90 - дневна диета - тема 371

• 60 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Дух, бързо оздравяване и на двама ви!
  Като цяло се опитвам да я спазвам правилно, но си имам някой прегрешения, например по поводи. Ще го измисля за утре с боба.

# 661
Благодаря, отчитам -400 грама след Бобов ден.
За днес менюто е закуска - райска ябълка, обяд канелони със зеленчуци, вечеря бисквитена торта

# 662
  • София
Хайде и аз ще започна с теб! Ще пишеш тук, нали? Аз имам да свалям много килограми...Но все отнякъде трябва да започна!

Започна ли режима-не се включваш?

Аз днес съм Ден 3 въглехидрати:
З: kafe,тиква
О: салата,хляб,лютеница и гъби
В: Крем супа от тиква с крутони ,салата и редче черен шоколад.

# 663
  • USA
Днес въглехидрати-закуска 1 банан, обяд парче пица, вечеря парче пица.

# 664
Добро утро на всички, започвам от днес. Цел - 5 кг. Дано да се получат нещата😀
Хубав ден ви пожелавам🌺

# 665
Хубав ден ви пожелавам🌺
vixxi, ще се получат нещата. Аз започнах май месец диетата. Имах като теб да сваля около 5-6 кг. Направих е до края, но имах и прегрешения. Бях на екскурзия в чужбина /в началото на юни/, после на море/м. юли/, където не съм е спазвала. Но повярвай ми килограмите свалих и обиколките също. Не вярвах, че ще се получи. Сега се старая да ги поддържам. Успех ти пожелавам.

# 666
Хубав ден ви пожелавам🌺
vixxi, ще се получат нещата. Аз започнах май месец диетата. Имах като теб да сваля около 5-6 кг. Направих е до края, но имах и прегрешения. Бях на екскурзия в чужбина /в началото на юни/, после на море/м. юли/, където не съм е спазвала. Но повярвай ми килограмите свалих и обиколките също. Не вярвах, че ще се получи. Сега се старая да ги поддържам. Успех ти пожелавам.

Благодаряя🌸
Преди 15 год. когато я правих, свалих 10 кг. и като цяло ги задържах. Покрай ковида започнаха 2-3 кг. нагоре, надолу, с диети, без диети😀, а и вече годинките са ми в повече и нещата се случват по-трудно.
Ама вече не се понасям и ще се стегна😁
За прегрешенията е ясно, че ще ги има, но поне да са в рамките на допустимото.

# 667
Добро утро момичета! Днес сутринта е време за теглене ,след плодов ден винаги . Кантара показа-300 гр. , общо -10 кг. Днес се пада ден 46.  Имам още скромните 20 да сваля 😀, но знам че трябва още веднъж да повторя . Надявам се за още 5 да сваля докрай. Останалите ще бъдат през почивката и втората врътка.

# 668
Аз да се отчета след вчерашния плодов ден -1кг. Днешното меню ще бъде:
Закуска- банан
Обяд и вечеря- бъркани яйца със домати и краставици.

П.С. Доволна съм за сега, леко ми е, дано продължават нещата така. Успех на всички! 🧡

# 669
Ехааа страхотни минуси браво Wink

Аз съм -200 след въглехидратен ден.
Днес на плодове
До сега имам една райска ябълка с две сливи и ядки.
После мисля да мина на зеленчуци, понеже май нямаме много плодове, а аз съм болна и хич не ми се обикалят магазини.
Ще си изпека брюкселско зеле, карфиол и моркови на фурна.

# 670
Ехааа страхотни минуси браво Wink

Аз съм -200 след въглехидратен ден.
Днес на плодове
До сега имам една райска ябълка с две сливи и ядки.
После мисля да мина на зеленчуци, понеже май нямаме много плодове, а аз съм болна и хич не ми се обикалят магазини.
Ще си изпека брюкселско зеле, карфиол и моркови на фурна.
Можеш да си направиш таханов сос за зеленчуците, ако имаш,тъкмо ще ти даде повече витамини и минерали.

# 671
чели ли сте някъде дали е много неефективно понякога да се променя поредността на дните, като се запазва бройката и също понякога а ако се пропуска понякога някой ден от трите (не плодов), напр Б,В,П,Б,В,В?

аз за един месец съм на -3, доволна съм. темпото на сваляне забавя ли се втори и трети месец?

# 672
А с каква цел искаш да променяш дните и последователността? Според мен не е ок да се разменят дните освен при специален повод.

Не се забравя, всичко зависи от калориите и количеството храна.

# 673
Да, по поводи,напр изтеглям плодовия, защото на следващ ден трябва да правя нещо и не мога да съм на плодове.

# 674
По принцип преди години съветът беше просто да се прегреши и да се продължи по план, но да не се бъркат дните и схемата.
Преди седмица- две и аз имах повод на плодов ден. През деня ядох плодове и плодово барче, което отговаря като състав на правилата, а вечерта си поръчах възможно най-ниско калоричното нещо - морски дарове и след това пилешки хапки. На другия ден пак бях на лек минус. Не казвам, че това е правилното, просто че при мен проработи да не оплескам нещата. Иначе просто се въздържам да нарушавам, освен при големи изключения. На следващия ден след плодовия бях на погача на бебе и имаше безброй сладки изкушения, от който не ядох. Опитах една хапка за здравето и щастливия живот на бебето и толкова, прибрах се и обядвах белтъчини по режима.

Днес съм с 200 грама отгоре след плодов, но май прекалих с ярките вчера.

Общи условия

Активация на акаунт