ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
До човек, до дете си е. Характер. При мен физическото настъпване на промените нямаше нищо общо с пубертета в смисъл на бунт, непокорство, оспорване на авторитети. Много по-късно се появиха тези неща, но се чудя как са ме издържали. А сестра ми никога не е карала типичен пубертет - винаги всичко споделяше с мама и тати, не е правила нито една глупост в ученическите и студентските години. Растеше някак спокойно, без вътрешни и външни конфликти. Сговорчива, знаеше какво иска. И сега си е такава. А не сме възпитавани по различен начин.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 18:36 от Amanda.D

# 106
Въртенето на очите е реакцията за голяма част от нещата, които казвам. Взех и аз да го пробвам как се прави, но не ми се получава това характерно пуберско забелване на очната ябълка  Wink
Иначе като цяло още се води, но от време на време има едни странни избухвания, обижда се от неща които не са за обиждане,  драматизира някои неща и доста взе да я домързява за ангажиментите и.
Изобщо баща и да му мисли,  като и мен ме хване критическата, а другите са в пубертета Simple Smile

# 107
  • София
Аз съм с три момичета, каките ще станат на 15, малката е почти на 12 г. Не бих казала, че някоя от трите кара тежък пубертет. Ваня е една идея по-сопната понякога, а малката предната година се заяждаше със сестрите си повече, но в рамките на нормалното. При големите цикъла дойде около 13 г, малката още няма. Надявам се да се задържи спокойствието вкъщи, след като вече толкова месеци заедно не сме се избили и си говорим нормално, значи е сравнително спокойно, според мен.
Днес с малката бяхме цял ден на село на двора, тя си учи върху батута, а аз си оправях двора. Много добре ми се отрази чистият въздух и слънцето. Каките обаче не искат да идват за мое голямо съжаление.

# 108
  • Между гори и планини
Горкия ти мъж с четири жени, ако всички влезете в цикъл по едно и също време 😝 Като знам аз какъв звяр ставам след преди това. Добре, че котката е мъжка 😂

# 109
  • София
Малкият още не се беше родил, водя ММ да избираме тоалетни чинии и дъски и един продавач въодушевено му обяснява: "Ето, господине, тези дъски са с механизъм - автоматично падат." ММ го погледна и каза: "Човек, аз съм с три жени вкъщи - дай ми такива, които автоматично се вдигат." Laughing

# 110
  • София
Наборът още се води, но сестра му, хем е три години по-малка от него, ми е сипала отдавна.

Същата картинка и у нас. В момента опитва да се репчи на баща си, с мен още си говори нормално. Сестра му ни е подкарала по домова книга.

От трите училища само НГДЕК са пуснали анкета, гласувах, че съм съгласна, но подозирам, че ще съм от малцинството. Любопитна съм да видя резултатите.

Просто майка, леко да минава!

# 111
Изпуснала съм ви
При нас днес имаше анкета, детето я попълни от мое име

# 112
Доня,  мъжът на Аила е за ожалване ако и четирите са по различно време в цикъл,  ако всички заедно го карат колко му е да ги изтърпи 3-4 дни Simple Smile. Приоритетно ще си ходи на село Simple Smile

Моят син се светна за цикълните настроения някъде около 9-10 годишен. И научил нещо ново от приятелчета реши да го демонстрира на баща си с думите "Пък майка ми ме наказа, защото е в цикъл и е много крива"

За момента тинейджърството тече нормално - на приливи и отливи. Пъпки, настроения, нервене

# 113
  • София
Пуснаха анкета и за децата в ДГ. Там писах, че не съм съгласна. Не за друго ами като си я знам моята какъв панаир ще направи, не искам да причинявам на някой да трябва да я държи, докато и вземат проба. Тя не дава носа й с физиологичен разтвор да промия, камо ли тест да й правят.

# 114
  • София
За ДГ и малките ученици според мене няма никакъв смисъл.
Децата до четвърти клас на мои близки приятели вече повече от месец ходят на училище, няма нито един случай на Ковид. Това е за две столични училища. Аналогично в положението в ДГ с други две приятелски семейства.

# 115
  • Между гори и планини
Намазах пубера с маската с въглен, прилича на негърче 🤣 Но пък има подобрение с два пъти дневно измиване с гел, обрива от маските мина. Утре му давам маска за всеки час.
Да ви се похваля, днес за първи път правих кисело мляко, стана много лесно.

# 116
  • София
Много странна програма има моят осмокласник - утре имат не само нулев, а и (-1.) час 🤯 Не помня дали някой е писал досега за такива. Явно не стига да ги набутат през седмицата. Ще тръгне от вкъщи след 10ч и ще се прибере след 20ч. На фона на предишното висене вкъщи, ми изглежда множко.

# 117
Да ,така беше при нас. А сега единия ден е от 7,30 до 15 часа в училище.

# 118
  • София
Аз съм много доволна от програмата този срок.Първи срок в два от  дните беше с нулев час, а в петък  за капак седми.Сега  започват нормално и са до четвъртък с по 7 часа.Но петък са с 5

# 119
  • Sofia
Много странна програма има моят осмокласник - утре имат не само нулев, а и (-1.) час 🤯 Не помня дали някой е писал досега за такива. Явно не стига да ги набутат през седмицата. Ще тръгне от вкъщи след 10ч и ще се прибере след 20ч. На фона на предишното висене вкъщи, ми изглежда множко.
Същото е и при нашия клас утре, от три дни страда как щяла да издържи толкова часове🤔 И аз я съжалявам, но само пред баща й, че съвсем ще застрада. Иначе я успокоих, че само два понеделника трябва да издържи 😀

Общи условия

Активация на акаунт