Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 52 442
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, гледам в Арлен освен козметика за коса има и разни марки гримове theBalm, Anastasia и т.н., дали са оригинални? 😅

# 121
Доста от показаните неща на Фрормар имам,някои харесвам(молив за вежди), други компромисно(червилата).Имам четворка сенки за опушен грим, хубави са.
Лаковете за нокти харесвам.

# 122
На Фломар имам единствено спирала, не ми харесва.

# 123
Аз харесвам лакове на Флормар. Друго май не.

Искам да похваля една спирала, макар че може и да не е това правилната тема. Страхотна! Взех я от любопитство и локдаунска скука, обаче съм изключително възхитена. Не обичам такива рекламни трикове като "магнитна спирала", но след първо ползване забравих за негативното усещане от маркетинга.

# 124
Аз засега намерих моята спирала - тази на Кат вон ди от сета. Червилото от сета, вече го похвалих. И двете попадат в секция любими. Очната линия от сета на kvd не издържа особено и по някое време се размазва, с което Ланкомската очна линия си остава моят фаворит.

# 125
Аз съм влюбена в червилото Stoned Rose на ШТ. Ако не ми бяха пратили мостри, никога нямаше да обърна внимание на такъв цвят, а много свежо ми стои.
От Сефора ми пратиха тази палитра като подарък. Не е лоша на вид и май ще я ползвам за пътувания, ако въобще пътувам преди да й изтече срокът. 😆

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 22:24 от Анонимен

# 126
В понеделник сутрин стават и чудеса (например да се събудиш пълен с енергия половин час по-рано). Ето защо изпълнявам поръчките на Есмералда, с уговорката, че гримът е една идея по-наситен, ама снимки....

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 07:48 от illlzy

# 127
  • София
Аз съм влюбена в червилото Stoned Rose на ШТ. Ако не ми бяха пратили мостри, никога нямаше да обърна внимание на такъв цвят, а много свежо ми стои.
От Сефора ми пратиха тази палитра като подарък. Не е лоша на вид и май ще я ползвам за пътувания, ако въобще пътувам преди да й изтече срокът. 😆

Може ли и снимка отзад?

# 128
  • В полите на Пирин планина
illlzy, много хубаво! И цветът на косата ти е страхотен! Simple Smile

# 129
illzy, хубавица, много ти отива. Hug
Това палитрата на Пат ли е? И червилото кое е?

# 130
illlzy, разкошна си Heart Eyes
Агент, обсъждали сме само цветокоригирането и това, че на по-зряла кожа е хубаво да използваме по-топли цветове. Иначе съчетавахме абсолютно всякакви цветове.
Denis, Благодаря Heart Да, разкошен човек е и направи невероятен грим Blush

# 131
Петрова, пусни още някоя снимка от курса, да се порадваме и ние.

# 132

Скрит текст:

# 133
Esmeralda, направих си Инстаграм, ще ти го пусна на лично Blush

# 134
Спрях се на два крайно различни и бюджетни продукта , но след като изхвърлих по-скъпи, които не ползвам и застояха, вече не ми се дават много пари.
А искам да имам един покривен продукт за някой път, в който ще се гримирам повече.
Та, кой да избера
Krauterhof Perfect Make-Up Адаптиращ се фон дьо тен х30 мл
https://remedium.bg/krauterhof-perfect-make-up-adaptirasht-se-fo … n-h30-ml-137502/p

Или
https://www.notino.bg/missha/m-perfect-cover-vv-krem-s-visoka-uv … pakovka/p-425446/

Като не искам твърде покривен да бъде, естествен завършек искам. Да е без списък с вредни съставки .

Общи условия

Активация на акаунт