Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 773
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Абе, жената иска подкрепа. Не знае каква точно, но веднага!

# 136
  • София
Ако връзката не я устройва, разбира се, че може (трябва) да си тръгне.
Това имах предвид. Обаче хем с него, хем тропане с крак и поставяне на условия
Ама нея я устройва, защо да я прекратява? Ако него това не го устройва, да е прекратил.

Оставаше и една жена да не може да постави уславия кога и дали да ражда...

# 137
Залагам, че авторката няма да би уведоми за резултата от теста. Не е и длъжна, разбира се.

# 138
Да не ни уведомява.
Важното е да каже дали той все пак е решил да ѝ съпричаства и е изтичал тутакси за тест. И после заедно са плакали до зори.

# 139
Ако връзката не я устройва, разбира се, че може (трябва) да си тръгне.
Това имах предвид. Обаче хем с него, хем тропане с крак и поставяне на условия
Ама нея я устройва, защо да я прекратява? Ако него това не го устройва, да е прекратил.

Оставаше и една жена да не може да постави уславия кога и дали да ражда...

Как я устройва? Тя не иска дете, той явно иска. Бях в същата ситуация на 25г. с 35 годишен приятел, ами имахме съвсем различни виждания за нашата връзка, той ме притискаше за семейство и дете. След няколко разговора с него, че е рано и пришпорва нещата, а той продължаваше да настоява, ами просто му казах че най-добре да се разделим и че гледаме в различни посоки.

# 140
  • София
Само че той не я притиска.

# 141
Не я притиска, само ѝ обръща страховете на майтап. Следващото най-добро нещо.

# 142
  • София
Това не са страхове, а трепет и поза.
Ако не исках аз дете, щях да си разбера положението още в 6 и щях да предприема скорострелни мерки.
 Не да се гевезя пред непознати за евентуалното ми закъснение.

Айде още един насилник, от вас да мине!

# 143
Вяско, какви страхове?
Жена на 25 трябва първо да се страхува, че не знае как да се предпазва, това контрацепция (презерватив, таблетки месечни), хапче за след секс, "симптоми за бременност 10 дни след липса на менструация", говори за много ниско ниво на интелект, не за притискане.
Тръгнала да се тръшка без тест и резултат от него?!

# 144
  • у дома...
Ако не исках дете, нямаше да използвам метода "па'й се" като контрацепция.

# 145
Отношението му е проблема, а не какво ще стане. Тя самата си го пише.

# 146
  • София
Ако не исках дете, нямаше да използвам метода "па'й се" като контрацепция.
Твое право.

# 147
Аз,мисля,че при наличието на бременност,в една сравнително сериозна и стабилна връзка,човек трябва да си поема отговорността,няма значение мъж или жена.Как да си махне детето момичето,само под предтекст,че още не е поживяла с момчето,това е пълно безумие за мен!Сега,ако няма бременност,вече е друго,да се пазиш и отлагаш,но така!?

# 148
  • София
Отношението му е проблема, а не какво ще стане. Тя самата си го пише.
Какво, че е запазил самообладание и е отиграл ситуацията?
Ако се беше развикал, дали нямаше да четем - той не иска бебето!

# 149
  • София
Аз,мисля,че при наличието на бременност,в една сравнително сериозна и стабилна връзка,човек трябва да си поема отговорността,няма значение мъж или жена.Как да си махне детето момичето,само под предтекст,че още не е поживяла с момчето,това е пълно безумие за мен!Сега,ако няма бременност,вече е друго,да се пазиш и отлагаш,но така!?
А аз не мисля така. Но какво значение има какво мислим аз, ти или Пенка? Разбира се, що се отнася до твоя живот, имаш пълното право да постъпваш според собствените си разбирания. Стига да не отричаш правото на същото и за авторката. А и темата наистина не е дали да прави аборт или не, а за реакцията на гаджето ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт