Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 210
  • 808
  •   1
Отговори
# 300
Аз и без ленти си я засичам. Имам си обилна ЦС, особено десния ми яйчник овулира доста болезнено, засилва ми се желанието за секс.

# 301
И аз съм така, винаги засичам по ЦС, но най-много, защото е единственото време от месеца, когато ми е топло постоянно (принципно ми е много студено) и мисля само за с...

# 302
Хич не си спомням имената им. Помня,че пробвах три различни марки, на какви...единият беши това такъв зелена и бял 😬 Накрая се ядосах и хвърлих всичко.
А дали си я усещам... не съм сигурна. Миналият месец мислих,че имам овулация, но се оказа,че не съм овулирала.
Този месец май я усетих, но бая инжекции ми биха, за да имам ову. Усетих голяма тежест в яйчниците най-вече и щом премина усетих болка в гърдите,което го отдавам на покачилия се прогестерон.

# 303
  • Замък сред облаците
Clear Ovu и аз смятам, че дават най-добри черти макар че и с Овю не бяха лоши.

За усещанията покрай ову - чувствам се по-привлекателна, либидото е повишено леко, овулационно кървене ми се е случвало (то е буквално като тънка розова нишка или наситена червена точка еднократно в ЦС). Леки спазми в яйчниците “получих” като почнахме опити миналата година и не знам доколко са били самовнушение.

Лелката най-сетне проби, проверих си календара - на 32 ден.

# 304
Ми сега желаната бременност не е първа, преди съм правила и никога не съм видяла наситена втора чертичка, иначе сега за първи месец. Тестовете са Oview май така се пише. Днешният е най-блед от всички четири направени досега. Не трябва ли да се насищат, вместо да изсветляват? Вторият и третият бяха почти положителни, контролната беше с една идея по светла ..
Почни да правиш тестовете от 7-8-ми ден.

# 305
Рейна, защо толкова рано? По-къс цикъл от 28 дни никога не съм имала.

# 306
Привет ,на всички . За овулацията смея да кажа ,че и аз си я усещам понеже един от двата яйчника все си ме боли в този момент ,но за по сигурно като свърши лелката ще засичам и с тестове за О и БТ да видим дали съм права. Също така искам да ви попитам може би малко глуповат въпрос ,но ще се радвам да споделите вашето мнение . Понеже последно като бях при док на преглед и му казах ,че мислим вече да правим опити за бебе и той ми изписа да пия Пренатал Денк . Четох в листовката ,че когато няма още бременност се пие по половин обаче ми е много трудно да ги разделям тези малки хапчета на 2 та въпроса ми е дали може да пия по 1 през ден или да ми кажете някоя хватка за по-лесно разделяне на хапчето . Благодаря ви много предварително. Хубав и усмихнат ден на всички и само положителни емоции 😊😊😊

# 307
Аз също си усещам овулацията, имам болки в яйчниците и някаква тежест. Имам ЦС също и по тези симптоми познавам. Обаче обикновено тези симптоми ги имам 2-3 дни, ето този месец АГ ми каза, че фоликула е в десния яйчник и наистина отдясно ме болеше повече, но беше в рамките на 3 дни, а не само веднъж. За лош късмет и ММ се разболя точно около ОВУ , та не успяхме изцяло да изпълним плана, но пак правихме доста опити, дано сме уцелили. Цикъла ми е точно на 29 дни и се надявам 15 или 16 ден да е бил момента.

# 308
И аз също я усещам като натиск в единия или другия яйчник няколко дни преди + тест. Също така повишено желание за секс, така и не разбрах за ЦС, как трябва да изглежда иначе, прозрачна ли, бяла ли..

# 309
ggirl  при мен напълно прозрачна, разтеглива между пръстите - точно като белтък на яйце!

# 310
Аз също съм имала такава ЦС като белтък, но не редовно всеки месец.

# 311
По въпроса за ову тестовете и аз съм най-доволна от Clear ovu - хубави са им чертите. Фертилната ЦС е прозрачна като белтък, а после като мине овулацията и започне да се покачва прогестерона ЦС става бяла - аз така се ориентирам, че е минала вече.

# 312
Ми сега желаната бременност не е първа, преди съм правила и никога не съм видяла наситена втора чертичка, иначе сега за първи месец. Тестовете са Oview май така се пише. Днешният е най-блед от всички четири направени досега. Не трябва ли да се насищат, вместо да изсветляват? Вторият и третият бяха почти положителни, контролната беше с една идея по светла ..
Първо чертата не се насища постепено защото. Не напразно се казва, че целта е да се засече пикът на Lh. Защото той се увеличава и намалява много ръти през цикъла, но пикът е един и той предизвиква пукането на фуликула. Тестовете са с различна чувствителност и може да се наложи да смениш няколко марки. Има жени, които при една марка са постоянно с почти положителни, при други няма убедителни резултати при същата марка. Щом пробваш няколко различни и въпреки това няма положителен тест следва да се направи фоликулометрия и да се проследи нивото на този лутеинизиращ хормон. Ако нивата му са твърде ниски е възможно да има проблем с хипофизата.

Hachiky, с нож - нагласяш острието на линията и го чукваш с нещо.

# 313
И преди съм си правила тестове за Ову, различни фирми, но никога не съм имала положителен тест, а имам дете...

# 314
Аз реших да не се стресирам с тези тестове и дано не ми се налага. Мисля, че е наистина стрес да пробваш различни, да се чудиш положителни или отрицателни ли са, ако пък не стане да се чудиш къде си сбъркал.

Ох, днес съм цял ден с болки в корема и ме гони някакъв вълчи глад. 24 ден от 29-дневен цикъл. Не помня толкова рано да съм имала ПМС, а сега от дни съм така , но днес е доста осезаемо. Най-странното е, че вече седмица като стана сутрин много ме боли тялото, най-вече гърба и корема, но. А и страшен запек не мъчи, дайте съвет с какво да си помогна? Пия чай "Сена", но нещо няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт