Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 732
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
vяsko, преиграваш, но и не ми отговори.

# 181
Vяsko, всъщност те не са се пазили. Човек щом прави необезопасен секс, трябва да си има едно наум, че е възможно да забременее. Тя се е съгласила на това, а сега се прави на паднала от Марс. Мъжът най-вероятно е искал да ѝ обясни, че дори и да е бременна, това не е краят на света.
И вд

# 182
  • София
Разбира се, че преиграва, горката излъгана и неразбрана, неподкрепена и неутешима жена!

Това е мъж с емоции и лични мисли по въпроса, не редови СО насилник.

Ако беше замълчал - лошо, ако беше кипнал - лошо, ако беше запазил неутралитет - нещастник! Зарадвал се - лошо, шегувал се - лошо, опитал да свали напрежението и показал готовност - не ме подкрепя!

Много инфантилизъм, никаква трезва мисъл. Авторке, сори, бременна си. Тъй прави природата за две години - затъпява ни, че да преживеем всичко. Честито.

# 183
По-ведро, другари и Вяско.

Супер ще се кефя, ако не съм се сещала да се пазя и ми е закъсняло, а приятелят/мъжът ми ме окуражава и подхожда с чувство за хумор. Това дава заявка за интелигентно отиграване на ситуацията и желание за излизане от нея.
Аз лично си казвам в прав текст, че за мен авторката преиграва, гевгези се, лигави се и е меко казано неадекватна.

# 184
И в крайна сметка първо да си направи тест, а после да разиграва драми.

# 185
  • София
Тъй, де, чака бебе Laughing

Поне единия е емоционално зрял, шанс има.

# 186
Vяsko, всъщност те не са се пазили. Човек щом прави необезопасен секс, трябва да си има едно наум, че е възможно да забременее. Тя се е съгласила на това, а сега се прави на паднала от Марс. Мъжът най-вероятно е искал да ѝ обясни, че дори и да е бременна, това не е краят на света.
И вд

Авторката със сигурност вече осъзнава, че е направена грешка като не са се пазили както трябва. Не разбирам защо във всеки следващ пост се повтаря едно и също, още повече, че тя е тук разтревожена от инфантилното отношение на мъжа, а не да иска съвети как да се пази за в бъдеще или какво да прави, ако е бременна.

“ Мъжът най-вероятно е искал да ѝ обясни, че дори и да е бременна, това не е краят на света.” - Точно това е трябвало да каже, а не да си прави дебилни шеги. Това е показателно, че е несериозен човек, който обръща всичко на майтап. Чудесно, че може би ще иска бебе (освен ако на майтап не й каже, че всъщност не иска, колкото и на нея да й отива едно), ама това е реакция на ученик, не на 35 годишен мъж.

И да добавя, не знам мъжете ви какво чувство за хумор имат, но тоя хумов определено куца, и определено е не на място.

# 187
К’во ли чака? Бебе или да узрее емоционално?

Тъй, де, чака бебе Laughing

Поне единия е емоционално зрял, шанс има.

# 188
  • София
Да питаме тогаз, какво прави с тоз инфантил и незрял 35 годишен “ученик” година и половина...

# 189
За човек, който не иска дете, бременността е голям шок. Най-лесно е да се прехвърли вината на другия. Но те са солидарни в случая.
Решението ако наистина има бременност е отговорно, касае
двамата.
Не и завиждам на авторката. Щом споменава гинекологични проблени. Но за тези неща се мисли предварително, а сега решението ще е най-тежко за нея.

# 190
Да питаме тогаз, какво прави с тоз инфантил и незрял 35 годишен “ученик” година и половина...

Като я гледам и тя точно това се пита.

# 191
  • София

Ок. Да беше се отнесла отговорно към тялото и желанията си. Вяра никому да нямаш, още повече, ако ти е само секс бъди.

# 192
Мис, твърде индивидуално е всичко, ако е 1:1 същата ситуация бих гледал да я успокоя от раз, шегите и позитивизъм в нежелана от нея посока са ако е по-скоро разколебана, а не паникьосана.
Ще ми се това да ми е реакцията, което значи, че най-вероятно ще е друга, няма как да знам.
vяsko, преиграваш, но и не ми отговори.
Те тръгват от някакво взаимно разбирателство по въпроса. При първото изпитание тя остава последователна в нежеланието си, той е този, който се променя. Това става след като идват подозренията, че евентуално е бременна и поне аз (явно грешно) разбрах, че я е окуражавал да действа против волята си повече от веднъж. Щом е само веднъж и то първата му мисъл по телефона, му е простено както казах, точно, за да не преекспонирам муха.

# 193
Преекспонирането е от нейна страна, не от негова. Да захване да го разучи това тяло и как действа.

# 194

Ок. Да беше се отнесла отговорно към тялото и желанията си. Вяра никому да нямаш, още повече, ако ти е само секс бъди.

Това вече беше уточнено и всичките хилядо човека тук писаха, за да го подчертаят. Тя докато прави глупост, господинът какво е правил? Или той може да бъде извинен? Кашата е надробена от двама (дори да няма бебе, за тях е един урок) и е редно да се подходи сериозно към това. Няма лошо във ведро настроение, което да покаже на момичето, че каквото и да е станало, той е готов да поеме и своята отговорност. Ма ако седне да ми се хили и лигочи, ще разбере кон боб яде ли.

Общи условия

Активация на акаунт