Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 721
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
На мен ми се струва, че по - скоро му е пуснала въдички, за да види как ще реагира ако евентуално в даден момент се окаже бременна. И се е разочаровала, че той не се е разкудкудякал в нейната тоналност, ами я е избъзикал и не я е взел на сериозно. Както споменах вече, и двата пъти моя мъж реагира по подобен начин при новината,че съм бременна. Което не значи, че не е най - страхотния баща на света.

# 196
На 25 при редовни сексуални контакти да пропусна, че цикъла ми закъснява с 10 дни..Абсурд.
Да се усетя, но да чакам някой да ми купи тест..Щах да хукна към първата денонощна аптека.
И да пусна тема..Още преди теста. Голяма драма как реагирал мъжа.

# 197
Ама научете се да не товарите другите с отговорноста за себе си. Тя е първо и основно лично задължение. Масов  проблем и сред даващите съвети.
Към подкрепящите авторката, не й  поощрявайте тая глупост, щото предразполага към създаване на още проблеми в отношенията! Той, та той. Не. Тя. Първо тя.

# 198
Още ли няма резултат?

# 199
Ами, бащите нямат права върху ембриона, както и отговорности. За добро или лошо, всичко се понася от жената, така че тя трябва да мисли и да си носи последствията. Затова трябваше да потърси начин за предпазване, докато не желае дете  Мъжът какво да го държи отговорен, реално за него отговорността е точно това, да даде заявка за поемане на бащинските функции.

# 200
На мен ми се струва, че по - скоро му е пуснала въдички, за да види как ще реагира ако евентуално в даден момент се окаже бременна. И се е разочаровала, че той не се е разкудкудякал в нейната тоналност, ами я е избъзикал и не я е взел на сериозно. Както споменах вече, и двата пъти моя мъж реагира по подобен начин при новината,че съм бременна. Което не значи, че не е най - страхотния баща на света.

Ако бременността е желана от двойката, реакцията може да се приеме за ОК. Твоят мъж в случая не е най-удачния пример Но при положение, че той се опитва да я пази, и двамата имат (наивно) съгласие да не забременяват, то реакцията му не само не е смешна, ами направо е тъпа.

# 201
  • София
Съжалявам, но за мен авторката е драма куин.
Че човекът на прима виста не е реагирал на нейните очаквания, не значи, че няма да подходи с разбиране.

Сама е писала половинка, не човекът с когото се.. да. Значи е половинка ( не, че го разбирам) от нещо.
Ами и половинките и четвъртинките имат право на мнение, сори.

# 202

Ако бременността е желана от двойката, реакцията може да се приеме за ОК. Твоят мъж в случая не е най-удачния пример Но при положение, че той се опитва да я пази, и двамата имат (наивно) съгласие да не забременяват, то реакцията му не само не е смешна, ами направо е тъпа.

И каква е адекватната...?
Наистина съм любопитна? Кое би се изтълкувало като подкрепа?

# 203
Де да знам, ако искам на всяка цена да не забременявам, щях да вземам стриктни мерки, не да разчитам някой да ме " пази".

# 204
Казах вече. Да й каже, че ако е бременна това не е края на света и да изчакат резултата. Ако е с нея толкова време, трябва да я познава, че е от шашкащия се тип хора и да знае как да реагира. Несдекватните майтапи да си ги държи като ходи да пое бира с бадитата си.

# 205
Ама научете се да не товарите другите с отговорноста за себе си. Тя е първо и основно лично задължение. Масов  проблем и сред даващите съвети.
Към подкрепящите авторката, не й  поощрявайте тая глупост, щото предразполага към създаване на още проблеми в отношенията! Той, та той. Не. Тя. Първо тя.
Най-адекватното мнение в цялата тема.

# 206
Айде, почнаха се и сценариите какво точно той трябвало да каже.
Бе не той е дървото, а тя, кой не е вдянал още. Ще казва каквото си иска, тя като е глътнала бастуна още преди да си е взела тест, ми на никого не му пука. Драма куин неква. То казус няма.

# 207
  • София
Няма казус, разбира се, Бази.

Има безвкусна мелодрама като за петък вечер.

# 208
Точно това е подкрепата! Да заяви, че ще се радва. А не да ти каже как и той се притеснява, дано не е това и т. н. Тогава щеше да е липса на подкрепа. Разбирам, че си притеснена и това провокира емоциите ти, но е добре да осъзнаеш, че реално той те подкрепя. Какъвто и да е резултатът - успех!

П. С. Това го пиша след прочетен само първи пост. Отивам да прочета за теста ти, ако си писала.

# 209
10 дни закъснение на цикъл
Ако не е бременност е друг проблем..
Уви..
Пишем си ние..
Дано този мъж тази вечер е имал адекватни реакции..

Общи условия

Активация на акаунт