ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 206
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Просто майка, да минава бързо и леко!

Мисля 1:1 като Мария по отношение на тестовете.

# 91
  • Sofia
Просто майка, стискам палци да мине леко🤗

# 92
При децата няма смисъл от тестове за антитела. Детето не показа наличието им, а беше на границата почти в сива зона.
От изледвалите се около нас може би 20-тина деца имаше 1-2 над граничната стойност и то съвсем малко. Тогава говорих с личната и каза, че си е било излишно харченв на пари. След като е боледува с нас, значи го е изкарал и точка!

# 93
  • София
Наличието на антитела показва дали са го изкарали. В сивата зона също имат значение. След време ще се покачат най-вероятно, просто рано сте ги изследвали. Моите имат, на колежката ми децата също. Синът й имаше симптоми, дъщеря й - не. Да се приеме, че някой го е карал само по наличието на симптоми при болен човек в обкръжението му също е възможно. Но не е сигурно. Антигенните имат своето значение, но има много условия при тях също. Просто за мен масово тестване за антитела има повече смисъл. Кой и как ще го организира, не знам. Другото съвсем би било харчене напразно.

# 94
  • София
При едно масово изследване за антитела, може да излязат резултати, които ще обезсмислят изхарчването на милиони за ваксини. Joy

# 95
  • о`майна лунна нощ е
Не знам защо ми се публикува пак същия пост. Редактирах.
Исках да дам малко кураж на Просто_майка и да кажа "И това ще мине" Дано е леко за цялото семейство.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 15:03 от `ТуиГ

# 96
Момичета, искате ли малко тайм аут от темата с Корона вируса😄
Я кажете? Как сте с наборите и хормоналния бум! Карате ли се с тях? Особено майките на момичета.
Ние например с наборката сме като от 2 различни планети напоследък😄 Все кисела и все с рогата. Очи се въртят, бузи се надуват... Абе киселяк...

# 97
Ние сме в период на стопляне на взаимоотношенията. Почна доста да споделя. Но доскоро беше ад. Година и половина - две продължи. Отново  става зле, когато му говоря предимно за задължения, но всичко се нарежда, ако почнем да обсъждаме общочовешки теми. Избягвам акцент училище, че веднага изчезва. А иначе разбирам по нещо и за училището.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 17:36 от Amanda.D

# 98
Аз явно живея на друга планета... Мен на работата не ме тестват, нито ми внушават, че трябва да се тествам, камо ли задължително...тръгнали децата да търсят за тая работа. Засега не съм преболедувала, нито възрастните около мен, нито детето. При това не си стоим вкъщи нон стоп.
Ако споменатото за антитела е вярно/че няма смисъл при децата/ - жалко. Това за мен е по-добра логична идея, където виждаш в голям процент безопасните потенциални НЕносители.
Когато точността на тестовете достигне точността на тестовете за бременност - може да се съглася. Дотогава и при всички изключения, които се появяват - не бих си дала съгласието да тестват детето, особено пък ако им се върти в главата това да става на регулярна база.
Аман от отчитане на дейност и безсмислено харчене на пари.

И за да не съм само на тема Ковид - хормоните са тук, просто има една тънка червена линия по която вървим във взаимоотношенията и търсим взаимно съгласие. И двете страни сме на ясно, че войните не водят към добро и търсим компромиса...

# 99
  • Между гори и планини
Малко по опък е станал. Първият му отговор винаги е на въпреки, спорим. Обаче поне още се води и слуша, споделя. Бая се е опъпчил по челото и носа. Хем всеки ден се мие с Гарние с въглен. Сега взех едно което освен за измиване, става и на маска, след душ ще го намажа .

# 100
Много пъти съм споделяла, че моят си е роден в пубертета. Взаимоотношенията ни са сложни откакто е проговорил. Може да е много разбран, може и да е много крив. Да е на напреки си е въпрос на чест за него. Имам чувството, че за това живее - да спори и да е контра. Така че с израстването му нищо особено не се получава. Като характер си е същият. Все търся баланса.
Притесняван се от пубертета при малкия. Той е страшно разбран и никога, ама никога не е бил на напреки. И се надявам него да не го треснат зле хормоните в близките години.

# 101
  • о`майна лунна нощ е
Наборът още се води, но сестра му, хем е три години по-малка от него, ми е сипала отдавна.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 20:09 от `ТуиГ

# 102
ТуиГ,
Ей за това говоря. Възможно ли е дамите да са по-опърничави от момчетата?

# 103
  • София
Наборът е с прибран телефон и комп. Мисля да го въведа като правило за уикенда.
Малкият ме гледа на кръв известно време, после седна да решава задачи.
Наборът ми прави на пук, после си игра със сестра си. Пратиха ми я да ме моли да им пусна фимче. Не мина номера.
Сега уж решава задачи и после ще учи думи в quizlet. Проблемът му с японския са доста не научени думи, а не граматика...

# 104
  • Между гори и планини
Момичетата и по- рано ги хваща хормона. Все пак около 11-12 идва първият цикъл.
Моя в последната една година има голяма физическа промяна. Дори бум в растежа може би също от няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт