Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 716
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
Казах вече. Да й каже, че ако е бременна това не е края на света и да изчакат резултата. Ако е с нея толкова време, трябва да я познава, че е от шашкащия се тип хора и да знае как да реагира. Несдекватните майтапи да си ги държи като ходи да пое бира с бадитата си.

Да, да! Много избирателно четеш. Ай така е направил, както пишеш, айде после как не бил искал детето и не ... нещо си Wink
Мъжът е виновен по дефолт в тази тема. Ако е бременна - той е виновен, защото не я е опазил. /тя вина каква има?!?/ Ако не се чувства добре емоционално - той е виновен, защото реагирал, не реагирал, казал не казал. Ако се опита да разведри обстановката - леле колко инфантилно. Ако е сериозен - леле колко студено.
Хайде добре - млада е, плаши я промяната в живота и като не е планирана, но до тук за мен това е човек, който не поема собствената си отговорност и другия не може да му угоди, каквото и да направи.

# 211
Казах вече. Да й каже, че ако е бременна това не е края на света и да изчакат резултата. Ако е с нея толкова време, трябва да я познава, че е от шашкащия се тип хора и да знае как да реагира. Несдекватните майтапи да си ги държи като ходи да пое бира с бадитата си.

Да, да! Много избирателно четеш. Ай така е направил, както пишеш, айде после как не бил искал детето и не ... нещо си Wink
Мъжът е виновен по дефолт в тази тема. Ако е бременна - той е виновен, защото не я е опазил. /тя вина каква има?!?/ Ако не се чувства добре емоционално - той е виновен, защото реагирал, не реагирал, казал не казал. Ако се опита да разведри обстановката - леле колко инфантилно. Ако е сериозен - леле колко студено.

Аз не коментирам неща, които не са се случили, както и не хвърлям боб, само и само за да продължи разтягането на тоя локум.

# 212
Не е нужно да гадаеш, а да гледаш/четеш.
Защо ТОЙ трябва да се променя, нагажда и съобразява пряко себе си с нея?  Сякаш след като му е приятелка трябва да спре да бъде себе си и да реагира и прави само това, което на нея е угодно.

# 213
  • София
С неговите чувства и емоции кой е редно да се съобразява?

# 214

Това никой не го отрича! Под “ще ти отива”, ти лично каква точно емоция или чувство разбираш?

# 215

Това никой не го отрича! Под “ще ти отива”, ти лично каква точно емоция или чувство разбираш?
Аз разбирам – ще си страхотна майка, ще си много сладка бременна. А вие какво разбирате? Дайте философски дисонанс на дискусията.

# 216
  • София
Разбирам го - ще си страхотна майка на нашето бебе.
Очертава психопрофил на насилник ли, какво?

# 217

Аз разбирам – ще си страхотна майка, ще си много сладка бременна. А вие какво разбирате? Дайте философски дисонанс на дискусията.

Съгласна съм. Ако си бяха двойка, която искат евентуално да бъдат (заедно) родители. Отделно, според авторката не е казано с тон, който ти влагаш, а като лигавене и хилене. Има разлика.

# 218

За мен означава “Всичко ще е наред”, “Нещата ще се наредят”, “Не изпадай в драми”, “Бременността ще мине нормално”, “Ще си сладка бременна”, “Ще си чудесна майка на детето ни”....

# 219
Абе ако няма бебе, пък и да има (нали ще го абортира), да приключва с тоя безчувственик и да ходи да си търси по-хубав. Дето не е лигльо и дебил ли беше (щом го вижда такъв, да го зарязва направо, все на някоя повече ще й хареса).

# 220
Каза ли й някой вече да бяга с 200?

# 221
На него.

# 222
Единственият неуверен в тези отношения е авторката. И заради това прехвърля отговорността на мъжа до нея.
След 1г връзка би трябвало да е наясно какъв човек има до себе си.
Семейството е любов и вярно преценка за човека, но най-вече желание да градиш.
Тук авторката не е готова.
Нито съжителството предварително ще я подготви нито нищо..
Пък нека да се оправдава с липса на подкрепа..

Все едно си е създала план, който ако следва няма да има фалове..
Да ама - не...
Вече има фал

# 223

Съгласна съм. Ако си бяха двойка, която искат евентуално да бъдат (заедно) родители. Отделно, според авторката не е казано с тон, който ти влагаш, а като лигавене и хилене. Има разлика.
[/quote][/quote]

То защото всички деца са планирани и искани в момента на зачеване....
Разликата е само в това, което според авторката и в случая теб смятате, че трябва да бъде поведението и всяко друго е неуместно до неприемливо. И ти и тя замисляте ли се какви са пък неговите емоции - ситуацията е кризисна и за него. На прага е на коренна промяна на живота му - дали да става татко, може пък това да е края на отношенията му за които е имал сериозни планове, може пък той да вижда в момичето си черти, които сериозно го изнервят /склонност за истерясване в труден момент/....  И защо реакциите му рябва да са по някакъв ваш филмов калъп?

# 224
Ще раждаш, къде ша одиш.
Ще ти отива де.

Общи условия

Активация на акаунт