Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 211
  • 808
  •   1
Отговори
# 285
Честно ви казвам, не знам как си го причинявате с тия тестове! Как всеки ден няма да пия вода и да пишкам над 3 часа, и накрая ей така да се чудя и стресирам имала ли съм О, проблем ли имам или просто не са я хванали пустите тестове.... Съжалявам, знам че повечето ги използвате, но за мен е безумно! И накрая като чуеш, че дори след 2 еднакво тъмни черти, не е гаранция, че ще има О.... Супер

# 286
Здравейте момичета!
Поздравления Ели за страхотния Чхг резултат , от сега нататък чакаме пулс , прашец и накрая едно сладко вързопче !
Съжалявам за тези от вас ,които не са успели този месец , вярвам  ,че март  ще развеем тлъсти чертички , та нали това е нашият месец !
Малко ъпдейт от мен:
Днес е 13 ден от последния Ц ,който беше 3 дни и ужасно оскъден . Вчера след обяд (12ден) ми зацапа кафяво , а вече имах записан час при АГ за днес , реших да отида въпреки зацапването,което продължава и до сега .
И се установи ,че това е овулаторно кървене , видя се течност в ЛЯ,  гърдите ми също са леко болезнени и напрегнати ,но АГ каза че е от естрогените . Лигавица само 3.5 , сега съм на дуфастон 2х1 и от 17ти ден утрогестан 10 дни 2х1 влагалищно. С ММ сме имали контакт последно на 15.02 , АГ каза и днес да се отчетем ,но това зацапване ме притеснява , по-скоро ми е неудобно от ММ , но в името на бебето ще пробваме пък каквото стане .

# 287
Момичета,
Понеже попитахте, ето и моите странни резултати от обременяването преди година.

Всеки който ги е гледал, твърди че нямам ИР, Начев също. Ям яко въглехидрати, но принципно съм 186 висока и 66 кг. Имам си повече мазнини по корема, но смятам че е нормално предвид завишения тестостерон и ПКЯ.

# 288
  • London
Честно ви казвам, не знам как си го причинявате с тия тестове! Как всеки ден няма да пия вода и да пишкам над 3 часа, и накрая ей така да се чудя и стресирам имала ли съм О, проблем ли имам или просто не са я хванали пустите тестове.... Съжалявам, знам че повечето ги използвате, но за мен е безумно! И накрая като чуеш, че дори след 2 еднакво тъмни черти, не е гаранция, че ще има О.... Супер

Започвам и аз да се чудя .. дали няма си причиня прекалено много стрес с тези лентички за овулация 🤔

# 289
Дали си причиняваме стрес от тези ленти или не зависи от самите нас. Аз съм човек, който се опитва да държи нещата под надзор, поне това което зависи от мен и тестовете за мен са за предпочитание, от колкото да се редя всеки месец пред кабинета.

При нас има и МФ, след 24 часа има само 10% подвижни, което май е доста малко. За това е важно да знам в кои дни е важно да работим концентрирано. Пък и аз правя само 5-6 дни в месеца тестове и се приживява това са не пия няколко часа вода.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 16:36 от Пълнолуние

# 290
на мен тестовете много ми помогнаха. Не съм спазвала тези препоръки, освен да правя тестовете по едно и също време и успявах да си проследя чертите. Първият път бях забременяла с късна О, някъде към 21 ден, а вторият - на 10-11 ден. Тестовете много ми помогнаха да съсредоточим опитите, това си е голям интервал за непрекъснат маратон Blush Иначе е вярно, с тях няма гаранция, че е имало О, но поне ако е имало, да знам, че сме уцелили момента. Аз си взимах по 50 броя от амазон и щедро ги правех редовно месеци наред.

# 291
Аз моята О я усещам. Предния ден имам засилено течение, а в деня на О ме наболява или отдясно или отляво. Една тъпа болка, която не може да се сбърка с друга. И въпреки, че в това състояние щракането е последното за което мисля, си щракаме 😂
А по въпроса с разни изследвания, половината от нещата които пишете не съм ги чувала.
За тази ИР как се ориентирате да пуснете изследвания. Глюкозата на ПКК има ли значение?
Хормоните са ми перфектни, тромбофилията е ясна, ама като чета тук и взех да се замислям дали да не изследвам още нещо.. Щотоо още чакам +. След аборта минаха почти 6 месеца.. Чакам другата седмица да разбера дали този месец е станало.. Абе кво да ви кажа.. Няма нещо, което да не се случва и при вас. Дано скоро успеем и тази тема се закрие веднъж завинаги!! Успех момичета, и благодаря за информацията която споделяте! ❤️🍀

# 292
Никога не съм видяла положителен тест за Ову, всичко правя както трябва. След час трябва да правя поредния, дано е положителен...

# 293
Дафни , какво значи никога? От кога правиш тестове?
Мери , хома индексът е формула, в която вземат участие  глюкоза и инсулин. Така че да, глюкозата от пкк има значение. Моята примерно винаги си е била в норма и затова ЛЛ не ме пращала на консултация, освен веднъж преди няколко години, когато ендокринологът, при когото ходих, не ми обърна внимание, а предполагам още тогава съм била с начална ИР.

# 294
И аз никога не съм имала наситена втора черта на тестовете за ову, а АГ-то ми проследи овулацията. Не разбирам на какво се дължи 🤔

# 295
А какви тестове ползвате?  Аз ползвам Clear Ovu и са си супер наситени чертите.
Скрит текст:

Бях взела едни с бяла и зелена опаковка и едвам виждах чертите.

# 296
Ми сега желаната бременност не е първа, преди съм правила и никога не съм видяла наситена втора чертичка, иначе сега за първи месец. Тестовете са Oview май така се пише. Днешният е най-блед от всички четири направени досега. Не трябва ли да се насищат, вместо да изсветляват? Вторият и третият бяха почти положителни, контролната беше с една идея по светла ..

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:34 от Dafnita

# 297
За пореден път потвърждавам за Клиър ову , че и при мен , като при Пълнолуние си е много наситена тестовата черта, дори да не съм спазила структно условията за тестване.

# 298
Добре а овулацията принципно усеща ли се при вас по други критерии? Например засилено желание за с..., по-висока темпертура на тялото, повече енергия?

# 299
Не я усещам никога, този месец меря и БТ, ЦС нямам видимо по бельото.

Общи условия

Активация на акаунт