Отговори
# 480
Бащински инстинкти се зараждат, вероятно 😀😀

В една фен страница четох теория, че може би Селин ще чуе всичко, което нашите сладурчета ще си говорят докато са сами на яхтата. Тоест с това устройство ще подслушва, което държи когато Мело я заключва. Не знам дали изобщо е възможно, ама.. 🙈 споделям какво съм чела, но си мисля, че това пред Серкан на масата на свещи, а не това, което Селим държи, каквото и да е то

# 481
Магийке, аз го видях вчера това, засилих се да го качвам, но първо реших да проверя. Не е колонката, а е свещ.

# 482
Значи правилно съм си мислила, че не ги подслушва, то иначе щеше да е прекалено. 😀 Обаче пък си е типично в стил на Селин да го направи, за това не бих се изненадала ако беше устройство за подслушване.😀

# 483
Феновете са готови: "Какво иска да каже авторът Wink"
Arkadaşlar Nature Fire Nature Fire  Nature Fire    Evliler  Nature Fire

Gift Heart

# 484
  • София
Хандемий може да се прави на тежка и да не му лайква снимките, но нашето момче си е отпуснало душата и се раздава. Какъв ли пожар са разпалили в него тези снимки на Ханде и Мави?! 😏

То на мен ми се разпали огън само като я гледам, та на него ли... 
Представям си Ханде каква любяща  и грижовна майка ще бъде. Тя толкова много обича Мави, а за нейното направо ща се разтапя...

Като чета кореспонденцията между Ханде и сестра й Гамзе под снимката и ми изниква един въпрос.
Ханде пише на сестра си, че "Чакала се е събудил, тя къде е". Сестра й веднага отговаря "Идвам".
Щом мама я няма, тати също, се пита в задачата, кой тогава аджеба е направил тази снимка? 

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 15:52 от БлагаВест

# 485
Оп, пръстени няма Hug нали годежния на дясната ръка, след брака на лявата. При нас понеже е на обратно и лесно ги запомних Joy

Магия , тази фенка е писала на немски , ти да видиш Joy и в Германия ни гледат Scream

# 486
Тази събота епизодът ще се излъчва директно и в канала на Фокс в Ютуб Wink

# 487
И аз много се изненадах, защото освен немски и английски друго не разбирам 😀😀 вече и турски малко
Но Миси ще каже по-точно за Германия дали ни гледат, тя следи статистиките и държавите, които се включват в туитването.
Това значи ли, че ще се отчита и нашето онлайн гледане някъде някакси?

# 488
Първо си помислих следното: а може ли Дениз да ѝ е купил и той звезда, та това, което държи Еда да е като сертификат за нея? Пък Серкан да си спомни за неговия подарък. Но сякаш тя е прекалено изненадана.  Thinking Май ще разберем в събота Smile

# 489
Тази събота епизодът ще се излъчва директно и в канала на Фокс в Ютуб Wink

Страхотно, мисля че Фокс искат да проверят реалния международен интерес Hug и на мен ми е интересно колко човека ще гледат , дали ще има 1млн Thinking не знам дали ще мога да гледам в събота, но ще пусна ютуб да върви Stuck Out Tongue Winking Eye

Магия , аз пък само с испанския се оправям добре , но пък той включва много държави и фенове да искаш, цяла Латинска Америка, Мексико, Испания Joy

# 490
  • София
Турската преса обсъжда хонорарите които взима Ханде.
Съобщават, че Ханде Ерчел, която получава 60 хиляди турски лири на 1 епизод от сериал , печели астрономически суми от рекламни договори. През последните 4 години приходите на актрисата са се доближили до 6 милиона турски лири. Ханде, която сключи сделка за 800 000 TL за реклама на турска марка дрехи, вдигнала договорната цена на  1,5 милиона TL за втора рекламна сделка, тъй като продажбите на марката скочили рязко. За рекламата на паста за зъби "Signal" актрисата ще получи 2 милиона турски лири.

# 491
Да разбираме, че Ханде за 30 епизода на сериала и 7м труд не е изкарала толкова пари , колкото от 1 реклама снимана за 1 ден Thinking Joy в задачата се пита , това момиче защо се мъчи да работи толкова Joy

# 492
Въпреки че е фенско творчество им го пожелавам 🔥🔥🔥

# 493
  • София
Аз като гледам тия огньове, които Керем й праща под снимката, си мисля какво си мисли той... “Ако си съгласна, толкова бебета като Мави ще ти направя, че цял ден няма да ти стигне да се снимаш с тях.” 😅🤘🏼

# 494
Аз като гледам тия огньове, които Керем й праща под снимката, си мисля какво си мисли той... “Ако си съгласна, толкова бебета като Мави ще ти направя, че цял ден няма да ти стигне да се снимаш с тях.” 😅🤘🏼
Еййй БРО,винаги мислиш като мен,понякога си мисля ,че ми четеш мислите🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Общи условия

Активация на акаунт