Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 727
  • 314
  •   1
Отговори
# 270
Реакцията й към него разбирам. Ти кое визираш под реакция?
Аз я разбирам тази нейна реакция. Ако бях на нейно място, щях да реагирам така, САМО АКО не виждах бъдеще с този мъж. Наиграла си се с непазенето. Желая ти отрицателен тест и да прекратиш връзката.
Ще разиграеш целия този панаир без дори да провериш, дали наистина си бременна? Наистина ли? Никога не бих си причинила това сама. Първо проверявам сама, дали наистина съм бременна. Ако да, решавам, какво да правя и след това казвам на бащата. Макар че, ако не искам бебе, въобще няма да му кажа.

# 271
Това е историята на един тест, но той не е за бременност.

# 272
  • София
Темата е от вчера, а днес преваля деня, авторката още ли чака някой да изприпка да й купи тест, понеже тя е много заета да прави драма, заради едно предположение? На 25, завършила, с жилище, ама й било рано за бебе, но за секс без предпазни мерки - не??? Не, не й е рано, просто не иска да е от този мъж! Затова явно и забавя заживяването заедно почти година. Ако си редставяше бъдещето с него, щеше да е в щастлива еуфория и да си е направила тест още вчера сутринта!
Доживях точно в бгмама да прочета, че мъж на 35, който се радва на хипотетична бременност, вместо с най-тържния и истерясал глас да каже - ооооо другата седмица аборт! - че такъв мъж бил не подкрепящ.

# 273
Е, тя истерясва, защото не иска дете в момента. Но той пък все едно ѝ е опрял пистолет в слепоочието да не вземе мерки. Според мен ще я подкрепи във всяко едно от решенията ѝ. Все пак тялото си е нейно, както казах.
Авторката си е драма куин и леко подскоклива. Може и да е лъжа темата. Толкоз да се притесняваш, не можеш да спиш, нам кво и не можеш да намериш 10 минути да идеш да си вземеш тест от аптека. Все едно живее на Луната.

# 274
а господинът, който има проблем с презервативите (апрото, на тоя проблем му се вика “Пречат ми на кефа”)
E, много ясно, да не е балама. Родил ли се е мъж, който да харесва презервативи? Ако съм изпуснала нещо ... Хванал си е младо неограмотено гадже затова.

# 275
  • София
Скрит текст:
а господинът, който има проблем с презервативите (апрото, на тоя проблем му се вика “Пречат ми на кефа”)
E, много ясно, да не е балама. Родил ли се е мъж, който да харесва презервативи? Ако съм изпуснала нещо ...
Хванал си е младо неограмотено гадже затова.
На 25 пък неограмотена как ставт бебета, ама е сигурна че не иска сега, вероятно и никога от него, обаче пък не взима и мерки??? И само мъжа е виновен? Брей!

# 276
Има една теория, за какво жените се сърдят на мъжете: не КАКВО казва, а КАК го казва. Реакция с радост - каквото и да беше казал, нямаше да е ок. Но в случая той е показал, че и бременна ще я харесва (ужас), тоест, и какво, и как не са били о.к. според очакванията на авторката.
Дано не е бременна и да се разберат кой какво и как иска в тази връзка.
А за презервативите, има алергия към латекс, може такъв да е случаят.

# 277
  • София
Авторке, няма ли да благоволиш да влезеш в темата си и да ни осведомиш за резултата от теста?

# 278
Е, потрайте до утре, де.
Вижте, че пише само в работно време, т.е. от работното си място.
И да влиза в почивните дни, то е или като гост, или с друг профил. Нали не мислите, че ще се освети заради нашето любопитство? Simple Smile
Жената 10 дена закъснение е изтърпяла, докато се стигне до тест, вие два дена не можете да почакате. Laughing

# 279
В момента има по-отговорна задача, да се разправя с мъжа си за неправилната му реакция. Теста после...

# 280
То теста е ясен като се "предпазваш" с най-надеждния за забременяване метод. Някой още ли има съмнения? По същество да дава за реакцията.

# 281
  • София
Баси, 19 страници изчетох с надеждата авторката да се е появила, за да мога лично да й кажа, че е пълна патка.
Ама на...няма пълно щастие...

# 282
Хората, които са шокирани,че секс без предпазни средства прави бебета и хората, които се притесняват да не бъдат използвани за пари, които нямат са моето понятие за "чудо".

# 283
  • София
Баси, 19 страници изчетох с надеждата авторката да се е появила, за да мога лично да й кажа, че е пълна патка.
Ама на...няма пълно щастие...
Вероятно теста е отрицателен и сега няма как да крещи срещу него (мъжа), че иска аборт, понеже било много неподходящо точно сега да има бебе (на 25г., с мъж до себе си, имот и работа, и с репродуктивни проблеми, горката). А и ако няма бебе, няма как да го упреква, че "той не я подкрепял". Та според мен драмата на Драма Куин е останала на 1 черта.

# 284
  • Далече, далече
Обърках темите.
Тя няма за какво да бърза, сигурно знае, че има поне два месеца от евентуалната бременност, за да реши какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт