Модни консултации - 52

• 58 942
  • 813
  •   1
Отговори
# 510
Ако държиш да го носиш като дреха а не като бельо ето предложения за бюстиетата, които са приемливи.

Супер това ми хареса ,благодаря 💞💞💞💞

# 511
Здравейте, с какво бихте съчетали този панталон - купен е преди година, но така и не успявам да му намеря подходяща горна част. Пробвах с риза - стои прилично, но трябва да е изчистена, а аз имам все шарени и смятам, че шарките се "бият". Но пък ми се ще и да не е толкова официално и пробвах с боди - пак добре, но се чудя дали да заложа на някое по-обикновено, за да изпъкне панталона, или да заложа на нещо по-интересно? Гледам го тук на снимката съчетано с тези кубинки и кожен топ, но на мен не ми стои толкова свободно и не мисля, че ще изглежда добре.
Скрит текст:

# 512
Много ми харесва на мен панталонът. Аз не бих го съчетала с кубинки или каквато и да е обувка, покриваща кокалчето на глезена, по-скоро с нещо от сорта на гуменки или мокасини. Отгоре някоя едноцветна блуза без финтифлюшки, която е по тялото, ако е по-свободен панталонът, или по-широка и загащена в панталона, ако той е по-скоро впит

# 513
  • Някъде там
Много ми харесва панталона.
идея за панталона

# 514
  • Street of Dreams
Здравейте, искам да попитам носили ли сте обувки на Jenny Fairy.
Поръчах си тези сините(показах ги преди няколко поста)
Не очаквам кой знае какво от обувка за 44 лева, но се надявам да са удобни.
Ще се радвам да споделите отзиви за тази марка ако сте носили техни обувки.

Преди две години за пръв път си взех ботуши на ток над коляното - никога не съм имала по - удобни! Като пантофки са, а токът е поне 8-9 см. Издържала съм цели нощи танци и всякакви сложни хорА. Абсолютно очарована от бранда, цената беше смехотворна, моделът и удобството страхотни. От тогава хвърлям едно око какво предлагат, със сигурност бих повторила покупка от тях.

Обувките ти са много сладки, аз също разглеждам за подобен цвят, който да съчетавам с розово - златна чанта.
Вие кой друг цвят бихте предложили?

# 515
  • Бургас
Не са лоши тези обувки.

# 516
  • Street of Dreams
Оплютите топове на мен ми харесват и ако бях по-млада, нямаше да се колебая. Широки дънки с висока талия, кубинки, кецове, блейзър, дънкови якета, кожени якета, бомбър якета и тн и тн.

Със стилето въобще не ги виждам.

# 517
  • Пловдив
И на мен дантеления топ ми харесва.

# 518
Здравейте, искам да попитам носили ли сте обувки на Jenny Fairy.
Поръчах си тези сините(показах ги преди няколко поста)
Не очаквам кой знае какво от обувка за 44 лева, но се надявам да са удобни.
Ще се радвам да споделите отзиви за тази марка ако сте носили техни обувки.
Имам боти на марката не са лоши, удобни са и сравнително издръжливи. Взех и едни ботуши за майка ми и тя е доволна.

# 519
Здравейте, с какво бихте съчетали този панталон -
Скрит текст:

Бих го съчетала с топ с подплънки и без ръкави от този вид:

Или някакви тениски, примерно:

Ако си по-смела - ул.Сезам 😀

Или неутрално боди и отгоре скъсен блейзър:

И трите неща са от Зара

# 520
  • в Кошера
Дантелените бралети са предизвикателство, ако гледаме на тях като на дреха, различна от бельо. Изискват се доста неща - младост, малък(спортен) бюст, смелост, усет за съчетаване, излъчване, място, среда и пр.
Аз нося подобни само под обемен пуловер или риза(закопчана Bowtie), като закачка във визията.
Бралет вместо топ - цъ, не е моето. Neutral Face
Скрит текст:

Спокойно могат да се носят небрежно, без вулгарно звучене.
Скрит текст:

Пейпърбег-талията стои добре с нещо вмъкнато и по-близо до тялото.
Скрит текст:

# 521
  • София
На мен  обувките и ботушите на ток на Jenny Fairy са ми удобни, качеството също смятам, че надхвърля цената.
Тези, които нося сравнително интензивно ми изкарват по 2 сезона. Като се замисля, техни обувки все взимам велур (не естествен) и се захабяват на кокълчетата ( явно си ги трия като вървя) и отзад на петата от шофирането, което ми се случва и с доста по-скъпи обувки. Не съм имала проблеми с цепене, разлепване и т.н.

# 522
  • В полите на Пирин планина
И аз съм доволна от Jenny Fairy. Имам едни кубинки, които са ми от миналата година и са ми много удобни. Сега съм се загледала в пролетни обувки от марката:

и тези:

# 523
  • Някъде там
Много благодаря за мненията.
А виждат ли ви се малко  "пенсионерски" Според ММ били точно такива  Angry

# 524
И аз съм доволна от Jenny Fairy. Имам едни кубинки, които са ми от миналата година и са ми много удобни. Сега съм се загледала в пролетни обувки от марката:

и тези:

Първите да, но вторите не.

Общи условия

Активация на акаунт