Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 706
  • 314
  •   1
Отговори
# 240
Аз вярно, че съм на години..
Но едно време идеята за съвместно съжителство беше, че вече искаме да прекарваме всеки миг заедно
Не да се изпитваме..
Ще ни бъде или няма..

За това ми звучи студена като емоции авторката.. Да планира идеалното бъдеще..
Но то не е даденост - съвет от мен.

# 241
  • София
Няколко поредни теми в тези  дни приличат на социологическо  проучване:
- тема 1 : Забременях с 2-ро в детската стая при свекървата и половинката ме заплашва с развод ако не направя аборт;
- тема 2: Живеем с 30 лв. на ден, жена ми е бременна, неработеща, без осигуровки, но детето е желано за да не се срине психически жена ми. Ще ни стигнат ли парите?
- тема 3: Май съм бременна, ама не искам, но ММ се кефи. Как да го разкарам и него и евентуалното  бебе?

Май и още една подобна имаше в последните дни,  но ми се губи.

# 242
Пропусна:
- Закъснява ми 10 дни, имам хормонални проблеми, не съм си купила тест дори, но ще направя аборт. Защо гаджето ми не ме подкрепя, както очаквам.

# 243
Няколко поредни теми в тези  дни приличат на социологическо  проучване:
- тема 1 : Забременях с 2-ро в детската стая при свекървата и половинката ме заплашва с развод ако не направя аборт;
- тема 2: Живеем с 30 лв. на ден, жена ми е бременна, неработеща, без осигуровки, но детето е желано за да не се срине психически жена ми. Ще ни стигнат ли парите?
- тема 3: Май съм бременна, ама не искам, но ММ се кефи. Как да го разкарам и него и евентуалното  бебе?

Май и още една подобна имаше в последните дни,  но ми се губи.

Уви, все по-често ще са действителност, даже и да не се четат тук!
Не ми е странно никак Sad

# 244
  • София
Пропусна:
- Закъснява ми 10 дни, имам хормонални проблеми, не съм си купила тест дори, но ще направя аборт. Защо гаджето ми не ме подкрепя, както очаквам.

Това беше 3.
пропуснах:
-тема 4 : Заедно сме от 6-7 години, нямахме деца, но след еднократен секс забременях от друг. Признах на ММ, но той иска да махна бебето, Помагайте!!! 
Ill

# 245
С отварянето на очите проверявам за теста - няма включване... Това ме кара да си мисля, че е положителен, ако е така е обяснимо защо на авторката не й е до форум.

# 246
  • София
Тъкмо се събуждам - какво станаааааа?

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 08:46 от Светулчица

# 247
Смее ли да дойде да каже, че е отрицателен и да си ходи разфасована на парчета.
Не че теста има грам значение когато въпросът е принципен.

# 248
Колеги, има ли бял дим над Ватикана?

# 249
О, и аз, всеки път, когато видя, че има нови отговори, си мисля, че авторката е писала Simple Smile))

# 250
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Колеги, има ли бял дим над Ватикана?
И аз чакам благата вест!

# 251
Всички са такива. Никога не се връщат. 🥱

# 252
Какво се вълнувате, нали каза, че ще го маха? Рано й е. Още 10-15 годинки и може би... този нейният какво се е разбързал... Rolling Eyes

# 253
Правилно. Рано им е още за деца. Нека първо той да се пенсионира, че да може да гледа детето, докато тя си работи и се развива.
Така де, да не е длъжна да му гледа децата?

# 254
  • Далече, далече
Колко сте нетърпеливи. Може да я мързи да си купи тест.

Общи условия

Активация на акаунт