София, жк Младост - тема 33

• 61 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Някой да е виждал някъде в Младост мармалад на калъпи?
Благодаря !

# 601
  • София
Някой да е виждал някъде в Младост мармалад на калъпи?
Благодаря !

Да, в Млекаря 75 на пазара в Младост 1 предлагат мармалад от шипки на калъпи.

http://businessaccountbg.com/mlekarq-75/

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:51 от passion

# 602
И един малък магазин в Младост 3, улицата на 81 училище но от лявата страна, преди завоя за фантастико. Дано някой разбра Simple Smile

# 603
  • София
Здравейте, търся детски стоматолог за що-годе смел младеж. Четох препоръка за Д-р Даниела Петкова, но не й намерих кабинета, още ли е в блока срещу Кауфланд?

# 604
https://izdrave.com/spravochnik/%D0%B5%D1%82-%D0%B4-%D1%80-%D0%B … %BE-%D0%B4%D0%BC/

д-р Русинова, Младост 2. Много мила, внимателна, има подход към децата.

# 605
  • София
Виждам, че питамето за Рамус е поостаряло, но нека и аз да споделя опита с тях. Всичките изследвания при тях винаги са ми били в норма. Независимо колко е зле положението. Като ги повторя в друга лаборатория и свалям розовите очила.
Най-фрапиращо беше, когато се разболях от ковид. Хванах го от мъжа ми. И при първите симптоми ЛЛ ми даде направление. Аз за по-сигурно отидох на втория ден. Тестът беше отрицателен. Веднага направих тест от аптеката - много ясна втора линия. Отидох в ковид център - положителен антигенен тест с ясна втора линия.
Ако не бях повторила теста - имах зелен сертификат за моловете и нямах право на болничен и на лечение. А сега, благодарение на тях сертификатът ми важи само за България.

Така че аз клоновете в Младост не ги препоръчвам!

# 606
  • софия
от рамус в младост 1 и аз да се оплача. имах направление за щитовиден панел /обичайно с направление се изследват е tsh+ft4, а за ft3 се доплаща/. но за жалост получих резултат само на ft4. обаждах се в централата, написах оплакване - просто никой не ме отрази. тая лаборатория я "уволних".

# 607
Да знаете случайно в хранителния магазин в ХИТ дали може без сертификат да се влиза?

# 608
Да знаете случайно в хранителния магазин в ХИТ дали може без сертификат да се влиза?
Може.

# 609
  • София-Младост
Може, защото е хранителен магазин.

# 610
  • София
Може,но в Юск и Евроленд искат ги.

# 611
Много благодаря за инфото!

# 612
  • София
На мен в Юск не са ми искали. За Евроленд не знам

# 613
На мен в Юск ми искаха сертификат преди около 3 седмици.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 18:12 от gabidi

# 614
  • София
Онзи ден ми поискаха сертификат в Юск, даже го провериха през мобилното приложение. Blush

Общи условия

Активация на акаунт