Емо също е от неговорещите. ..казва само мама, баба и как правят някой животни. Нищо повече, ноооо като хване телефона се почва едно бебешко бърборене до такава степен,че хвърля телефона и започва и с ръце да обяснява. Баткото на неговата възраст говореше повече.
Цитруси яде от време на време мандарини или портокал,но трябва да са сладки, иначе ги плюе.
Ядки не давам и нямам намерение да го правя скоро.
Онзи ден дойде лелята на мъжа ми да ни види и дава на малкия пакетче шоколади Киндер и посяга да му ги отваря,при което аз казвам,да не му дава,че той не яде.Следва въпрос защо не ядял,бил голям,а аз обяснявам,че не му давам глупости докато мога да го огранича от тях и така странно ме изгледа... 😁
Приятелките ми са в шок,че и сок не му давам. Скоро му дадох солети,хареса ги,но не прекалявам с тях.
По площадки не ходим и няма контакти с деца на неговата възраст. Искаха го тук от нашата ясла,но им отказах,малък ми се вижда.
Други сладки неща, кремчета и т.н. давам понякога, днес правих мляко с ориз, но не знам какъв е големия зор да й купуват шоколад или като седнем ба кафе, ама примерно есента още и дядо й да й поръчва торта... тя тогава едвам опитваше..
Не ми дава въобще да доближа устата му, надявам се както му демонстрирам как да мие зъбите един ден всъщност ще го направи сам както трябва
"Ползва" паста Елмекс.