Съмнения за любовница

• 20 995
  • 380
  •   1
Отговори
# 315
Те затова въведоха 1-ви Simple Smile
14-ти да всява размирици:)
Или пък -не:)
Кой как го съчетае:)

# 316
  • Варна
На тия температури, които ги дават да се задържат поне седмица, хич не ми е до празнуване. Най-добре ми е вкъщи на дивана. Там всеки ден е празник и то истински, не измислен.

# 317
Скрит текст:
На мен Трифон ми е празник Все отбелязван в годините.
Тази скромно
А на 14-ти вероятно пак.
Личното "шато" на татко има две първи награди..Как да не отпразнуваме и дегустираме отново:)
Но ще ми е любпитно ако авторката се включи

# 318
А защо според вас млад мъж на 26г., който иска да прекара този празник с любовницата си, а не с приятелката си, е изобщо с нея? Защо просто не се е разделил с авторката, за да бъде с другата? От страх ли, няма смелост ли? Това се чудя. Колко хора биха прекратили сегашната си връзка, ако срещнат друг човек?

# 319
  • София
Това са фантасмагории, продукция на разклатени нерви и ниска самооценка.

# 320
  • here and now
А защо според вас млад мъж на 26г., който иска да прекара този празник с любовницата си, а не с приятелката си, е изобщо с нея? Защо просто не се е разделил с авторката, за да бъде с другата? От страх ли, няма смелост ли? Това се чудя. Колко хора биха прекратили сегашната си връзка, ако срещнат друг човек?
Защото смята, че приятелката е подходяща за съпруга, готви хубава мусака, пере, чисти, не пуши, не пие, не мрънка и майка му я харесва.  Обаче му се иска нещо по-нетрадиционно и може да го получи от жена, която не готви, не пере, не чисти, обича да ходи по клубове и майка му не би я одобрила.

Никой не знае на друг какви бръмбари са му в главата. Всеки се следва неговата логика и си мисли, че мисли и постъпва "най-правилно".

# 321

Май не си разбрала темата. Момчето отива извънредно на работа. Другото е тралала.

А дали той го признава за празник е съвсем отделна тема.

На въпросът - всички биха прекратили сегашни връзки, ако срещнат правилният човек за себе си. Този, единственият - за който разказват в песни и филми.  (това ако вече не са го срещнали)

# 322
За тръпката. От скука. Защото приятелката му го гледа втренчено и се опитва да се докопа до телефона му.

# 323
Какви любовници за 26 годишен, свободен мъж?
Това е само в главата на авторката, която и не се включи повече.

# 324

Тя се подготвя за 14.02. Joy

# 325
Или го е питала, той си е признал и сега се разиграва драма.

# 326
Абе,човек не съумее ли да извлича дивиденти от всичко, което му сервира живота, значи няма опит и хъс за живот.
Дано авторката се включи да каже за развръзката.

# 327
  • Варна
Или го е питала, той си е признал и сега се разиграва драма.

Песимистииии
Питала го е, той се е разнежил от нейните притеснения и сега си доказват голямата любов. Ще продължат до заминаването за нощната смяна....

# 328
Абе,човек не съумее ли да извлича дивиденти от всичко, което му сервира живота, значи няма опит и хъс за живот.

Така де... Вместо драми, можеше тихо и кротко да му каже: „Виж сега, мило. Знаеш, че силно тача и милея празника Свети Валентин. И тази година със сигурност няма да пропусна. На 14.02. вечерта ще празнувам и ще правя секс, та пушек ще се вдига. Има те, няма те, за мен секс ще има!“.
Пък той да си решава дали ще участва...

# 329
  • Варна

Тя се подготвя за 14.02. Joy

Приготвя арсенала.

Общи условия

Активация на акаунт