На този ден преди 7 месеца започна приказката "Почукай на вратата ми". Още помня как половин-един час преди 20:00 часа бях включила лаптопа и чаках да започне. Бях като малко дете, на което са му обещали, че като излезнат навън ще му купят близалка. С настъпването на 20:00 часа тази приказка ме погълна. Отворих вратата, влязох, вратата се затвори след мен и нямам никакво намерение да я отворя, за да си тръгна, каквото и да става докато не ме изгонят.😂😂 Но се надявам, че скоро няма да има финал и щом няма финал значи, че няма да ме изгонят.
Благодарение на Ханде открих и Керем. Май те трябва да благодарят на сериала, че са се срещнали. 😉
Благодаря и на вас, че ви има! Намерих ви в началото и от тогава не спирам да ви чета. Радвам се, че миналата година ноември месец се осмелих да започна да пиша. И тема след тема изказваме мнения, забавляваме се, ядосваме се, гадаем, радваме се и сме заедно!
Благодаря, че ви има вас и на сериала, че ни събра!
file:///C:/Users/user/Desktop/Video_2021_02_08_10_58_59.mp
ПС: Извинявам се, но видеото по друг начин не успях да го кача, и за да ви се отвори трябва да го копирате, и да го поставите в търсачката. Още веднъж се извинявам, дано да ви хареса!
ПС 2: Качвам го и като гиф, ако не ви се е отворило видеото.