Отговори
# 495
  • София
Пустото ми любопитство мира не ми дава. Мави явно е оставане на леля да я гледа докато спи. Събужда се малкото ангелче или както там я нарича леля "чакал" и леля пише на мама бързо да се прибира.
След като никой няма в къщи освен Ханде, кой тогава е направил тези красиви снимки.
Я Мави как гледа към фотографа. Явно е познат, защото не реагира особено, като към непознат човек.

# 496
Блага , фотографът е Ханде, снимат се в огледало Wink това е един от начините да накараш дете да гледа към камерата Joy другият е селфи с предна камера Joy
Виж надписа на анцунга й , огледален образ

# 497
По-скоро са снимки в огледало 🤔 А Ханде му вика Чакъл, което буквално значи камъче.. друг превод аз не знам на тази дума 😀😀 А снимката е правена в спалнята на Гамзе

# 498
БлагаВест, Ханде си прави автопортрет /селфи/ в огледалото. Никой не я снима.

Микиполи, със 7 месеца нископлатен труд Ханде си е завоювала високия хонорар за два дена снимки на реклама. Кой ще плати милиони за реклама на никому неизвестна особа.
Иначе най-мразя като публиката почне да брои пачките. Никой не пресмята инвестициите в грим, поддръжка на фигурата, облекло, сценично поведение и актьорско майсторство. Никой не брои годините труд по 17 часа на ден, годините живот в каравана, годините без или с малко лично време.

БРО, Керем ако взема пример от баджанака Джанер ще се позамисли колко деца да й направи на Ханде.
Поне от инстаграма изглежда, че голяма част от грижите за Мави са на яките плещи на татко й. Мама Гамзе работи ... блогър.

Всичко друга ако махнем, ей за тия три снимки трябва да обичаме Ханде. Колко актриси на върха на славата си (макар и локална) ще си позволят "да се пуснат" без грим и с мокра коса рано рано с пробуждането на птиците в устата на фенския свят.
И още нещо - колко от тях ще изглеждат като Ханде - по-прекрасна натурално, отколкото в най-скъпия тоалет!

# 499
Ханде сама е направила снимките срещу огледалото. Това е в спалнята на Гамзе и Джанер. Преди време бях писала, че според мен Ханде живее с тях и с тази мокра коса потвърждава съмненията ми. Вече знаем, че има нова къща, но почти всичките ѝ снимки от последните месеци в домашна обстановка са все с мебелите на сестра ѝ.

# 500
  • Пришълец
Ханде е от жените, които са красиви както с грим, така и без. Не всяка от колежките ѝ може да се покаже в този вид без  да изплаши феновете си Joy Почитателка съм на естествената красота.

# 501
Момичета, в събота може вече да гледате в ютуб на живо фокс Hug

# 502
Oт там ще гледам аз. ▶️

# 503
Да, гледат ни. Дори за първи път миналата събота влязоха в тренда.Във Франция също има доста фенове.
В Скандинавието се представяме малко по- слабо, но има време на наваксаме.
И аз много се изненадах, защото освен немски и английски друго не разбирам 😀😀 вече и турски малко
Но Миси ще каже по-точно за Германия дали ни гледат, тя следи статистиките и държавите, които се включват в туитването.
Това значи ли, че ще се отчита и нашето онлайн гледане някъде някакси?

Подготвя се кампания 1М+ в канала на Фокс в Ютуб в събота.
Според DigiLup Керем е на второ място сред най-обсъжданите актьори за изминалата седмица

# 504
  • София
Блага , фотографът е Ханде, снимат се в огледало Wink това е един от начините да накараш дете да гледа към камерата Joy другият е селфи с предна камера Joy
Виж надписа на анцунга й , огледален образ
Много си права, само надписа е достатъчен човек да вдене   

# 505
Сега по темата, днес мога да пиша и се обаждам. По идеята за бременна Еда, това
                             от феновете ли идва, не разбрах. Да кажа и моето мнение, че идеята не е чак толкова лоша, да
                             клише е , но преживявам клишетата и си давам сметка, че щом сме в турско дизи не може без
                             това. Иска ми се  ако въобще е бременна да избяга някъде така, че Младежа с амнезията да не
                             я намери лесно, а междувременно да се  влюби в нея още по-страстно от първия път. Еда да
                              си роди детенцето и да започне да си го гледа. Чак тогава той да си върне паметта и да за-
                             почне    да я издирва и по някакъв начин да разбере, че Еда е родила дете. Не забравям и мокра-     
                             та кокошка на Славена и се смях със сълзи, ще я помня дълго, защото много ми хареса. 
                             Все още съм ядосана на  Серкан за постъпките и поведението му. Искам мократа кокошка
                             да я попилее и пред обществото и пред журналистите така, че Кокошана да не може въобще
                             да си покаже носа пред хората и това да бъде нейното отмъщение.             
                                                 В озета никаква инфорация, както обикновено, но и фрага малко ме притеснява.
                              Явно и в събота няма да намести чарковете в главата си, но ми е интересно какъв ще бъде
                               разговора на яхтата и отговора на Еда, когато и даде верижката с пръстена.
                                                 Всеки ден ви чета, че тук е голяма скука, че и по два пъти и много се радвам
                                когато публикувате снимки, постове и информация.
                                                  Аз съм сравнително добре, заредих се с оптимизъм, вяра и надежда и мисля, че
                                 ще се преборя, защото съм много силен човек пък и вие ми помагате, за което ви благо-
                                 даря много.
                                                  Хубава вечер романтични и емоционални Момиченца.Flowers Hibiscus

:

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 18:57 от Tanita53

# 506
Дениз държи нещо в ръка, докато Еда чете любовното писмо. Love Letter
Но не мога да преценя дали е звездата, дали е нещо друго - може да е някаква дървена фигурка - птичка, мида, падаща звезда... Nature Star
Но след като пуснаха снимките се успокоих, че поне ще видим какво има в кутията в този епизод, а няма да чакаме до следващия.

# 507
# 508
  • Пришълец

По наблюдения на зрителите:
 11 еп.: Еда се погрижи за него, gitme 💞целувка
 21 еп.: Серкан ѝ помага да преодолее страха си 💞 целувка
 31 еп.: Може би нещо подобно ....  Кой знае ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Танита, да оздравяваш. Радвам се, че не падаш духом. Flowers Four Leaf Clover

# 509
Heart Танита много положителна емоция и енергия ти изпращам, скоро да ни зарадваш с връщане вкъщи! Heart
Много ми харесват видеата на Башак - една нежност струи от тях, пожелавам й успех, явно пеенето й е страст! Heartpulse
Animal Paw Prints Да отбележа колко забавен, смешен и готин човек е Сарп/екранният Ердем/ в живота. Колкото не харесвам персонажа му, толкова ме радва тази лудетина извън снимките на сериала.
Flowers Strawberry Нямам търпение Серко да слага келепче на Еда - негов ред е! Kiss Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт