НОЕМВРИЙСКИ мами - диви! Бебовците - приказно красиви!!!

• 15 588
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Аз да си призна1 - вчера за първи път откакто съм бременна си позволих 1 - 1,5 чаша винце. Така ми се усладиииииииииии Cry. Честно казано от 7 месец само за алкохол си мисля и цигари. Незнам защо чак сега ми се приискаха.  newsm78

Мила, не се притеснявай толкова - прекален светец и Богу не е драг!Щом ти се иска -пийвай си.Не мисля,че една чашка винце на ден или пък една биричка ,може да навреди толкова на бебо!Аз също редовно си пийвам и се чувствам добре! newsm48

smile3501 Мерелин , музиката наистина е страхотна!
Аз също си представям как вечер се приспиваме с тиха ,релаксираща музика - свалила съм си Шаде,Енигма и Майк Олдфийлд.Действат ми много отпускащо , надявам се и на бебо да му хареса моя избор!

# 136
добро утро на всички! Аз изпратих моя мъж на работа и сега не мога да заспя! Той става в 4 и бебето даже свикна и се буди и ме рита.

# 137
Влизам тук само за да видя как е ТALI1. Дано всичко да е наред при нея и наистина раждането да не е започнало.

# 138
Добро утро мами!
Все забравям,  та с малко закъснение - Добре дошли на новите мами! Весело прекарване в нашата компанийка. А варненката я чакаме лично на рандеву Wink Днес сме от 10.30 на лекция в Орбита, а после сигурно ще хапнем заедно.
Стискам палци на TALI1 бебо да почака още малко.
Аз снощи имах ритничета или юмручета ниско долу, сякаш иска вече да излиза. Sad
За музиката - във Варна, в книжарница Пингвините има "Nature sounds", може би и в другите градове ще ги имат. Една приятелка от Щатите ми донесе преди години "Healing waters" - много успокояваща, особено за водна особа като мен.
Днес след курса мисля да обиколя магазините из Варна, за чанта, обувки и дрехи за мама. Майтапя се - ще ходя само по магазини за бебовци, смятам да похарча малко пари и да отметна част от списъка Wink На мен ми остават още 6 работни дни... но аз и без това вече предимно гледам и поправям - заместничката ми вече стои на моя стол и работи.
Моята сестра не ме иска на посещения в болницата - защото една акушерка каза, че бременната по-далече от бебо. Ама като се приберат в къщи - ги нападам Simple Smile
Весел, топъл и слънчев ден Wink

# 139
  • София
Добро утро ноемврийки. Hug
Тали, стискаме палци всичко с теб и бебето да е наред и то да не бърза много да се появява на бял свят. Дано устискаш още малко. Praynig
Майчета, като писахте мнения за бебешка козметика не стана въпрос какво ви е мнението или отзивите за серията на Nivea? Чували ли сте нещо или случайно да сте я ползвали?
И още нещо - смятате ли да си купувате, съответно да използвате бебешка пудра??? newsm78
Приятно съботно-неделно мързелуване от мен и бебка Laughing  

# 140
Тали - и аз стискам палци бебчо да реши да поостане още малко на топло  Hug.

...Майчета, като писахте мнения за бебешка козметика не стана въпрос какво ви е мнението или отзивите за серията на Nivea? Чували ли сте нещо или случайно да сте я ползвали?
И още нещо - смятате ли да си купувате, съответно да използвате бебешка пудра??? newsm78
Приятно съботно-неделно мързелуване от мен и бебка Laughing  
Ами - май не е нищо особено Нивеа-та за бебчовци. С Йоана не съм ползвала пудра, сега имам подарена и ще видя как е.

...
Мами, мисля, че Роси 74 е права.Ако някой предпочита мнението на определена форумка, добре е да се обръща лично към нея   bouquet
   Аз да се похваля..Днес купихме страхотна ваничка за бебо със стойка. Цвета е много приятно жълто. Стойката е устойчива. Купихме ги от една мама, чисто нови са - още им стоят етикетите. В магазините са двойно по-скъпи и съм страшно доволна. А дори не бях планувала корито. Просто ми се струваше излишно. То пак ми се струва излишно, де - особено големите. Това е от по-мъничките..Има поставчици за сапунче и разни други екстри. Мамата ми подари лепенка за пъпче..не че си нямам  bouquet

Благодаря  Heart Eyes.
Каква ваничка - такава, където отгоре по принцип стои плот за повиване, а отдолу е ваничката ли? И може водата да се източва отдолу, а не да я мъкнеш до банята? Аз ще се уредя такава - от сестра ми, върши работа до около 3-ти месец. Виж - за лепенката за пъпче изобщо не се бях сетила - предполагам се продават в санитарните магазини?

Приятна събота и от мен!

# 141
Здравейте, ноемврийски бременелки в последния септемврийски ден! lovekiss Ние с бебо се наспахме, станахме,   grinning012   food002 и след малко ще  newsm79 wash hang 1ironing, а в 11.00 чакам да ми докарат леглото и скринчето за бебо. Вече нямам търпение да им се порадвам!!!
bubalina, една докторка ми беше казала, че пудра не се ползвала като едно време, а се наблягало на кремчета и олио, но аз въпреки си всички си взех и пудра на Бюбхен...може пък на бебо да му хареса и да му понася...
Момичета, имам питане. Можете ли да ми кажете къде мога да кача едно видеоклипче, за да го видите и вие tv Много е сладурско и с моя мъж се попикахме от смях! rotfImbo

# 142
Друбрутро и от мен - да се отчета преди да се замъкна на лекцията Simple Smile

Tali, дано всичко при теб е ок и задържиш бебчето колкото може по-дълго в тумбата. Е, ако е писано пък - по рано ще излезе  Laughing. Само споко!

Бубалина, на лекцията с акушерки от ОБ Варна, ни казаха, че имат добри отзиви за Нивеа - особено от крема против подсичане. Пудрата се била ползвала повече ако бебетата се повиват в пелени.

Точка, аз биричка пийвам цяло лято  Joy Ама по-концентриран алкохол досега не бях пила. Сега времето като захладян една чашка червено вино направо си е като лекарство Simple Smile

Айде, приятен ден от мен!
Благодаря на Карил и Мишенце за полезната информация, с която напоследък ме снабдиха!  Hug

# 143
Пудра си бях купила с баткото, но педиатрите абсолютно ми забраниха да я ползвам. Пусрата е с много фини частици, които лесно се вдишват от бебчетата и полепват по бронхите. Затова е опасна. Аз я ползвах за себе си, за бебето - не. Крем за подсичане и почистващо олио са предостатъчни.

# 144
Добро утро, ноемврийки!
Добре дошли на новите мами и леко доизбременяване!
На всички пазаруващи - честити нови придобивки! Май само аз се мотам с покупките (и SOPHI май беше) - ама то и терминът ми е далеч, пък и главните неща ги имам от баткото и племенничката.
Тали, и аз се присъединявам към другите мами и стискам палци да поседи още малко бебо на топло, пък ако тръгне да излиза - всичко да е наред!  Hug
Мина, и мен бебка постоянно ме натиска ниско долу, точно в пикочния мехур - много е неприятно и дори болезнено понякога. Аз, обаче, предполагам, че го прави с главичка, защото е обърната с главата надолу и не го чуствам като удари, а точно като натиск.
За козметиката за бебчо, чета добри отзиви за Себамед. С баткото ползвах Джонсън, но то нямаше и толкова голям избор тогава. Мисля, че най-важното е да се улучи оригинално производство (което е доста трудно май), а не правено в някой гараж в Бг, защото може да предизвика алергични реакции. Затова е добре да се избере медицинска козметика.

# 145
  • София
Добро утро и от мен. Днес времето май се очертава хубаво поне в София де и ще замъкна таткото някъде на разходка.

Тали стискам палци да устискаш бебчо още малко, но мисля, че дори и да тръгне вече е достатъчно голям и няма страшно. Praynig ooooh!

Благодаря на всички, които ми писаха за дрешките. Сега вече се чувствам по-спокойна, че направо се бях изплашила.

Лека и приятна събота.  

# 146
   Добро утро мами!!  bouquet С мъжо вече сме изчистили, сготвили, напазарували...и се готвим за разходка. Страшна комбина сме!! Wink Wink Wink
ТАЛИ, стискам палци и аз всичко да е ОК!   bouquet
Мишенце,използвала съм пудра, но не съм се замисляла, че човека може да вдиша частички от нея..То за възрастните - добре, ама за бебовците си абсолютно права, че е кофти. Аз съм се насочила май към Бюбхен и Мустела. Мустела п\в подсичане била добра, но всико е индивидуално - като ни дойде до главите, ще видим кое е най-удачно.
   Шехеразада,честита кошара, Влюбена съм  в Чико, но не намерих с цип..А цветовете са свежи, пък и е здрава..Със здраве да се гушка бебо в нея!!!  bouquet
  Блазе ви, че чат-пат, пийвате по чашка вино или бируха.Аз не смея. Киселините ми и без това са адски.\бебо сигурно е с коса до кръста-по бабинските приказки\ Joy
Деничка,всяка сутрин си представям точно теб, как лъскаш, готвиш...Страшна мама си! А пък и си е за лъскане, щом днес пристига скринче с легълце!!Със здраве да го ползва бебко, и да сънува само розови сънища! newsm07
Мина ти направо ме успокои, защото мен бебо също ме ръчка долу\все нещо търси да изрови\..и си мисля, че е седалищно..ама дано и той да е с главичката надолу..
Желая на всички мами лек ден!!! Joy

# 147
  Здравейте и от мен HugДнес е чуден ден и смятам да се възползвам максимално-време е да се появя и аз сред хора Mr. Green-за целта съм си осигурила една приятелка-придружител и най-после ще разгледам прословутия МОЛ,който откриха тук,после ще се почерпим,ще поклюкарим Laughing и ще се прибера с усещането за един оползотворен ден Grinning
  Пам,,да и аз съм от мотаещите се още newsm78-нищо,че вчера публикувах пълния си списък с покупки за бебо Mr. Green
    Аз откакто разбрах,че тук не предлагат епидурална упойка, и нощем сън не ме хваща-уж не съм от страхливите,но вече какви ли не кошмари изсънувах/в полубудно състояние Sick/.
    Хайде,приятни разходки и на вас,целувки Heart Eyes

# 148
  • София - Дианабад
Привет и от мен! Добре дошли на новите мами!  HugПриятни мигове в нашата компанийка!
Аз днес не мисля да излизам някъде, но пък смятам да изляза в двора на люлката и да поплета малко за бебочето.
Иначе и аз още почти нищо не съм купила, свекърва ми днес ще ходи някъде да проверява за дрешки и по-точно за комплектче за изписване, а от другата седмица вече с мъжа ми смятаме сериозно да се залавяме с покупките. Досега правихме ремонти и поизчаквахме с бебешките неща, но вече ще действаме Grinning.
С пожелание за приятни разходки в този прекрасен есенен ден!

# 149
Урааааааа, бебо вече си има легълце и скрин! newsm07 Остана само матрака да пристигне, но чак в четвъртък. Досега майстора сглобява, но вече всичко е подредено и мога спокойно да пера дрешки и да нареждам. Та като стана дума за пране, достатъчно ли е само с прах за пране "Тео бебе" или и някакъв омекотител трябва да слагам?!? newsm78
karil, такива асоциации ли правиш с мене? Mr. Green Явно създавам впечатление за голяма чистница, а всъщност само в събота правя по основно чистене (пране, прахосмукачка, простиране, гладене и прах) и "гоня" мъжа ми да не ми пречи. През останалите дни само с прахосмукачка чистя newsm79, а напоследък все повече ме домързява.
goris, направо ти завиждам за люлката на дворчето 1swing Така си мечтая за нещо такова. С надежда съм, че в близките 2-3 години и това ще стане.

Приятна разходка на всички! Heart Eyes Аз днес май ще пропусна, че мъжо го няма, а приятелките са ангаже!!!

Общи условия

Активация на акаунт