Лакове за нокти - 148

• 36 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Джаста, толкова ми хареса твоето произведение на изкуството, че извиках дъщеря ми да го види. В момента тя ентусиазирано вади лак след лак от кутията, в която се съхраняват и маже на един лист в несвяст.
Искам да попитам следното: издирвам един лак на Seventeen Natural color № 69, който съм имала преди много години. Намерих в един сайт лакове на марката, но на този номер съответства някакъв тъмен цвят - червеникаво - кафяво май. Някой може ли да ми помогне къде има по - богат избор на цветове и/или от новите лакове кой номер съответства на стария?

# 226
  • Варна
Днес търсих в Елитис тъмнозеления Месуда на Джаста, обаче го нямаше, само разни в розово- червената гама на тази марка. Имаше едни Месуда Изабела в по-сплескани шишенца, от тях  интересни бяха един кафеникаф със златисти частички, както и патладжанен, пак с частички. Но бяха толкова стари и утаени, че нищо не взех. Търсих и perfect F5, и него го нямаше.

# 227
  • София
Джаста, толкова ми хареса твоето произведение на изкуството, че извиках дъщеря ми да го види. В момента тя ентусиазирано вади лак след лак от кутията, в която се съхраняват и маже на един лист в несвяст.
Искам да попитам следното: издирвам един лак на Seventeen Natural color № 69, който съм имала преди много години. Намерих в един сайт лакове на марката, но на този номер съответства някакъв тъмен цвят - червеникаво - кафяво май. Някой може ли да ми помогне къде има по - богат избор на цветове и/или от новите лакове кой номер съответства на стария?
В София севънтийн се продава в едно магазинче на площад Славейков

# 228
GR City color 21  и A-England

# 229
Последната снимка е страхотна!! : )

# 230
Anra, така ме усмихна и така мило ми стана. Grinning Благодаря ти сърдечно. Hug Kissing Heart

Lilipan, разтапяща снимка. Heart Eyes

# 231
Момичета, имам голяма драма. Винаги съм имала хубави нокти, но преди месец и нещо започна лудо цепене на ноктите от страни. Всички се счупиха до дъно. Нямам идея на какво се дължи. Бихте ли ми дали съвет, какво да направя, за да се оправи положението.

# 232
Здравословно как си? Някакви лекарства приемаш ли? Рязко сваляне или качване на килограми? Възможно е такъв тип неща да се отразят, щом така изведнъж се е получило...

# 233
Потърси витамини с биотин, напр. б компекс. Биотинът прави ноктите много здрави.

# 234
Добре съм, не съм имала никакви уплаквания. Хапчета не пия сега, нито съм пила преди. Не съм променила и начина си на хранене.
Затова нямам обяснение от какво може да е. Използвам както винаги:
1. основа калциев балсам на Виктория бюти
2. цветен лак 2 слоя, предимно на GR, Perfect, Llums
3. топ лака на avon gel look

# 235
Вероятно липса на витамини, сезона е такъв.

# 236
Благодаря момичета,много обича да и снимам ръцете.

# 237

Перфект 523 + ваденка
Скрит текст:

П.п. Лилипан, наскоро май беше качила снимка с червен маникюр. Много ми хареса по-силен цвят на ръцете ти.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 23:43 от Витаминче_

# 238
Момичета, страхотни красоти! Heart Eyes Просто нямам думи! Heart
Мерилин, кой е този лак?
Обнових малко маникюра (хем да ви покажа и ГР Сити калър 05 на 3 пласта Wink ) :

Скрит текст:
Червеното ми се олющи много бързо на връхчетата, дори и малки парченца се отделиха. Дали понеже беше само на 1 пласт (+ база и топ), дали от друго. На ноктите с брокатен Перфект нямам такива поражения. 

И без светкавица, но на лампа изглежда по-блед:

Този лак е от тези които при нанасянето ме кара да се чувствам все едно слагам гел, наистина е доста "стъклен". Heart Действително, изисква малко повече внимание при лакиране, за да няма черти и прозиращи зони, но резултатът си заслужава.

# 239
Долче, определено си заслужава. Тоя ГР е страхотен, трябва да ходя на лов Stuck Out Tongue видяло се е то, че този го нямам. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт