Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за количките Hawk и Hawk?
Какви са препоръките за бебешка козметика и защо?
Какви са мненията за портабебетата и сутиените за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за количките Hawk и Hawk?
Форумът включва мнения за количките на Hawk, като се посочва, че са с добро качество, евтини, здрави, но тежки и трудни за маневриране. Всичко зависи от модела. Относно количките на Hawk е споделено, че са комбинирани, удобни и лесни за маневриране и не тежки. Цената им е около 190 лв. Също така се препоръчва марката Cangaroo като алтернатива със здрави, лесни за маневриране и леки колички.
-
Какви са препоръките за бебешка козметика и защо?
Формулировките включват препоръки за бебешка козметика, като се споменават марки като Bucchen и Mustela. Споделен е опит с алергични реакции към продукти на Mustela, което води до предпочитание към Bucchen. Освен това се споменава френската марка Seba Med, която получава похвали, но не е толкова разпространена. Фармацевтите в аптеките и специалистите препоръчват козметика на марки като Мустела, Клоран, Чико и Себамед за новородени поради проблеми със съхранението на други козметики като Нивеа в България. Специално внимание се обръща на избягването на парафин в бебешките продукти, тъй като може да предизвика алергични реакции.
-
Какви са мненията за портабебетата и сутиените за кърмене?
-
Кои са препоръчителните магазини за бебешки артикули?
-
Какви са мненията за лекциите по пренатално възпитание?
, че даже и полезна информация за сутиените събрах

Нали са разтягащи се- за ТРИУМФ става дума?/ за кърмачки/
Браво на вас! Човек ви изпусне за малко от очи и сте привършили темата, започнали новата и даже вече сте на втора страница! 
Работата е сериозна, да му мисли мама! Няма индикации за скорошно раждане (много високо съм го била носела), ама то това Божа работа!
Надявам се Диана да не ми се разсърди, че пропуснах бебе Александър!
не мога да смогна да чета-поне да се разпиша 
а сега от снощи като се е запецнало и не ми дава да се обърна на дясно кръ
чето му веднага ме боксира .Знам че вече му е доста тясно и се надявам когато застане на едно място то да не е на пикочния ми мехур,че не си представям да ходя с крастосани крака