Мария ми направи силно впечатление още с първата си поява, много интересни и наистина умни решения взе. Показа се като добър лидер: уважителна, не е деспотична, изслушва, сплотява, организирана. Единствено изборът и на членове на отбора ме втрещи буквално. Момичето, което беше капитан на другия отбор остави смесени чувства в мен заради диктаторския си режим на управление. Но все още не ми е неприятна. Относно стила на обличане на журито често се чудя техен гардероб ли е, техен избор ли е.
Токев се завърна с елечетата, беше ги изоставил. Иначе и аз съм фен на кубинките му. Силвена в този сезон е повече от бляскава.
Аз много обичам веган храна, не съм веган. И аз се дразня на това постоянно повтаряне и натрапване. Веднъж на личен празник бях поръчала кетъринг от много любимо веган заведение. Момичето ме помоли да не казвам, че храната е веган(понеже често среща предразсъдъци) и после да попитам гостите за мнение. Не се наложи да питам, защото всички бяха много впечатлени от вкуса на храната и сами ме питаха откъде е. Имаше гости, които постят. Тях бях предупредила, че всичко е съобразено с тях, всички бяха доволни. Та важно е и наистина да се уважава начина на хранене на гост/клиент, ходът на Мария относно веган опцията в менюто беше наистина умно. Но това проповядване е излишно, да се откажеш от някакъв вид храна трябва да е лично, осъзнато решение.
Най-вече беше забавно да гледам реакциите на журито. 
Препоръчани теми