Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 206
  • 808
  •   1
Отговори
# 345
Висок е , защото вит. В6 е много нисък, другите са ми на горната граница, както казах ми го изписаха и го приемам вече.
Jo di супер новини, честито 🍀 Между другото утре ми е виртуалната консултация с др. Чапанова. На теб ти донесе много късмет, моля се за същото развитие 😆

# 346
Alison, стискам палци! Да, наистина ми донесе късмет, нека и на теб донесе!🍀🍀🍀

# 347
Алисън, това са изследвания за придобита тромбофилия.
Иначе е хубаво да провериш и Б12, защото има връзка с желязото и хомоцистеина, както и Б9.

Браво Джо ди!! Чакаме те!

# 348
Jessito мерси много за инфото, значи нямам придобита, но може ли да имам вродена? 😆 За витамините пак казвам, преди да пусна В6, бях пускала фолиева, В12 и Д и всички бяха на горната граница. Ето ги
Скрит текст:
За желязото май точно високият вит. В12 може да го бута. За хомоцистеина единственото обяснение може да е ниския В6, но вече го пия в оптимална доза по препоръка на Денис (не капките, които Калчев ми изписа) и се надявам да го вдига бързо. Всички други ги вдигнах много бързо с неща, препоръчани от нея. Само желязо си взех каквото каза Калчев - спрей, защото на хапчета ми се отразява зле на корема.

# 349
AlisonParker Моля сподели какъв Б6 пиеш ?

# 350
# 351
Andreeva благодаря за информацията,  ще го имам в предвид.
AlisonParker  благодаря,  аз взех на капки,  но си го записвам,  ако ми потрябва за по- нататък.
Успех на всички ♡

# 352
Алисън, пробвала ли си натурално желязо от екстракт от къри? Curryblattextrakt e на немски. Аз съм го пила преди години точно за ниско желязо и само от него ми нямаше нищо на стомаха, имаше ефект. Също доста хора го хвалят. Но като по-запозната с добавките сигурно знаеш какво правиш де, аз само още една идея давам. : ) Изследванията ти звучат супер! Б12 съм чувала, че най-добре да се изследва по друг начин, усвоеният. Имаше един спец. тест, при който нивата ти трябва да са над 50. Някой сеща ли се как се казва? Правили са ми го, но не знам точно как беше.

п.с. А аз искам да се похваля, че този месец не се потих почти преди цикъл. Със сигурност леглото не беше локва, просто все едно след лек джогинг. Може да е и от пречистващия чай или от нещо друго, но определено и болките ми бяха съвсем леки. Аз мисля, че е от чая. :Д

# 353
snowwhite12 може ли малко да ми обясниш за този чай, прочистващия, може и на лично. Аз накарах майка ми да ми го купи, че е в Германия и си го чакам, но тя много не ми разясни как точно действа Grinning

Аз си чакам да ми дойде ама явно тотално всичко ми се разбърка след втория аборт, първия път ми дойде на 45тия ден, а сега вече и нз кога да го чакам. Някой друг да е имал такива оплаквания?

# 354
фелиша, разбира се. Имай предвид обаче, че не съм експерт и аз съм в началото. : ) Nestreinigungstee се казва и според състава съдържа предимно една билка, която стимулира производството на прогестерон (шапиче мисля, че каза една дама тук, че се казва на български), а останалите са ,,пречистващи",т.е. не наподобяват или не стимулират производството на определено хормон, просто подготвят тялото за зачеване един вид. Може да се пие до 3 чаши на ден, всеки ден от цикъла. Аз го почнах няколко дена преди да ми дойде и както съм с ужасен ПМС, този път беше съвсем лек. Както казах от 3 месеца насам дори се потя преди цикъл и леглото става локва точно денят преди да ми дойде, този път беше съвсем леко потене. Но си бях нервна, ядох сладко и други. Пих по 2 големи чаши на ден (по 500 мл всяка).

Може да е и от други неща, но едва ли, не съм променяла кой знае какво.

# 355
Добър вечер на всички! 😊
Имам един въпрос, малко ми е неудобно, но пък обстоятелствата са такива, абе направо да питам 😅
Ние трети месец гоним яйцето и според календара ми, а и ову лентичките сякаш почнаха да се насищат, идната седмица ще е моментът 😇. Обаче баш в петък съм на преглед при новата ми АГ - час записан от октомври 2020 🙄
Тук препоръката е 48 часа преди цитонамазка никакъв секс, но за след прегледа не успях да намеря нищо. Някой знае ли там какво е правилото?
Хем не ми се иска да изпускаме момента, хем последните ми нередовни МЦ ме притесняват и с нетърпение чакам прегледа. 😬
Ще попитам док, разбира се, но някак още от сега ме гложди 😂

# 356
Това за съвсем нормалната цитонамазка ли става дума? Тази, която се прави 2 пъти в годината профилактично? Никога не съм чувала за подобно правило, т.е. никой не ми е казвал за него за жалост, правила съм секс и преди и след. : ( Защо да не може да се прави?

# 357
Да, сноууайт, PAP-Abstrich, аз ходя веднъж годишно. И в България на толкова ходех. До колкото знам, за да бъде възможно най-естествено мястото, от което вземат пробата, без секс, лубриканти и всякакви други гелове. Понеже буквално с четчица си стържат от лигавицата и се случва да прокърви, предполагам заради риска от инфекции, не се препоръчва секс след това.
Може и да греша 🤷🏻♀

# 358
Леле мале. :Д Мерси за инфото! Определено съм грешила всеки път, а ходя по 2 пъти в годината. Но и никой никога не ме е информирал от лекарите.  Питай твоята лекарка по телефона в понеделник най-добре.

# 359
Алисън, дам абсолютно високият Б12 е повлиял на желязото. Ще го вдигнеш и него, няма страшно. Хапвай цвекло и такива освен добавките.
Иначе наследствена може да имаш без придобита. Аз съм така.
Скоро ще си в супер форма и бебето ще се радва на средата която си му създала.  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт