Дарио става между 7-8. Ляга в 13-13.30, спи до 15-16. После ляга в 20.30-21.
И на мен не ми харесва това постоянно ядене, обаче той застава до кухнята и вика: ам, ам.
) и излизаме по два пъти на ден. Но и в големия студ също излзиахме, поне кучето да разходим.

пт два дни е голямо мрънкане и днес видях , че е избил кътен зъб горе . Явно леко е минало , но не иска да хапва особено днес. Има и нова занимавка - да бърка в купата с вода на кучето... Ей момичета честно ви казвам на ден по 15 пъти я преобличам. Днес отишла и изкъртила протекторите за ръбове , пуснала ги в купата му с вода и бърка с лъжица . Като я видях ми каза само “мами , супа” ... нямам думи вече . А купите големи , че и кучето е голямо . Стъпва в тях , маже , цял ден чистя и преобличам . Не ми е скучно . Не излизаме че е много студено , а на 22 е на ваксина морбили и ми е филм да не изстине преди нея. 

а да не говорим как дава на кучетата да му ядат солетата и после и той я яде или им взима играчките които са дъвкали и после той ги дъвче. А като пипа по площадката и си лапне ръката или захапе директно там където всички деца се държат.......