За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 309
  • 548
  •   1
Отговори
# 540
  • По света и у нас
За самолетни билети, услуги, дрехи, подаръци, газ и забавления.

# 541
У нас аз не обичам рибата, а ММ я обожава. Пфуу, като се размирише. Децата горе долу я ядат. Аз от риба всеки ден мога да пестя🌞🌞🌞

# 542
  • Sofia
При нас определено разхода за храна е много висок. С това повишение на цените се повишава всеки месец. При всякакви услуги също забелязвам огромно повишение на цените през тази година. Нямам само фризер, ползваме хладилник с фризер и съответно нещата, които мога да събера във фризерната част са малка част от това, което бих искала. Мъжа ми до тази година беше голям противник на храната от фризера, но вече е ок най-после след толкова години живот заедно ...

# 543
Аз държа във фризера само замразени зеленчуци, които така си и купувам  замразени. Някоя манджа ако ни остане, я замразявам, за да не ядем пак от  същото.
А иначе за какво най-много харчим - предполагам, че все пак за пътуване, защото доста пътуваме, и не е точно за удоволствие, макар и удоволствието го има.  Просто се налага.

# 544
Аз във фризера нищо не държа. Купувам за едно две готвения. Като свърши пак купувам.

# 545
Фризера ми е за лед, сладолед, месо. Не замразявам сготвени неща.

# 546
Аз във фризера нищо не държа.
Лед не слагате ли в напитки? Yum Сетих се, че този месец най-много похарчих за бутилки Satisfied

# 547
Аз във фризера нищо не държа.
Лед не слагате ли в напитки? Yum Сетих се, че този месец най-много похарчих за бутилки Satisfied

Не. Лед не слагам в напитките. Пия всичко чисто. И обичам хладилника да ми е почти празен и да държа 4-5 оборотни неща, които свършват бързо. И много се ядосвам, като някой почне да го задръства със стари манджи или храни, които са за изхвърляне, но се слагат в хладилника ей така да заемат място.

# 548
  • София
Едва ли някой слага умишлено развалена храна в хладилника, по-скоро, ако не се изяде се разваля. 😀

Общи условия

Активация на акаунт