Отговори
# 585
Нямам търпение за епизода утре. Искам да видя как Серкан и Еда флиртуват един с друг. Revolving Hearts Еда целенасочено Stuck Out Tongue Winking Eye , а Серкан да се забавлява, да живне малко. Той принципно е със състезателен дух, току виж започнал да се сравнява с Дениз и да иска да се покаже като по-добра опция.

Видях теорията, че кутията е пълна с любовни писма и спомени с Еда. Но писмата вероятно са от Джерен и не са подписани. Затова Еда ще се шокира, но щяла да се прави, че са от нея - за да поддържа фарса пред Серкан... ама така щяла да заблуди Дениз и да обиди Джерен. Hushed Много кофти, ако това се окаже истина.
Надявам се, че в кутията не са писмата от Джерен Hands Pray Дано  е нещо свързано с Еда - примерно снимки на нощното небе и звезди от различни места по света Hearts

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 15:53 от kukli4ka456

# 586
Здравейте и от мен Hug Да се включа и аз (рядко го правя) по темата с предложенията за пръстена Blush Не видях да има такова предположение.
Мисля си дали пък не е възможно да използват пръстена, който Айдан даде на Еда в 28 еп. в деня на сватбата 

Пръстенът, който е бил на майка й, а тя го даде на "дъщеря си" , при това го постави на лявата й ръка

Така и не стана ясно какво стана с него Thinking

# 587
  • Плевен / София
Здравейте!

Уау, ще се танцува танго... фотосесия или кадри от сериала

https://www.gecce.com/haber-hande-ercelin-10-milyon-tllik-cam-evi
Някой е надниквал в банковата сметка на Ханде или е поговорил със счетоводителя и по твърдо...
Славена, за къде тръгна с този куфар..... Kissing Heart Честит нов аватар.
Най мразя, когато гледат в чуждо канче....Какво ги интересува колко изкарва Ханде...Не ги краде...Сега , ако не яхне вълната....то кога...Все пак рекламните договори са до време...

# 588
Ново зад кадър:
https://twitter.com/i/status/1360235023002185732

Wink

Gift Heart Бамби е № 1

Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:44 от mi_si

# 589
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Две нови снимки от продуцентите от предстоящия утре вечер 31 епизод:

# 590
Много красиви балони.
А Серкан изглежда се прави на разсеян. Ще си получим ревнив Серкан за Свети Валентин. Smile Дано и това, което виждат всички фенове на размазаната снимка е вярно и имаме прегръдка или целувка, на всичко ще сме доволни между нашите Heart Eyes

Ханде официално има 19,2 милиона последователи в инстаграм Relaxed

# 591
# 592
# 593
Много хубиви пръстени и аз да предложа един

и вече ги искам така:

# 594
Аз се надявам в този епизод да започне разобличаването на Селин.
Алекс или Али, може ли на някоя от вас да си изпратя на лично част от листовката на едно лекарство, което ми доставиха от Турция?

# 595
  • Кърджали
Пращай... Да го видя

# 596

И да не остава по-назад Wink

Sparkling Heart
Hep mi 2M, hep mi çiçek!
https://twitter.com/i/status/1360283602114785283

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 19:57 от mi_si

# 597
Не знам дали забрлязвате, но Еда е оставила Серкан да ѝ държи балончетата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
# 599

Невероятни са, не знам за кой път връщам клипчето, за да ги гледам. Ашк вар!🥰❤

Общи условия

Активация на акаунт