С ОКТОМВРИЙЧЕ за ръка преоткриваме света! Тема 10

• 22 576
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
С добра умисъл го правят. Искат да им е вкусно на децата и затова. Затова са баби и дядовци. Аз си спомням едно време като ходихме на гости при баба как се спуквахме да ядем боклуци и всичко ни беше разрешено. Майка ми сега е същата с малкият. Иска всичко да му угоди. Не, че й разрешавам, де. Но това си е вечната борба мама-баба. Бабата иска дс глези, майката да възпитава

Привет и от мен.
Емо също е от неговорещите. ..казва само мама, баба и как правят някой животни. Нищо повече, ноооо като хване телефона се почва едно бебешко бърборене до такава степен,че хвърля телефона и започва и с ръце да обяснява. Баткото на неговата възраст говореше повече.
Цитруси яде от време на време мандарини или портокал,но трябва да са сладки, иначе ги плюе.
Ядки не давам и нямам намерение да го правя скоро.
Онзи ден дойде лелята на мъжа ми да ни види и дава на малкия пакетче шоколади Киндер и посяга да му ги отваря,при което аз казвам,да не му дава,че той не яде.Следва въпрос защо не ядял,бил голям,а аз обяснявам,че не му давам  глупости докато мога да го огранича от тях и така странно ме изгледа... 😁
Приятелките ми са в шок,че и сок не му давам. Скоро му дадох солети,хареса ги,но не прекалявам с тях.
По площадки не ходим и няма контакти с деца на неговата възраст. Искаха го тук от нашата ясла,но им отказах,малък ми се вижда.
И аз все споря с тези шоколади и сокчета, вафли и т.н.
Други сладки неща, кремчета и т.н. давам понякога, днес правих мляко с ориз, но не знам какъв е големия зор да й купуват шоколад или като седнем ба кафе, ама примерно есента още и дядо й да й поръчва торта... тя тогава едвам опитваше..
То ясно, но кое дете, което няма годинка, е нормално да му се поръча парче торта или сок на сладкарница 🤣

# 226
Момичета,с каква паста за зъби миете зъбките на бебешоците ?

# 227
Аз имам Ненедент, но рядко му слагам, за момента мия само  с четката,  Защото не искам да изяжда пасата, понеже той само това прави когато я има.

# 228
Аз и ги мия с на Бочко вкус ягодка . Много обича , даже сама се опитва да си ги мие , но търка с четката само по езика 😁 . Оставям я сама малко и после аз ги до измивам .

# 229
Аз мия с тази на NUC, преди това ползвах Chicco. Със силиконов накрайник, защото четката само я яде 🤣

# 230
Вече една четка изгриза,сега купих друга и нея иска да я гризе дам ли му я хуква с нея и не мога да му я взема лудия рев ...

# 231
Да, и при нас е голяма борба с това миене на зъби. Той само хапе четката и яде пастата. Ползвам Ненедент. Вече има и кътници и ми е много трудно да ги четкам тях.

# 232
  • Белгия
Вече една четка изгриза,сега купих друга и нея иска да я гризе дам ли му я хуква с нея и не мога да му я взема лудия рев ...

Виктор изгриза и орезили поне 6 четки досега Joy Не ми дава въобще да доближа устата му, надявам се както му демонстрирам как да мие зъбите един ден всъщност ще го направи сам както трябва Flushed "Ползва" паста Елмекс.

# 233
Момичета, моля дайте ми идея от къде да поръчам на малкият гумени ботуши и някакво облекло за дъжд. Трябва ми или цял гащеризон, или само панталон.

Той обожава да стъпва по локвите и голям зор виждам в последно време. Мисля да си реша проблема кардинално.

# 234
Момичета, моля дайте ми идея от къде да поръчам на малкият гумени ботуши и някакво облекло за дъжд. Трябва ми или цял гащеризон, или само панталон.

Той обожава да стъпва по локвите и голям зор виждам в последно време. Мисля да си реша проблема кардинално.
В Зара има много хубави. Аз всичко взех от там Simple Smile

# 235
Ботуши вече два пъти взимам на Demar, ходи с тях супер.
Ние сме в локвите по три пъти на ден, днес два пъти падна даже в най дълбоката Grinning
Гащеризон аз си поръчах от next англиският сайт, хубав е много, само дъждобран е. Ако искаш мога и от по близо да ти ги снимам.

# 236
Леле това локва ли е то цяло езеро ..моя много обича през тревата да върви и храсти ако има през тях в най големите трънаци ще се бутне ...

# 237
Е да, при нас локвите са маааалко големшки.
И като падне става много яко. Пералнятя и сушилнята работят само за него.
Ама пък толкова ми беше смешно като падна първият път, че не успях и да го вдигна веднага. Хахаха

# 238
Америкас, супер изглежда гащеризона. Знаеш ли как стават нещата с доставката от Англия сега - има ли мита, какви са таксите и тн? Вчера гледах гащеризон от Джордж, ама ме достраша да поръчам.

# 239
Скоро не съм поръчвала, но преди изпращаха с dhl и за два дни пратките идват, плаща се с карта, доатавката беше 7лв.
Сега видях сайта по същият начин са нещата.
От Джордж доатавката е скъпа но нещата са по евтини, за тях изпозлвам една мацка от ФБ- страницата там се казва: "Пазарувай с мен от Джордж"
Тя поръчва и плаща и после когато пристигнат нещата ти ги изпраща с Еконт с наложен платеж, като нещата ги смята на малко по висок курс и пак излиза по евтино.

Общи условия

Активация на акаунт