За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 327
  • 548
  •   1
Отговори
# 75
За храна.

# 76
Храна и наем

# 77
Храна. Ние сме само двама с ММ, никой от нас не готви, нито можем, нито искаме да се научим. За нас е загуба на време, при положение, че той няма да яде 2 пъти едно и също, а аз бих готвила, само ако ни осигурява храна за поне 2, даже 3 дена. Иначе абсурд да бързам след работа за нас двамата да готвя по 1-2 часа. Пробвали сме, не ни е ОК. Поне засега.

Последните месеци поръчваме много често храна от ресторанти или си взимаме готвено от някъде около нас, където готвят. Не е най-евтиното решение, но при положение, че не готвим, не е и по-скъпо от пазаруване на глупости от магазини, които реално не можем да оползотворим по ефикасен начин и да сготвим на манджа Grinning

Така че, пазаруваме плодове и зеленчуци, хляб, сирене, яйца, и тн. А основното ядене е с поръчване 90% от времето. И това не значи боклуци и fast food, а хубава готвена храна, дори и най-типичните супи и манджички, които майките и бабите ни готвят.

# 78
Освен ако баба ти не готви с глутамат.

# 79
  • София
и със съмнителна хигиена и срок на годност на продуктите. Bowtie

# 80
  • София
Аз само да спомена, че продукти като олио, масло и нормално месо в ресторант/бързо хранене няма как да намерите. Зареждане с най-евтините продукти от всички класове.

# 81
и със съмнителна хигиена и срок на годност на продуктите. Bowtie
Във фаст-фуда може.

# 82
  • София
Обедните менюта в хубав ресторант се готвят с кайма за няма 4 лв. От мой опит коментирам.

# 83
Често и с развалени продукти. Контрол йок. Да ви е сладко!

# 84
Често и с развалени продукти. Контрол йок. Да ви е сладко!

Това може да се случи там, където има голямо меню и замразени заготовки.

Колкото до каймата - ние не я купуваме, правим си я.
И както казах - изхранваме и децата и родителите и ядем същата храна. Не бих рискувала с некачествена стока и купуваме всичко за деня, в предния ден.

# 85
Не съм купувала готова храна, от както живях сама преди няколко години. Изобщо не ми харесва.
От ресторанти пак не ми е същия вкус, както като седна на масата.
Засега съм избрала да готвя. После ще обикалям ресторантите на воля, като отворят.

# 86
Харча много за боклуци, пълни. От малка не обичам водата, боли ме глава като я пия. Замествам я с "най-здравословната напитка" кока кола, на ден по 2 или 3 бутилки отделно цигари близо, 2 кутии. Ужас. Сега ме е срам даже, като го казвам. Това ми е излишното, ама немога да се спра. Grinning

# 87
Харча много за боклуци, пълни. От малка не обичам водата, боли ме глава като я пия. Замествам я с "най-здравословната напитка" кока кола, на ден по 2 или 3 бутилки отделно цигари близо, 2 кутии. Ужас. Сега ме е срам даже, като го казвам. Това ми е излишното, ама немога да се спра. Grinning

И мен ме беше срам, но много харчим за цигари... и за вино. (Безалкохолно не пия). ☺

# 88
  • София
За да не ме е срам виното/за мене/, цигарите и концентрата за ММ ги слагам в сметката за храна..

# 89
Радва ме, че не съм само аз с пустите цигари. Имам чувството, че съм се родила с цигара. Joy

Общи условия

Активация на акаунт