Отговори
# 105
Здравейте, момичета!❤️❤️❤️

На този ден преди 7 месеца започна приказката "Почукай на вратата ми". Още помня как половин-един час преди 20:00 часа бях включила лаптопа и чаках да започне. Бях като малко дете, на което са му обещали, че като излезнат навън ще му купят близалка. С настъпването на 20:00 часа тази приказка ме погълна. Отворих вратата, влязох, вратата се затвори след мен и нямам никакво намерение да я отворя, за да си тръгна, каквото и да става докато не ме изгонят.😂😂 Но се надявам, че скоро няма да има финал и щом няма финал значи, че няма да ме изгонят.
Благодарение на Ханде открих и Керем. Май те трябва да благодарят на сериала, че са се срещнали. 😉
Благодаря и на вас, че ви има! Намерих ви в началото и от тогава не спирам да ви чета. Радвам се, че миналата година ноември месец се осмелих да започна да пиша. И тема след тема изказваме мнения, забавляваме се, ядосваме се, гадаем, радваме се и сме заедно!
Благодаря, че ви има вас и на сериала, че ни събра!

Честити 7 месеца от началото на този невероятен сериал!
И нещо, което направих по този повод, малко аматьорско направено, но с много любов!

file:///C:/Users/user/Desktop/Video_2021_02_08_10_58_59.mp

ПС: Извинявам се, но видеото по друг начин не успях да го кача, и за да ви се отвори трябва да го копирате, и да го поставите в търсачката. Още веднъж се извинявам, дано да ви хареса!

ПС 2: Качвам го и като гиф, ако не ви се е отворило видеото.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:01 от Defne.4

# 106
Нова от Ханде 📸

Толкова е слабичка, ще се счупи. 💙

# 107
Магийке, не знам защо, но моментално в главата ми излезе тази реклама - не гълтай корема, гълтай Калорекс... 😆😆😆

Славена, като ти е толкова акъла, за тези 5 години щеше Айнщайн да станеш при комшията. Ей го, отиваш там, влизаш един път в библиотеката, чертаеш къщичка, с покрив, ограда и дърво и готово - дипломата ти е в кърпа вързана.
Не помня Еда да е ходила след това пак в университета, аааа, един път говори с преподавател. Ок, онлайн обучение 😆
Ама и тук оставиха в нищото това толкова важно нещо. Всичко започна заради това..

# 108
Налбантова, момичето е заето - фирма управлява, проекти прави, сгодява се и в същото време се опитва да върне спомените за нея на (вече бившия си) любим. Кога време да учи? 😀🤯
Шегата настрана.. но и на мен не ми харесва това, че съвсем забравиха поне да я дипломират Еда. Да завършат това, което започнаха с нейното обучение и тя самата да получи това, за което се бори толкова много. Или тя борбата за стипендията беше докато надвие Серкан? 🙈

# 109
  • София
И мечтата за Италия остана някъде там... в нищото... между първия и втория кекс! 😅 Аз друго да питам - как така без завършено висше образование работиш като архитект, че и холдинг управляваш?? Според мен трябваше да са й спретнали вече едно дипломиране или поне бакалавър да й бяха измислили, а магистратурата да се бави. Въпреки че всички знаем, че за архитект учиш 5 години и излизаш магистър, а после се започва голямото ходене по мъките (стажове и т.н). Но хайде, за тази подробност щяхме да си затворим очите. Бързо да го дипломират това момиче! Че голям вундеркинд излезе от нея. Ама нали е фея, сърна, бъдеща жена-робот, колко му е да се е родила научена?! 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 110
Ааааа, дипломирането може и да ни го покажат и Еда да дръпне една пламенна реч като първенец на випуска и  Серкан да е там по някаква причина и всичко да му се обърне Kissing Face
Скрит текст:
Личи си кой е другият сериал, който гледам в момента, нали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • София
Магийка, позволявам си отново да кача тази снимка с Ханде. Вярвам, че няма да имаш нищо против отново да й се порадваме. Красива, фина, както пее Керем:   "Гледаш като ангел, говориш като ангел, ходиш като ангел... ти си дявол под прикритие!"
Не виждам да е напълняла, както се изкоментира от някой. Керем да не се мотае, че току виж друг някой може да го изпревари   

# 112
Кате, и аз си мечтая да видим подобна сцена (като тази в ДЕК 🤪), да видим гордостта в очите на Серкан, радостта в очите на Айфер, вълнението в очите на Еда.. дано! Би било прекрасна сцена.
БлагаВест, нямам нищо против, разбира се! 💓 Ханде е толкова красива, абсолютно заслужава да краси страниците на темата ни, редом до Керем.

# 113
Ако работеше професия, която не изисква толкова диплома, щях да я разбера. Примерно, ако беше една зидарка. Там може с гледане да се научи или да слага изолация, гипсокартон, да налива бетон, там не е важен документът толкова, колкото да се научиш с работа да го правиш. Ама не, тя е ландшафтен нещо си, работи го, без да е учила, супер добра е. Явно си е вундеркинд, както Бро казва.

Кате, еее, Серкан ще е там, нали той беше построил сградата за библиотеката.
Те строят със скоростта, с която Еда ще завърши обучението си. Тя имаше една година, която оставаше. Започна го зимата, декември, ноември.. Може лятото да хвърляме шапките 😳

Скрит текст:
Ах, Зайнепче, Зейнепче 😆

# 114
Зейнепчето тропна с крак и си завърши образованието, а нашата Еда се влюби и го забрави съвсем... ама пък Зейнеп такива глупости надроби, нашата фея поне си отстоява своето.

# 115
  • Плевен / София
Ааааа, дипломирането може и да ни го покажат и Еда да дръпне една пламенна реч като първенец на випуска и  Серкан да е там по някаква причина и всичко да му се обърне Kissing Face
Скрит текст:
Личи си кой е другият сериал, който гледам в момента, нали Stuck Out Tongue Winking Eye
Така, но и моментът си беше супер...Само, че в ДЕК след дипломирането на Зейнеп всичко тръгна наопаки...

# 116
От Керем иХанде

https://twitter.com/KeremItalian/status/1358773483539431426?s=20
https://twitter.com/handeftkerem/status/1358769305924599808?s=20

Пише че Керем и Ханде снимат в Ада Канлъца - Баро Бахче

От Неслихан

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 16:00 от sani1212

# 117
  • София
Докато Ханде рисува, Керем тайничко я снима....

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 18:10 от БлагаВест

# 118
Носят се слухове за романтична фотосесия посветена на 14 февруари, с участието на Ханде и Керем. Да сте засекли нещо по въпроса из нета?

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Ако работеше професия, която не изисква толкова диплома, щях да я разбера. Примерно, ако беше една зидарка. Там може с гледане да се научи или да слага изолация, гипсокартон, да налива бетон, там не е важен документът толкова, колкото да се научиш с работа да го правиш. Ама не, тя е ландшафтен нещо си, работи го, без да е учила, супер добра е. Явно си е вундеркинд, както Бро казва.

Кате, еее, Серкан ще е там, нали той беше построил сградата за библиотеката.
Те строят със скоростта, с която Еда ще завърши обучението си. Тя имаше една година, която оставаше. Започна го зимата, декември, ноември.. Може лятото да хвърляме шапките 😳

Скрит текст:
Ах, Зайнепче, Зейнепче 😆
Налбантова, ще те коригирам малко. Еда работи като ландшафтен архитект, учила го е, само й е останала една година до дипломирането. В голяма част на инженерните специалности последната година се състои от един семестър дисциплини -- 4 /5 предмета и един семестър дипломна работа. Това означава, че има знанията (в най-голяма степен), липсва й само дипломата. Формално погледнато обаче без диплома няма право да си подписва работата/проектите.
Изоставих сценаристите тази линия. Както впрочем и други смислени и по-реалистични.

Общи условия

Активация на акаунт