С ОКТОМВРИЙЧЕ за ръка преоткриваме света! Тема 10

• 22 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Аз преди поръчвах главно чрез разносвачи като Габиели и GGBG, но след брекзит не ми е ясно как стоят нещата с митата.

# 241
  • Белгия
Как сте, мами?
Някакво затишие тук настана Close

Ние сме добре. Тук е 25 градуса тея дни, а през почивните ще е 8-9. Коронска ще е тази работа ми се струва... Joy Grinning Wear Crown

Караваната ни е най-накрая закотвена на сезонното си място в кемпинга. Flowers Deciduous Tree Flowers Evergreen Tree

Където искахме да ходим до Испания/Португалия сега е ясно като бял ден, че няма да стане, затова ще се преструваме, че Белгийските Ардени са екзотична джунгла.

# 242
Диди хахахах и ние по това време вече с кемпера отдавна бяхме в Гърция, а сега обикаляме язовирите и реките в Бг. Но се каним от 15 май да се опитаме до Гърция да отидем. Претапицираме целият кемпер вътре и стана мн яко. Ще сложа снимки като имам време да снимам.
И тук в Бг е топло и не се прибираме,  обикаляме а тротинетката.
Вчера пуснаха системата за яслите и ние кандидатствахме.
При нас е това и няма нищо интересно.
Някоя мама сложи ли си вече рнк ваксина? Какво стана след това? Като симптоми?

# 243
Здравейте, при нас е едно и също или сме вънка или сме вкъщи. Събота и неделя ходим при бабите и това е. В събота бяхме на кожен лекар да види пъпчиците по краката на Виктор и каза атопичен дерматит. Изписа ни крем, мехлем и олио за измиване. Сега ще го мажа и в събота пак ще го водя. Също така каза да спрем да му даваме да яде банани и цитрусови плодове. Каза и кухнята да спрем, но за мен това не е оферта (все пак живот и здраве ноември тръгва на ясла и там пак ще яде същата храна, която яде и сега). Каза и само памучни дрехи да носи, и сега се чудя къде да ги намеря тези памучни дрехи, като всичко е смеска 🤷🤷.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:47 от calibra1829

# 244
  • Белгия
Каква е тази рнк ваксина?

О моля те, слагай снимки на кемпера!!! А какъв е моделът, само да попитам? Ние гледаме също кемпери, може би след някоя друга годинка да вземем. Гледам Dethleffs, Benimar, Mclouis и подобни, и все не знам коя фирма уж ще е по-издръжлива и къде двигателя няма да прави големи проблеми Hug

# 245
Къде са я пуснали системата по рано че тук на 1-ви от 8ч ще е активна интересно ми стана ?

# 246
Какво е столичен дерматит? Малката прекара бебешката шарка преди 3 седмици и от тогава дерматита се обостри. Малко по-късно сме на дерматолог да каже какво да правим.

Здравейте, при нас е едно и също или сме вънка или сме вкъщи. Събота и неделя ходим при бабите и това е. В събота бяхме на кожен лекар да види пъпчиците по краката на Виктор и каза столичен дерматит. Изписа ни крем, мехлем и олио за измиване. Сега ще го мажа и в събота пак ще го водя. Също така каза да спрем да му даваме да яде банани и цитрусови плодове. Каза и кухнята да спрем, но за мен това не е оферта (все пак живот и здраве ноември тръгва на ясла и там пак ще яде същата храна, която яде и сега). Каза и само памучни дрехи да носи, и сега се чудя къде да ги намеря тези памучни дрехи, като всичко е смеска 🤷🤷.

# 247
Системата е една за София от вчера работи, но толкова много майки са вътре, че се претоварва и се бъгва.
Иначе е пусната, аз успях снощи по нощите да вляза / явно когато повечето спят/ и пуснах нещата.

Нашият е стар 2000 год Фиат е, вътре караванната част е на Euramobile. То тези марки които казваш са изпълнението на караванната част, а от прев са си нормални бусове и марките им. Така е при кемперите, сигурно при каравнаите е друго, защото цялото е само за живеене.
Предният ни беше Hymmer, доста по хубаво обзавеждане вътре.

# 248
Здравейте мами, ние се тръшнахме с корона. Добре, че сме ваксинирани (с векторна ваксина) и леко го караме. Даже мъжът ми никакви симптоми няма. Аз точа различни симптоми вече 2 седмици и остана само кашлица. Добре сме иначе, но издивяваме вкъщи под карантина. Навън времето топло, а ние затворени вкъщи по цял ден.

За ваксинацията - сложихме Астра Зенека, но трябват 21 дни за имунитет, а аз имам положителен пср 10 дни след ваксинацоята, та нямаше достатъчно време.

С дерматита ние страдаме много време вече - повече от година. Носи само памучни дрехи. Взимам от HM главно и внимавам за съдържанието.

# 249
Хахаха столичен 😂😂 атопичен дерматит телефона ме е поправил.

Какво е столичен дерматит? Малката прекара бебешката шарка преди 3 седмици и от тогава дерматита се обостри. Малко по-късно сме на дерматолог да каже какво да правим.

Здравейте, при нас е едно и също или сме вънка или сме вкъщи. Събота и неделя ходим при бабите и това е. В събота бяхме на кожен лекар да види пъпчиците по краката на Виктор и каза столичен дерматит. Изписа ни крем, мехлем и олио за измиване. Сега ще го мажа и в събота пак ще го водя. Също така каза да спрем да му даваме да яде банани и цитрусови плодове. Каза и кухнята да спрем, но за мен това не е оферта (все пак живот и здраве ноември тръгва на ясла и там пак ще яде същата храна, която яде и сега). Каза и само памучни дрехи да носи, и сега се чудя къде да ги намеря тези памучни дрехи, като всичко е смеска 🤷🤷.

# 250
  • Белгия
Аз да попитам, дали сега има някаква регресия в съня при мъниците или само моят господин отказва да си ляга, когато трябва?

# 251
Заради смяната на времето и при мен стана така... надявам се скоро да се върне с режим.

# 252
Аз да попитам, дали сега има някаква регресия в съня при мъниците или само моят господин отказва да си ляга, когато трябва?
И аз това се чудех и разбрах, че на 17 месеца има.
Забелязах, че ако я приспя малко по-рано, заспива по- лесно 🙄🙄

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 08:32 от Bambolina7

# 253
  • Пловдив
Хелоу!
Мале, как съм ви изтървала!
Все поглеждах и нямам известия, а то...нова тема се е писало....сетих се аз да погледна!
Прочетох отгоре отгоре..каравани, гумени ботуши, корона...все общи вълнения хаха
Нашата голяма кака е с варицела. Тук са ваксинирани децата, та откъде я хванахме...сега и бебето ще я хване сигурно след няколко дни, та се готвя!
Иначе сме активни..независимо от времето. Няма стоене вкъщи. Все навън. Два пъти дневно, защото още спи така. Някои пъти пропуска.
Във Виена сега е великденска ваканция, която е съчетана с локдаун и удължаване до 11.04. Не знам как ще е , от утре вс затваря и 24 часова забрана за излизане, дано може да се отиде на разходка без да ни крещят с високоговорители ха ха. (Случи се преди....)
Времето при нас е бонбон..къси ръкави. Да не беше тази варицела при голямата, да запалим колата и на пикник. Но сега ще си траем няколко дни...
Ходим по паркове с тревичка и без детска площадка.
На 1 г и 6м сме 10 кг и 83см. Носим дрехи 86/92см вече. Лятото мисля ще носим 98см дрехи. Обувки 22 номер

# 254
Аз обмислям да й сложа ваксината за варицела. Имам 5 бременни приятелки. Едната сложи на детенцето си ваксината, защото тя не е карала варицелата и е опасно за нея. Аз съм я карала много тежко като дете и много ми се иска да го спестя на малката, ще видим, има още 2 ваксини от редовните сега за април и след това ще го обсъдя  с личната.
Иначе Никол е около 12 кг, 83 см. Сега яде едвам едвам, защоти й избиват останалите три кучешки и имам чувството, че е отслабнала.

Общи условия

Активация на акаунт