София, жк Младост - тема 33

• 61 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Онзи ден ми поискаха сертификат в Юск, даже го провериха през мобилното приложение. Blush

ехеее, браво! На мен досега само са ми поглеждали дали имам на телефона и това е - веднъж в Халите и веднъж в МОЛа. Не, като да не съм ходила насам-натам, де......

# 616
В Юск влизахме веднъж с мъжа, миналата седмица и не ни искаха нищо.
Нямаше кой да иска, нямаше човек на входа.

# 617
Момичета, търся добър АГ за следене на бременност... Всички по-добри клиники са в по-отдалечени райони. И докато по време на първата бременност не ми е било проблем да пътувам по-далеч, то сега трябва да се съобразявам кой ще гледа детето докато съм на преглед. Затова този път ми се иска да намеря добър лекар в източните квартали и ще се радвам на всякакви препоръки.

Иска ми се освен добър специалист с добро отношение, апаратурата също да бъде на ниво. И да не се чака по час-два, че и повече като в Щерев. Но тогава не ми беше проблем, цъках си на телефона, четях си книжки... Сега обаче доста ще ме напрегне едно такова чакане.

По ЗК бях при д-р Папукчиев, но ми се иска да се следя и на частно паралелно.

# 618
  • Замък сред облаците
Аз се следя при др Гагова във Вита, като ходя на прегледи в която база (до Сердика мола или до Парадайза) предпочитам. Най-много съм чакала 15 мин засега, доволна съм от отношението и компетентността.

# 619
Аз като за като за начало записах час при д-р Щърбанова във Вита, защото при нея ходих на профилактичен преглед. Но не знам дали ще продължа там.

# 620
Барбалена, при кой АГ бяхте в Щерев, ако може да споделите?
Защото аз на там се бях насочила, именно защото никога до сега не ми се е налагало да чакам за прегледите, на които съм ходила.За апаратура и отношение да не говорим.
Може би някой конкретен специалист е по-натоварен Simple Smile

# 621
Бях при д-р Милчева, но това беше преди реорганизацията, та им се е налагаше да ходят и по спешност за разни процедури. Иначе обмислям и д-р Михайлович евентуално, ако не намеря лекар из Младост, Дружба и другите източни квартали.

# 622
  • София
Аз като за като за начало записах час при д-р Щърбанова във Вита, защото при нея ходих на профилактичен преглед. Но не знам дали ще продължа там.

Препоръчвам ти др. Коновалова в Щерев, тя не преглежда в основната сграда, а в новия център на Ами буе, там повече от 3-5 мин не съм чакала. Иначе вариант за нашия район е Софиямед и Окръжна, ама за там лекар не мога да препоръчам.

# 623
Барбалена, може да погледнеш дали ще ти хареса д-р Лазаров в Младост 1(бл 40) му е кабинета, иначе работи в Софиямед. Аз следя втора бременност при него, точно защото искам да ми е наблизо, а не да обикалям из София. Не се чака, спазва часовете, отношението е супер, апаратурата мисля също, макар да нямам кой знае каква база за сравнение. И двете ми бременности не са проблемни, та нямам забележки, но знам че се занимава и с жени с хормонални проблеми - има някаква квалификация в ендокринологията. Вече не работел със здравна каса ( Sad ), само бременност следи по нея. Часове се запазват през Супердок и никога не ми се е случвало да не се спазват.

# 624
  • София
Д-р Расули не следи ли бременност? Simple Smile

Имам 4 колежки, които са много доволни от нея, но все още не са зачевали. 😊
Всъщност аз ги насочих към нея, без да имам лични впечатления и сега са редовни пациентки. Wink

Младост-1, Пазара, високият блок откъм. dm. Simple Smile

https://superdoc.bg/lekar/d-r-zuhra-rasuli-3398

# 625
Благодаря, момичета за предложенията. Все още се колебая дали да не ходя в познатите клиники все пак... За Щерев не знаех, че и те имат нов център и се зачудих, че много малко имена са ми познати от списъка за записване на час.

Може да пробвам при д-р Лазаров, евентуално да ме следи по здравна каса, ако се харесаме Simple Smile

На д-р Расули попаднах случайно вчера, но май не следи бременност. Но ще я имам предвид и нея за профилактични прегледи.

Време е и в тази част на София да открият някоя такава клиника пък, не е честно иначе Smiling Imp

# 626
  • София
Барбалена хубаво е да се следиш при лекар който изражда в някоя болница, че ако недай Боже се налага да идеш извънредно ще си те следи и в болницата при престой там.

# 627
Благодаря, момичета за предложенията. Все още се колебая дали да не ходя в познатите клиники все пак... За Щерев не знаех, че и те имат нов център и се зачудих, че много малко имена са ми познати от списъка за записване на час.

Може да пробвам при д-р Лазаров, евентуално да ме следи по здравна каса, ако се харесаме Simple Smile

На д-р Расули попаднах случайно вчера, но май не следи бременност. Но ще я имам предвид и нея за профилактични прегледи.

Време е и в тази част на София да открият някоя такава клиника пък, не е честно иначе Smiling Imp

Има една клиника - в Младост 1, до бл 13 - клиника Димитров. Аз се колебаех дали там да не се следя - занимават се с ин витро, но следят и бременност. Колебаех се дали да не съм там при д-р Ибрям - изражда в Майчин дом. За другите лекари не знам.

# 628
  • Замък сред облаците
Колежката ми ходи при др Ибрям и е доволна, сега точно правят опити за бебе. Той по принцип май е в патологията на МД иначе, така че може би е нелош избор.

# 629
Сериозно се замислих за д-р Ибрям. Има доста положителни мнения за него във форума. Благодаря на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт