ако не го е устройвало, да е прекратил.

# 130
  • у дома...
А и тези решения се вземат от двамата. Нали са заедно? Защо единият трябва да се жертва за другия?

А можеше и тя да си тръгне?

# 131
  • София
Ма, чакайте да чуем благата вест първо!

# 132
  • София
Ако връзката не я е устройвала, разбира се, че е можела (трябвало) да си тръгне.

# 133
Тръпна и аз. Очаквам провеждането на теста.

# 134
  • у дома...
Ако връзката не я устройва, разбира се, че може (трябва) да си тръгне.
Това имах предвид. Обаче хем с него, хем тропане с крак и поставяне на условия.

Моя тест не съм чакала така, както нейния!

Общи условия

Активация на акаунт