Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 205
  • 808
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Доколко може да се вярва на тестовете Lady test? На опаковката пише, че може да отчете наличие на бременност 3 дни преди цикъл. И аз, както давах съвет да се чака датата, така днес си направих 1 такъв тест следобяд. В началото ми се стори , че има втора чертичка, но нямаше. Sad Мисля да повторя утре и ако пак няма да си чакам сряда, но нали съм си нетърпелива...

# 361
Търпение му е майката. Иэчакай още няколко дни, иначе няма как да се энае. Ако ти се харчи теста, направи утре още един, но според мен е иэлишно. Simple Smile Аэ сигурно бих била също толкова нетърпелива, кой энае... :Д

# 362
Разбирам нетърпението ти ,но аз лично не вярвам на този тест.
Миналия месец ,направих 5 дена преди МЦ и имаше втора черта(изпарителна ,появи се преди 10тата мин) последваха още няколко теста в следващите дни и накрая накарах мм да го направи Еми уитой имаше черта 🤣
Надявам се ,твоята чертичка фа се появи до няколко дена и да бъде истинска ❤
Здравейте! Доколко може да се вярва на тестовете Lady test? На опаковката пише, че може да отчете наличие на бременност 3 дни преди цикъл. И аз, както давах съвет да се чака датата, така днес си направих 1 такъв тест следобяд. В началото ми се стори , че има втора чертичка, но нямаше. Sad Мисля да повторя утре и ако пак няма да си чакам сряда, но нали съм си нетърпелива...

# 363
Аз отново се включвам по темата с тестовете преди дата като черна станция Laughing Момичета, като бързате да тествате преди датата, правете теста с първа сутрешна урина, там ще е най-концентрирано ЧХГ. Ако там забележите черта може да тествате вече и следобед. Аз съм за тестването на датата или вече при закъснение, всичко друго ми е излишно пилене на нервите.
Ако ви се струва, че има някаква едва забележима втора черта пускайте снимката на негатив, там си показва вече черно на бяло.
Успех на всички!

# 364
Да допълня за ранните тестове, че дори и да има черта, която не е изпарителна, пак е възможно да изчезне до датата на МЦ или няколко дни по-късно - както беше при мен. Тогава е още по-кофти, така че, не си го причинявайте. Изчакайте си датата на очаквания МЦ и правете тестове само при закъснение, това е моят съвет. ✌🏻

# 365
То и аз все това казвам и съм против ранните тестове, ама.. пусто нетърпение. Та на всичкото отгоре се разочаровам и само ми е кофти после.

# 366
Здравейте момичета,

Щастлива и успешна седмица ви желая!

Минавам само да каже, че не се доредих за Калчев. Сравнително лесно успях да се свържа в 10, но ми казаха, че часовете за първичен преглед през март са изчерпани. Явно другия месец ще трябва да звъня пак. Rolling Eyes

# 367
  • София/Севлиево
Момичета имам си точка и пулсации ,в5 г.с. и 3 дни съм (по ехограф 5 и 5).Вече съм една идея по-спокойна.За запис на сърчице ще ходя на 4.03.

# 368
Елислава, честито и все така с добри новини!

# 369
Ели, честито! Дано все така добре да вървят нещата до финал! 🍀

Аз днес си направих пак lady test с първа урина и беше отрицателен. Очаквам МЦ в сряда, но утре ми е 28 ден и сутринта ще направя един sure check, ако е пак отрицателен поне да не се надявам повече този месец.

# 370
  • Варна
Ели страхотни новини , нека така да е до край 🍀🙏❤

# 371
Браво, Ели! Все така успешно да се развива всичко!
Раули и Хера, дано следващия път.
Аз чакам за трансфер Heart

# 372
Здравейте, следя темата от известно време с голям интерес и се вълнувам заедно с вас за положителните новини Hug

И аз съм в борбата след мисед в 10-та седмица през септември 2020.

В момента съм 12 дни след установен коронавирус, прекаран сравнително леко, без антибиотик, само 5-дневен курс а Авирон рапид като лекарство.

В следващите дни ми предстои овулация - как мислите, има ли пречка да правим опити и този месец? Мъжът ми не прояви никакви симптоми, не знам дали изобщо успях да го заразя.

Благодаря и успех!

# 373
Елислава, честито Simple Smile Момичета, макар и да пиша отскоро, от известно време ви чета и много се радвам, като видя положителни новини при някоя от вас Simple Smile
При мен свърши М, започвам пак с тестовете за овулация, пък да видим дали ще хванат нещо този месец. След миналия месец с успешна овулация, ама М 9 дни по-късно, ще пробвам да следя по-стриктно, колко аджеба е тая моята лутеална фаза, и да видя прогестерон на 7 ден от О. Ще се възползвам от боденето да видя и ТСХ как се движи, последно беше спаднало от 3.2 на 2.2, надявам се да не се е качило.
Малко късно включване за белезите на овулация - когато я има, усещам я - тежест няколко дни преди, и в момента на самата О болка в съответния яичник; засилено либидо, повече сила - имам повече енергия за тренировките. Но това не се беше случвало от месеци, затова толкова се зарадвах миналия месец на "събитието" Grinning

# 374
Елииии, прекрасни новини!! Все така безпроблемно да е до края! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт